Romance Cafe forums

All forums

Predlozi u vezi Romance Cafe  

views: 74411, replies: 1142 LOCKED
total: 1142, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 115
romance-cafe

moderator
#1: (2004-04-08 04:55)
Poštovanje,

Posle nekoliko dana testiranja, postavili smo forum. Ideja nam je da se ovaj forum dalje razvija i kako budete pokazivali interesovanje tako ćemo dodavati nove mogućnosti prema vašim zahtevima. Zato, ne oklevajte, ako imate dobru ideju ili jednostavno pimetite neki problem, javite nam se ili ostavite odgovor u ovom forumu.

Pozdrav svim članovima.
romance-cafe (female, 34)
#2: (2004-04-08 23:24)
Sta god da pomislim,vi ste vec uradili,ubedljivo ste najbolji sajt ovog tipa!Puno pozdrava,samo tako nastavite!
unikum (male, 28)
Bitna je pozitivna energija,ljubav,prijateljstvo,druzenje,a za ostalo cemo se snaci!
romance-cafe

moderator
#3: (2004-04-09 02:21)
Hvala najlepše, forum je ionako postavljen na inicijativu posetilaca, pa tako, ako imate i vi neku ideju kako da što više poboljšamo sajt - slobodno je iznesite.
#4: (2004-10-17 03:27)
E gazda mogao bi da malo prosiris spisak politickih opredeljenja. Mislim izostavio si komplet levicarsku politicku opciju sa svom njenom raznovrsnoscu
sale11472 (male, 32)
Daklem, kad ste vec navratili, red je i da se javite kojim slovcetom;)
romance-cafe

moderator
#5: (2004-10-17 05:24)
Kojom raznovrsnoscu? Levo su samo socijalisti i komunisti - nije ni malo raznovrsno :-)

Ako mislis da sam nesto izostavio - napisi.
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
lav77
#6: (2004-10-17 10:28)
Ej bre super ste, Najbolji ste. Ali mi ove poruke slabo idu. Mislim sporo. Nadam se da cete to malo poboljsati. Ako ste u takvoj mogucnosti i ako to zavisi od vas. Caos
lav77 is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-10-17 20:46)
romance-cafe: Kojom raznovrsnoscu? Levo su samo socijalisti i komunisti - nije ni malo raznovrsno :-)

Ako mislis da sam nesto izostavio - napisi.

Kako bre samo socijalisti i komunisti a gde su razne vrste anarhsta npr anarho-sindikalisti i slicni. Uostalom to nije razlog da nemas nista od levice.
sale11472 (male, 32)
Daklem, kad ste vec navratili, red je i da se javite kojim slovcetom;)
romance-cafe

moderator
#8: (2004-10-19 05:08)
Da li Vi to predlažete da izlistamo svaku moguću stranku ili političku opciju koja postoji? Zar nebi to bilo smaranje? Zar nije dosta i ono što je ponuđeno?

Inače, ne postoji više "levica" u itvornom smislu te reči, sada se to zove "socijal demokrata" jer, Bože moj, i oni su kao neke demokrate :-)
AS151
#9: (2004-10-19 10:42)
Znam da nije jednostavno napraviti da sve funkcionise, ali verujem da bi bilo dobro poraditi malo na Chat/u... Ne znam da li sam za ovo vreme dva puta uspela da dobijem odgovor, na zahtev za chat... Nikakav, ni negativan... Ne znam zasto se to desava......
AS151 is no longer member of Romance Cafe
#10: (2005-10-13 19:42)
efo ja predlazhem da budetthe mallo brzzi kad je zamena slika u profajluu u pitanju
voja79 (female, 54)
no way
total: 1142, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 115
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis