Romance Cafe forums

All forums

Predlozi u vezi Romance Cafe  

views: 74412, replies: 1142 LOCKED
total: 1142, displayed: 10, page: first page previous page ... 100 101 102 103 104 105 106 107  108  109 ... next page last page of 115
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2004-04-08 04:55
Poštovanje,

Posle nekoliko dana testiranja, postavili smo forum. Ideja nam je da se ovaj forum dalje razvija i kako budete pokazivali interesovanje tako ćemo dodavati nove mogućnosti prema vašim zahtevima. Zato, ne oklevajte, ako imate dobru ideju ili jednostavno pimetite neki problem, javite nam se ili ostavite odgovor u ovom forumu.

Pozdrav svim članovima.
romance-cafe (female, 34)
page: 108
Neeroon
#1071: (2007-08-27 02:57)
romance-cafe:
Neeroon:
romance-cafe:
ma i vecih seljaka od mene pa su tu kuliraju... aman...

Amen LOL

Ti bar nisi od onih koji se kunu da je sajt sranje a godinama se voze na nekim inkognito profilima i nikako da se "otkace od sranja".

HVALA BOGU DA STE SE UVERILI I KADA SAM BIO BANOVAN DA SAM SE KLEO U VAS..

P.S. ako too5 uradite necu promeniti misljenje..posto je meni uvek lepo...

Vidi se da je vama uvek lepo, ali to nije pravo pitanje. Pravo, neegositično pitanje je koliko je drugima lepo sa vama.

Nisam vas prozvao u gornjem postu, ne znam zašto ste me citirali, griža savesti, šta li?

Većini ovde možemo da pričamo priče, ali i vi i ja znamo šta je tačno bilo i čime ste se sve služili. To što ste još uvek ovde možete da nazovete i "good will" ili "trenutak slabosti", nisam (veliko) zlopamtilo ali neke stvari ne zaboravljam tako da "samo vas gledam". Za sada.

Vi mi delujete kao čovek koji jednostavno nema samokontrolu pa ću ostaviti vama da sami dokažete ovu moju tvrdnju jer ne verujem da ćemo čekati dugo.

pozdrav, have fun.

Ovo sam prevideo,ali ne smeta.......ne menjam misljenje,niti o vasem sajtu niti o ljudima koji obitavaju na njemu...

I nisam nikada,mada su nam odnosi bili da bi sve bilo dozvoljeno..
Ne mislim da je sve dozvoljeno,sala je uvek i na moj racun..ako neko ne shvata to nije do mene..

Ne provociram nikoga nikada prvi ako se da primetiti..

Secate se sta sam pre 2 godine rekao Vama licno o sajtu i kako ja vidim sve i ako se secate videcete da i po meni i po drugima nisam ja najveci problem bio,sada najmanje.....

Sujeta jeste cudo ne bih da je eksplicitno docaravam u konverzaciji sa Vama,a ne bih ni da Vi istu testirate na meni,pa prema tome nemam vise sta da napisem...

Banujte me opet i za 2 godine ako pozivim o5 cete isto cuti od mene..

U tome je razlika izmedju mene i drugih...

Jesam sujetan,ali imam obzira i imam mere..jedan covek Vam je kvario sve i ako nisam po Vama u pravu neka tako bude...

Sa mnom mozzete kako hocete i ne vredjam ko mene ne vredja..Vi niste,pa necu,ali nemojte misliti da se slihtam..pravi ljudi najmanje slihtare vole...

p.s. ne znate kako je tacno bilo..lagali su vas...
0644316868 i saznacete sta je zapravo bilo..ne morate da brisete post zbog telefona..ne krijem se niti iko mozze da mi naudi...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-08-27 03:04

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
dobermanchic
#1072: (2007-08-27 03:35)
ne mogu da kazem da je sajt sranje...najjaci je...opet ponavljam...nije teska robija...teski su robijasi...
dobermanchic is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#1073: (2007-08-27 04:02)
Zna i RC da se bez svega mozze u zzivotu , pa i bez RC-a...

Idem da spavam,pa ne bih da zaboravim sta rekao nisam....

Postujem to sto radite,Vi jos vise treba da postujete stio Vas volimo,na ovaj ili onaj nacin....

Ako smetam drugima nije potrebno da mi Vi kazzete idi ili banujete..otici cu sam...

Slobodno zavirite u moj inbox,dobro protumacite sta pisem..NIKADA OD VAS NISAM DOBIO NIKAKVU PORUKU NA INBOX samo da znate..samo jednu gde sam stavljen pred svrsen cin...

Uradite anketu i ako vecina misli da sam zloban i mislim nekom zlo time sto nesto napisem..napisite mi to isto u inbox i necu Vam kvariti RC...iskreno

Kao da me nikada nije bilo...sami znate da sam sa Suzanom bio bolji nego vecina i sluti..ostali nisu bili ubedjeni da sam suvisan,osim jednog,ali sve je na Vama....Uostalom ja se ne uzdrzavam nikada,ali drugi i manje...kada prastate drugima,a meni ne..onda mozda i nemam samokontrolu....ali sajt ne ruzim,ne upropascavam ga ni najmanje......ne interesuje me doberman...nemam grizu savesti,obratio sam se ,jer sam po prvi put shvatio da ste tu.....

Ionako sam hteo da pitam ko me to pusta da komuniciram sa i dalje dragim mi likovima,a i novim,pa ma kako nazvali tu komunikaciju....rekoh ANKETA za ili protiv Nebojse sve otkriva...ne ustrucavajte se...a ja cu kao i uvek da trpim konsekvence...Prosli put nisam,jer je bio u pitanju odnos nekoga ko nije vlasnik ovoga cega ste vi,a ponasao se kao da je i vas vlasnik.....
#1074: (2007-08-29 19:57)
..imamo ovu temu gde je sve dozvoljeno..necemo valjda na svakoj da kritikujemo..dodjemo ovde lepo i istresemo sve sto nam se ne svidja
...na drugim temama kritikujemo (pljujemo) jedni druge...
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
mirjana1
#1075: (2007-08-30 11:30)
Imam predlog da uvedete forum na kome ce se pojavljivati neki strucnjak za pitanja emocija i nedoumica u vezi sa njima. Nesto kao strucni savetnik za ljubavne probleme.
mirjana1 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#1076: (2007-08-30 11:40)
....samo se Vi opustite i recite sta Vas brine...ovde smo svi strucnjaci
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#1077: (2007-08-30 11:54)
@mirjana1

Eeeeeee, da si natenane , opušteno čituckala postove , nepotreban bi ti bio predlog RC -u da dovedu nekog mastera

Ovde su uglavnom sve diplomci na zadate teme
bash kakao (female, 46)
...paraću pogledom nebo...baaash..:)
dobermanchic
#1078: (2007-09-04 03:42)
Kao da me nikada nije bilo...sami znate da sam sa Suzanom bio bolji nego vecina i sluti..ostali nisu bili ubedjeni da sam suvisan,osim jednog,ali sve je na Vama....Uostalom ja se ne uzdrzavam nikada,ali drugi i manje...kada prastate drugima,a meni ne..onda mozda i nemam samokontrolu....ali sajt ne ruzim,ne upropascavam ga ni najmanje......
ne interesuje me doberman
...nemam grizu savesti,obratio sam se ,jer sam po prvi put shvatio da ste tu.....

nisam ovo uspeo da procitam ranije...mnogo reci malo receno...

a interesovao te je doberman kad si plakao na mom msn-u,pljujuci gazdu,party-a,maski i ostale starosedeoce sa romance-cafe-a...shvatio sam da je tebi naneshena bol na ovom sajtu,jako velika...nisam znao da si ti taj nebojsha,neeroon...sad kad citam sta ovde pises dodje mi da banujem samog sebe i da samom sebi obrisem profil...covek nije covek ako ne stoji iza svojih reci...ja sam svasta rekao i opet cu ako me neko potkaci...ali ti...svaka ti cast

Updated 1 time(s), Last update (dobermanchic) 2007-09-04 03:44

dobermanchic is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#1079: (2007-09-06 00:53)
Nebojsa: necu uospte da citam te polemike - ako imate nesto da rapsravite - na MSN ili whatever pa pricajte do zore. Ako treba i na ulicu pa se dogovorite u 4 oka. Ljude koji dolaze ovde ne interesuje vasa rasprava, a mene jos manje. Nebojsa je prozvao dobermana, ovaj mu odgovorio i tu se sve zavrsava - sta sada treba da citamo na 20 strana sta vi mislite jedan o drugom. Puca nam svima stikla za to, ako mi verujete.

I ako vam obrisem post, obuzdajte svoju sujetu - post nije obrisan bez razloga i to ne znaci da opet treba a ga napisete. Nisam ni isao dalje od ove teme, a vec se pokazalo da sam u pravu za ono sto sam vam rekao za samokontrolu - jednostavno je nemate, sto je vrlo cudno za bilo kog coveka sa 30+ godina. (Namerno ne kazem zenu, posto one po defaultu nemaju to )) ali imaju neke druge osobine koje muskarci mogu samo da prizeljkuju ili se foliraju da ih imaju )
romance-cafe (female, 34)
Neeroon
#1080: (2007-09-06 00:59)
Izbrishite i povod mom gubljenju samokontrole to bi bilo fer od Vas,e ne mogu da komuniciram sa njim,jer je zastranio,a ja nisam probao to nikada i ne bih..

Alo a gde ja to njega prozvah...???????????

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2007-09-06 01:04

total: 1142, displayed: 10, page: first page previous page ... 100 101 102 103 104 105 106 107  108  109 ... next page last page of 115
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis