romance-cafe:
Neeroon:
romance-cafe:
ma i vecih seljaka od mene pa su tu kuliraju... aman...
Amen

LOL
Ti bar nisi od onih koji se kunu da je sajt sranje a godinama se voze na nekim inkognito profilima i nikako da se "otkace od sranja".
HVALA BOGU DA STE SE UVERILI I KADA SAM BIO BANOVAN DA SAM SE KLEO U VAS..
P.S. ako too5 uradite necu promeniti misljenje..posto je meni uvek lepo...
Vidi se da je vama uvek lepo, ali to nije pravo pitanje. Pravo, neegositično pitanje je koliko je drugima lepo sa vama.
Nisam vas prozvao u gornjem postu, ne znam zašto ste me citirali, griža savesti, šta li?
Većini ovde možemo da pričamo priče, ali i vi i ja znamo šta je tačno bilo i čime ste se sve služili. To što ste još uvek ovde možete da nazovete i "good will" ili "trenutak slabosti", nisam (veliko) zlopamtilo ali neke stvari ne zaboravljam tako da "samo vas gledam". Za sada.
Vi mi delujete kao čovek koji jednostavno nema samokontrolu pa ću ostaviti vama da sami dokažete ovu moju tvrdnju jer ne verujem da ćemo čekati dugo.
pozdrav, have fun.
Ovo sam prevideo,ali ne smeta.......ne menjam misljenje,niti o vasem sajtu niti o ljudima koji obitavaju na njemu...
I nisam nikada,mada su nam odnosi bili da bi sve bilo dozvoljeno..
Ne mislim da je sve dozvoljeno,sala je uvek i na moj racun..ako neko ne shvata to nije do mene..
Ne provociram nikoga nikada prvi ako se da primetiti..
Secate se sta sam pre 2 godine rekao Vama licno o sajtu i kako ja vidim sve i ako se secate videcete da i po meni i po drugima nisam ja najveci problem bio,sada najmanje.....
Sujeta jeste cudo ne bih da je eksplicitno docaravam u konverzaciji sa Vama,a ne bih ni da Vi istu testirate na meni,pa prema tome nemam vise sta da napisem...
Banujte me opet i za 2 godine ako pozivim o5 cete isto cuti od mene..
U tome je razlika izmedju mene i drugih...
Jesam sujetan,ali imam obzira i imam mere..jedan covek Vam je kvario sve i ako nisam po Vama u pravu neka tako bude...
Sa mnom mozzete kako hocete i ne vredjam ko mene ne vredja..Vi niste,pa necu,ali nemojte misliti da se slihtam..pravi ljudi najmanje slihtare vole...
p.s. ne znate kako je tacno bilo..lagali su vas...
0644316868 i saznacete sta je zapravo bilo..ne morate da brisete post zbog telefona..ne krijem se niti iko mozze da mi naudi...