Romance Cafe forums

All forums

Predlozi u vezi Romance Cafe  

views: 74402, replies: 1142 LOCKED
total: 1142, displayed: 10, page: first page previous page ... 102 103 104 105 106 107 108 109  110  111 ... next page last page of 115
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2004-04-08 04:55
Poštovanje,

Posle nekoliko dana testiranja, postavili smo forum. Ideja nam je da se ovaj forum dalje razvija i kako budete pokazivali interesovanje tako ćemo dodavati nove mogućnosti prema vašim zahtevima. Zato, ne oklevajte, ako imate dobru ideju ili jednostavno pimetite neki problem, javite nam se ili ostavite odgovor u ovom forumu.

Pozdrav svim članovima.
romance-cafe (female, 34)
page: 110
romance-cafe

moderator
#1091: (2007-09-07 14:16)
Ako mislite da neka poruka treba da se brise - imate "bad post" pa je oznacite, ne znam u cemu je problem? Tako ste svi moderatori. Naravno da nisu dozvoljene one budalastine koje stavlja sexmachine, on je na korak od banovanja zbog toga (zato sto mu to nije prvi put i pored 100 upozorenja)

N: jel' postoji nesto o cemu vi nemate misljenje ili bar nemate zelju da ga napisete javno? Koliko vidim na svakoj temi stoji vase misljenje o svemu, plasim se da nista drugo ne radite osim sto razmisljate

Da sam hteo da napravim pare, napravio bih XXX sajt i "al' će se nabrojiš šuške..." ali postoje stvari važnije od para.
Neeroon
#1092: (2007-09-07 14:51)
Pa to mi je struka da uzimam pare konsaltingom,ali niste znali verovatno....

Usput zvuchite tako kao da na forumu ne treba iznositi mishljenje ili kao da Vam smeta moja svestranost? Neko bi se naljutio zbog takvog tona,ali ja sam prelezzao bolesti kojim ste me svojevremeno zarazili !!! Ili selektovati forumashe po tome koliko je ko merodavan da iznosi pomenuto..ok za struchne teme,ali kako za sex i ljubav da delimo diplome i merimo struchnost..blesimetrom mozzda?

Drago mi da se plashite i brinete za mene,sami ste rekli koliko dugo razmishljate o chatu,pa ste i mene naveli da razmishljam i ne znajuci da mozzete da mi nashkodite,jer izgleda ne treba razmishljati da se ne bi razboleli?

Nekom je i ovo XXX sajt verovatno,a ne moraju se isti otvarati da bi se uzele pare,ali niste me upoznali,pa tako i ne koristite moje usluge,a da Vam kazzem poshteno i besplatno,uopshte ne uzimaju pare koliko bi neko pomislio ili bar ne u poslednje 2 godine,mozzda u pochetku samo....

Na kraju RAT I MIR-a na moj nachin moram da primetim da jedino imam mishljenje na temama sex-a i ljubavi i ponekad automobila,a dok niste pitali ovde na temu sajtova i marketinga nisam se ni osvrtao osim kada ste me napadali ili kada me kerovi jure po vashem dvorishtu.

Nije teshko biti fin...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-07 14:52

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#1093: (2007-09-07 14:57)
A što vi stalno vičete kada pišete? Taj bold i sve to... mislite da neću da pročitam ako nije bold?

A one vaše slike koje sam pobrisao ... pa to je blagi užas. Ako mislite da tako postujete na forumu, bolje da ne stavljate slike. A tamo nema ni piksel erotike, ono vas po meni svrstava u istu kategoriju kao sexmachine a to u mojoj kategorizaciji nije lepa grupa

A neko pametniji od mene je rekao "mišljenje je kao guzica, svako ga ima", pa neću ni da se mešam u to, odnosno da branim bilo kome da ima "mišljenje"... problem je što nekima iz takvog "mišljenja" izlazi često nešto što ne priliči forumu.

Ja sam vama samo rekao da ne razumem potrebu da neko o svemu ima šta da kaže... ali opet... to sam ja, vi ste vi, oni su oni, Bogu hvala.
Neeroon
#1094: (2007-09-07 15:06)
..hvala,volim da boldujem,trazze to od mene da bi lakshe shtampali i chitali postove,a verovatno ima i ljudi sa dioptrijom , pa nije na odmet..

..blagi uzzas erotika zzena sa +35 ??? , izvinjavam se ako sam Vam oshtetio chula ukusa..a zavisi i na shta je ko navikao u zzivotu,odakle da znam...

p.s. teshi me shto moje ne oznachavaju kao bad,mada sada kada ste im saopshtili mozzda dodje i do masovne zloupotrebe...I ubuduce stavljam slike koje ce Vam se svideti,obecavam..pa moji ste kakvi god da ste..

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-07 15:08

romance-cafe

moderator
#1095: (2007-09-07 15:22)
Da li se ikada desilo da ste prećutali? Sve više mislim da je Neeroon ženski profil, a fotka i ostalo je samo kamuflaža

A ako je ono ("musava" žena, koliko god godina da ima) erotika za vas, ili potražite definiciju (online ili offline) ili potražite pomoć
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#1096: (2007-09-07 15:31)
A sada, kada blejim okolo i brišem "bad post" vidim da ste zaslužni za 90% problem ja sajtu, pa vas zvanično obaveštavam da ako vidim još jedan post koji čak i aludira na ovako nešto:

Ko me terao da Vas dve navratim na pushenje.. isisavate kichmenu mozzdinu..

sigurno vam brišem profil... i sve buduće profile... pa neka bude "jovo, nanovo". Ja kao tolerišem, kao nisam zlopamtilo ... ali ovo je vrhunski bezobrazluk. Kada naučite da komunicirate, dođite... za jedno 40 godina.
Neeroon
#1097: (2007-09-07 15:32)
... a i vi volite da odgovarate na sve i svashta,sledim vas primer ... eno na erotici se upravo trudim da se popravim,ali mozda bude problem sto su fotke moje licno???
Neeroon
#1098: (2007-09-07 15:35)
romance-cafe: A sada, kada blejim okolo i brišem "bad post" vidim da ste zaslužni za 90% problem ja sajtu, pa vas zvanično obaveštavam da ako vidim još jedan post koji čak i aludira na ovako nešto:

Ko me terao da Vas dve navratim na pushenje.. isisavate kichmenu mozzdinu..

sigurno vam brišem profil... i sve buduće profile... pa neka bude "jovo, nanovo". Ja kao tolerišem, kao nisam zlopamtilo ... ali ovo je vrhunski bezobrazluk. Kada naučite da komunicirate, dođite... za jedno 40 godina.

necu vise majke mi,ali vi ne shvatate shalu...one se ne ljute uopshte i chak smo u prijateljskim odnosima....nisu shvatile bukvalno kao shto ja nisam napisao da bi iko preveo tako bukvalno....

p.s. ne vidim razlog da se uznemiravate toliko

AKO BUDETE IMALI PRILIKU BRISITE ME ILI STE TO RESILI I BEZ PRILIKE,A JA ZA VAS INFO VISE OVDE NECU KOMUNICIRATI.A ZADNJI PUT KADA SAM NEKOG U LOBANJU ISPALO JE DA SAM GA UBIO I BUKVALNO , PA SE NE TUCHEM VISHE...sorry

Updated 2 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-07 15:45

romance-cafe

moderator
#1099: (2007-09-07 15:41)
Ja se ne uznemiravam, odgovaranje na poruke je moj pos'o, kod vas je opsesija valjda, šta li?

Nisam uopšte uzmeniren, sorry ako tako zvuči, samo sam otvoren i iskren ... i savršeno miran.

A ako je to šala... onda ja ne kapiram šalu. Da se neko našali na moj račun tako, popio bi pesnicu u lobanju... 100%. Šta ću kad ne kapiram takve šale.
#1100: (2007-09-08 15:42)
Chista lobotomija + po koji aperkat
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
total: 1142, displayed: 10, page: first page previous page ... 102 103 104 105 106 107 108 109  110  111 ... next page last page of 115
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis