Romance Cafe forums

All forums

Ne palim ja vas  

views: 7335, replies: 121
total: 121, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
nemirna princeza
#1: (2005-09-21 22:43)
Ne palim ja vas ...
... vec se ja na ovo palim

Dugo sam razmishljala da li da postavim ovakav topik uz pitanje 'na shta se vi palite?' ... ali kapiram da se uglavnom cuti o intimnim stvarima, mada je ovo forum namenjen upravo tome, najintimnijem - seksu.

Ja cu da kazem, pa kud puklo da puklo.

Dakle ....

Ko je prochitao - prochitao je!

Izvinjavam se i molim da moderator obrishe topik.

Updated 1 time(s), Last update (nemirna princeza) 2005-09-22 01:13

nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
ShaMeGaBri
#2: (2005-09-21 22:57)
Ne palim ja vas ...
...e...Maski...aj sad ti...mojne si stipsa ...
ShaMeGaBri is no longer member of Romance Cafe
HellRaiser
#3: (2005-09-21 23:32)
Ne palim ja vas ...
IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

TO NEMIRNA...LJUBI TE HELL...
HellRaiser is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#4: (2005-09-21 23:46)
Ne palim ja vas ...
Fala ...

A ti? Nishta?
HellRaiser
#5: (2005-09-22 01:12)
Ne palim ja vas ...
Hm...još smišljam...
HellRaiser is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
regul
#6: (2005-09-22 15:34)
Ne palim ja vas ...
Želim da kažem ali ne znam kako.Mislim da je dovoljno ali ne znam koliko.Sanjao sam da je duboko ali bilo je piltko.Želim da........sa njom.Krenula je ka.........i stegnula jako.Volim da sa njom.........ali prevrnula me je.Bilo je vrlo toplo tako da mi je ..........jurnula u ...........
Ne želim da se .................ali moglo je.Voda je tekla preko................tako da mi je.................u lice. Krv nije voda ali nikad se ne zna.Zahtevala je .................ali nisam mogao bilo bi.................Želeo sam ...............u njoj više nego ................tako da je................blizu.Morao sam ................ne želeći da je...............dok je padala kiša. Do I feel lucky? Da da ja sam jedan srećnik što sam............. i nikad ne bih.............bez nje.
Želeći je sve..............sapun je ispadao iz kade klizeći iz moje ruke.Bilo je sklisko i klizilo je vrlo lako sve dublje po mene(sapun).Noj je ..................ali želja je bila jača.
Nisam se stideo svega toga jer je bilo obostrano.Niko nas nije gledao(na žalost).Umalo mi je.............ali desilo se obratno.Padala je tama.Pogledom , ugasila je plamen u meni,ali samo privremeno nije mogla mojoj želji ama baš ništa.Krenuo sam ponovo.Igra teče i dalje samo................lelujajući po ..................Okrenula se na .............i tražila da joj.......................Dje me nadje mislim se u sebi ali glumio sam zatečenost.Naivno sam skrenuo pogled ali vratila ga je grubo. A tu smo znači mislim se.
Posegnuo sam za ......................jeknula je i ............... želeći sve više.Nasumice sam.....................ali nisam ni ja kegla za kuglanje.Zahvatio se i onda je..................
zavrištala.Izvadio sam špenadlu iz tepiha.Pa ko je zaboravi majku mu..................,gde baš sad trenutak je vrlo kritičan po nju a bogami i po mene!Ponovio sam ali sad bez jauka,špenadle više nije bilo,zahvalno me je gledala.Upustio sam....................pa onda još jednom.Ćutala je.Odobrava mislim se pa krenuh ponovo u ................koja je bila sva..................Legao sam na ledja.Pokriven sam sa njom.Mahnula mi je i otišla u svoj svet-jedini koji priznaje.Pustio sam da radi šta hoće ne želeći da joj kvarim .................koristila je moju prisebnost na sebi svojstven način,kao Ravijojla sa Jabučilom ali bez Kraljevića Marka.Jabučilo se propinjao njištao a bogami i penio.Šta ću i on je od krvi i mesa.Pustio sam ga nek se izigra.Zora je blizu.Napolju ledeno.Šta da radim?Nema prevoza a smrzao mi dizel?Kako ću kući?Ona je ćutala.Kraj je blizu.Želja je davna prošlost.Nisam trebao toliko.Moralo je ostati i za kasnije zbog hladnoće.Nisam mislio o tome.Magarac.Nauk za budućnost.Ali šta je tu je.Ustao sam junački,idem go mislim se možda će se smilovati.Ne. Javi se kaže i pazi da se ne prehladiš .Gledam se u ogledalo.I dont feel lucky!Ladno bre.Ali tako je moralo biti.Okrenuo sam se i ..............materinu.nije bilo na mestu ali bilo je jače od mene.Trenutak slabosti koji se odužio.Kraj.The end.Konec.Svršetak.

regul is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#7: (2005-09-22 15:56)
Ne palim ja vas ...
Kolega ...

Odlichan kao i obichno. Da je srece da ima sa kim da se diskutuje i da chitaoci daju i neki komentar pride - ne bi ni tema bila obrisana. Ovako, malo mi neprijatno da stojim gola u izlogu dok prolaznici bulje iskolachenih ochiju.
regul
#8: (2005-09-22 16:44)
Ne palim ja vas ...
nemirna princeza: Kolega ...

Odlichan kao i obichno. Da je srece da ima sa kim da se diskutuje i da chitaoci daju i neki komentar pride - ne bi ni tema bila obrisana. Ovako, malo mi neprijatno da stojim gola u izlogu dok prolaznici bulje iskolachenih ochiju.

Nou problem ! Smatrajte da ste pokriveni.Pa nisu svi zaslužili da vas vide!!!
regul is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-09-22 17:46)
Ne palim ja vas ...
.....zao mi je sto si obrisala Nemirna......bilo je sta da se procita.....kolega Regul....ja sam ponosna......
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
nemirna princeza
#10: (2005-09-22 17:57)
Ne palim ja vas ...
Pavladoljska ...

A glede kolege, pa, takvog samo moze da pozeli svaki forum.
total: 121, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis