Romance Cafe forums

All forums

SAPIOSEXUALITY  

views: 9499, replies: 132
total: 132, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 14
#1: (2005-09-28 14:15)
SAPIOSEXUALITY
"SAPIOSEXUAL PEOPLE ARE ATTRACTED TO OR SEXUALLY AROUSED BY INTELLIGENCE AND ITS USE."

DA LI VAS EMOCIONALNO I SEXUALNO PRIVLACE OSOBE SVOJOM INTELIGENCIJOM BEZ OBZIRA NA SVE OSTALE KARAKTERISTIKE (IZGLED, GODINE...)???

KOLIKO VAM ZNACI SEXUALNA PRIVLACNOST SAMO NA OSNOVU INTELIGENCIJE?

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2005-09-30 13:13

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#2: (2005-09-28 14:36)
SAPIOSEXUALITY
pa nesto me i ne privlaci inteligencija ako mu je mali , ako je celav , ima bojler i ako je strumf ..............bas ne mogu da zmurim i da imam tako orgazam ..........seksualnost nesto i nema posebne veze sa inteligencijom , to je urodjena potreba da vise ili manje zelimo ...............
MazaBG (female, 36)
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne , i najvece ribe za mene su sitne .......
SALOME
#3: (2005-09-28 16:13)
SAPIOSEXUALITY
Varas se, draga, onaj ko misli sa obe glave, za mene je dobitna kombinacija...zato i nisam nikada nikome rekla:Glup si kao*urac!
SALOME is no longer member of Romance Cafe
Zvrk_mali
#4: (2005-09-28 16:28)
SAPIOSEXUALITY
" ako mu je mali , ako je celav , ima bojler i ako je strumf ..............bas ne mogu da zmurim i da imam tako orgazam"
Zvrk_mali is no longer member of Romance Cafe
regul
#5: (2005-09-28 17:03)
SAPIOSEXUALITY
Bez obzira na neke umne komentare iznad rekao bih da u prvom trenutku je vrlo važna -prilikom prvog kontakta-što ne znači da kasnije se neće izjaloviti u zavisnosti od veličine!Što reče Salome a ja ću malo da banalizujem beš jednu glavu bez druge-svaka u svome domenu!
regul is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
jugoslovenka2
#6: (2005-09-28 19:54)
SAPIOSEXUALITY
SALOME: onaj ko misli sa obe glave

...DVOGLAVI MISLILAC...
jugoslovenka2 is no longer member of Romance Cafe
doe
#7: (2005-09-28 21:35)
SAPIOSEXUALITY
...ne ide mi bez emocija...
...sex ima moje duboko poshtovanje i ne odvajam ga od oseccanja...nema nagona, odnosno ne potiche od nagona, vecc je kao inspiracija...treba ga negovati s nekim ko zavredjuje nashu (moju) pazznju, pa onda svako po svojim arshinima neka meri...ako nam se dushe srode, onda "stomachicc" i "ccelavost" se ni ne primete, chak shta vishe znaju i simpa da deluju i nikako kao kompleks...po meni mozze biti MACHO, skockan do j*j*, ali ako je TUP...ne ide...ni plochice na stomachiccu mu necce pomocci, ma ni bicepsi ni tricepsi ...
doe is no longer member of Romance Cafe
regul
#8: (2005-09-28 22:04)
SAPIOSEXUALITY
doe: ...ne ide mi bez emocija...
...sex ima moje duboko poshtovanje i ne odvajam ga od oseccanja...nema nagona, odnosno ne potiche od nagona, vecc je kao inspiracija...treba ga negovati s nekim ko zavredjuje nashu (moju) pazznju, pa onda svako po svojim arshinima neka meri...ako nam se dushe srode, onda "stomachicc" i "ccelavost" se ni ne primete, chak shta vishe znaju i simpa da deluju i nikako kao kompleks...po meni mozze biti MACHO, skockan do j*j*, ali ako je TUP...ne ide...ni plochice na stomachiccu mu necce pomocci, ma ni bicepsi ni tricepsi ...

Ne mogu a da ne iskažem divljenje ovom komentaru!Pa vi moram da kažem draga koleginice Doe me svakim vašim komentarom šokirate sve više i više i vraćate veru u odnose M i Ž.Toliko ste me ostavili bez teksta da prosto moram da vam kažem da vas O B O Ž A V A M!!!!!

Na kraju još jedanput a onda potom iznad svega i još jedanput

regul
#9: (2005-09-28 23:04)
SAPIOSEXUALITY
Posle 42 min. početne euforije moram da dodam i sledeće!Ne mogu a da se ne osvrnem na lupetanja koleginice iznad!Strašno me interesuje kako se odredjuje privlačna veličina bez početne probe?Kako se doživljava orgazam (žmureći)bez saznanja o veličini(ako je uopšte bitna za dotični ? )?Kako to seksualnost nema veze sa inteligencijom?Tu jedino da svi idemo goli pa da se vidi , zar ne?Da li urodjena potreba koju svi mi manje ili više želimo potencira prepoznavanje veličine kao osobinu inteligencije ili se inteligencija preporučuje kao potvrda veličine?

Ovo je bilo za sebe!Sledeće!

Draga moja koleginice Doe!
Pa naravno da ne ide bez emocija! Pa naravno da ga ne treba odvajati bez emocija!Pa naravno da treba da bude inspiracija nad inspiracijama!Pa po tome se razlikujemo od životinja , pobogu!Pa naravno da ga treba negovati sa nekim ko zavredjuje vašu i našu pažnju!Pa naravno da svako svojim aršinima meri!Pa naravno da ako se "duše"srode sve ostalo nije važno!A ono "do jaja" mi se posebno dopada!Da ne bi bilo ikakve zabune bivši sam sportista!Nemam bicepse i tricepse ali za svojih 48 god.sam OK.Na kraju da bi izbegli još jednu zabunu nemam ništa ni protiv onih kojima je Qrac sve i svja,stvar njihovih opredeljenja i to treba poštovati,ali ne dozvoljavam obezvredjivanje onih osnovnih vrednosti koje nas i čine ljudima!

Draga moja Doe želim vam na kraju reći jedno veliko H V A L A za ovako izuzetno inspirisan komentar,za koji pretpostavljam i kojim pravcem je duvao.Sad vas razumem u potpunosti!!!

Updated 1 time(s), Last update (regul) 2005-09-28 23:05

doe
#10: (2005-09-28 23:28)
SAPIOSEXUALITY
...dragi regul-u, pa zar je toliko ochito, a bash se trudim da deluje vishesmisleno, ali izgleda da je to prevecc' za moj um, mislim to tumachenje...

...btw...odakle duva taj vetar???

...
hvala za ...ali ja sam samo josh jedan mali zalutali, sluchajno zalutali, nesreccno zaljubljeni, neshvacceni, pogreshno shvacceni, tuzzni, jako tuzzni, greshni, jako greshni stanovnik ove planete, pogreshne planete...

...mislim, malo se shalim...ma ne shalim se...
doe is no longer member of Romance Cafe
total: 132, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 14
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis