Romance Cafe forums

All forums

SAPIOSEXUALITY  

views: 9500, replies: 132
total: 132, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 next page last page of 14
Post #1, page: 1
#1: 2005-09-28 14:15
SAPIOSEXUALITY
"SAPIOSEXUAL PEOPLE ARE ATTRACTED TO OR SEXUALLY AROUSED BY INTELLIGENCE AND ITS USE."

DA LI VAS EMOCIONALNO I SEXUALNO PRIVLACE OSOBE SVOJOM INTELIGENCIJOM BEZ OBZIRA NA SVE OSTALE KARAKTERISTIKE (IZGLED, GODINE...)???

KOLIKO VAM ZNACI SEXUALNA PRIVLACNOST SAMO NA OSNOVU INTELIGENCIJE?

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2005-09-30 13:13

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
page: 13
triViALna
#121: (2006-09-25 23:22)
SAPIOSEXUALITY
...ovo mora da bude nova tema - posle tvog "malog" uhvatila me groznica pri pomisli "zamisli da je jos i porastao" (trep-trep)!
pazi kad nece viso niko da pisne na ovu temu...hehehehe
triViALna is no longer member of Romance Cafe
#122: (2006-09-25 23:30)
SAPIOSEXUALITY
...*ebi ga,razbili ste temu
ili još gore,pretvorili ste je u žensku temu

e pa onda ovako principijelno na temu,ne bih bio sa nekim ko me i intelektulno ne privlači,pa makar se osušio,skrouz
i inteligencija i privlačnost odjedared
poseban je stimulans biti sa nekim ko ima i intelekta
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
SHARK69

VIP
#123: (2006-09-26 00:31)
SAPIOSEXUALITY
triViALna: ..."zamisli da je jos i porastao"...

ondaK B' blaywio sam seB & zastRRanio skRRoUz...

SHARK69 (male, 32)
Not 4 Every1...
triViALna
#124: (2006-09-26 00:38)
SAPIOSEXUALITY
HA - ledeni spasava od brodoloma dok pacovi vec spremni za beg! Zahvaljujem ledU!

Ajd da se uozbiljim, posto je tema jedna od retkih pod rubrikom sex o kojoj vredi razmisliti&razglabati.

Kada bih rigorozno morala da eliminisem -pregazila bih pre fizikaliju nego inteligenciju, bez iole dvouma (provereno visestruko!). Jer jedan neosporiv adut inteligencije je, da ako joj dozvolim da me "zakaci", necu vise biti u stanju da vidim sta taj neko "nema" (fizicki), nego samo sta "ima" (aureola).
Ako uspe da me "zakaci"...
A nece me zakaciti naucnom fantastikom sigurno.
Zakaciti me moze iskljucivo "zivotnom" inteligencijom.
A visoka "zivotna inteligencija" sasvim sigurno pored odredjenog IQ-a ili cisto kognitivnih sposobnosti, bazira i na emotivnim sposobnostima. A te...mogu da merim i odmerim samo ja i niko vise - ovo potpisujem sa i bez prisustva advokata! Dakle, odredjen IQ je neophodan ali ne i monopolisticki vladar u mentalnom sklopu "zivotno" inteligentnih!

Summa summarum, inteligencija moze da bude sexipilna, mnogo sexipilnija od fizickog dojma, ali nije pravilo ni za mene, ni za bilo koga!

I da, ovaj roman gore je pisan iz zenskog ugla. Nagecu se poprilicno kroz prozor i dodati, da je sexualna privlacnost zena za muski pol ipak definisana mnogo upecatljivije kroz fizikaliju - besH ga, ostali oni praistorijski geni (trep-trep)!
SHARK69

VIP
#125: (2006-09-26 01:05)
SAPIOSEXUALITY
IQ: 141
KITA: 16
zzene, o'te na mene! - palim se na wel'ke ( * )( * ),
tRRaynie me "paRRalishe" pametna glawa, doBtnu komb. ineziwno tRRazzim...

Updated 2 time(s), Last update (SHARK69) 2006-09-26 01:06

SHARK69 (male, 32)
Not 4 Every1...
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#126: (2006-09-26 01:29)
SAPIOSEXUALITY
..sad jos samo preciziraj Big Boobies ( pogledati kategorije A-J pod istoimenom temom), ne-pametnih ovde svakako nema, prema tome, blizu si...sasvim si blizu finog BINGO-a (trep-trep)!

E da...posle toga, mUrsh na temu "da li verujete u poznanstva preko ovog sgldkhssmnga" pa da cujemo nesto o SAPIOSEXUALITY u "live" modusu!

TakoS...laq noc inteligentno sexualnima i sexualno inteligentnima, ostali, pa brate - svrstajte se!
triViALna
#127: (2006-09-26 12:00)
SAPIOSEXUALITY
moze Lixi breeeeeee...

ja recimo prosirujem Vako...

intel = kI onaj intel processor
inteli = par procesora na gomilicu
gen = ono sa dezoksiribonukleinskim spiralicama
cija = CIA a moZ i u kooperaciji sa mosad

dakleM : inteli + gen + CIA prosto prosireno u solo komponentama kI Lego kockice...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2006-09-26 12:01

#128: (2006-09-26 12:22)
SAPIOSEXUALITY
5+....
mike-leo (male, 50)
major assault on rednecks is question of surviving here
triViALna
#129: (2006-09-26 23:57)
SAPIOSEXUALITY
...ja dala sve od sebe : dusu & telo & inteliDZenciju, a meni ovaj Mike samo 5+! smrc-smrc...

A sHa bre trebam da radim tj. daEm za 10-ku a? Gukniiiiiiiii goluPchiche!
ekranka
#130: (2006-12-14 17:00)
SAPIOSEXUALITY
.mora da ima sve stvarčice usklađene za metak i svršetak.. ..
s mojim...proporcijama i mjerilima... .a i godine mi bitne ako ćemo detaljno..izgled također..ma sve mi bitnoo bweeee..postoji li uopće takav...????
ekranka is no longer member of Romance Cafe
total: 132, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 next page last page of 14
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis