romance-cafe:
charlie22: koliko mogu da primetim (u svojim sporadicnim konektovanjima) nista se drasticno ne desava...familija i njihov moderator se i dalje savrseno zabavljaju...a mi koji smo ljudi na drugom nivou senzibilnosti...odemo, pa se vratimo...hm...par bas zanimljivih ljudi je otislo...nadam se da nece svi...romancu verovatno ovako odgovara...nadam se da je broj uplata za VIP jednak, kao i pre...
Izvinjavam se, nisam mogao ranije da bacim pogled na forum zbog privatnih obaveza, pa pošto me prozivate direktno, želim da odgovorim (što bi srpski narod rekao: "da ne ostanem dužan")
Eto jedna članica, ničim izazvana (ne poznajem je niti smo ranije ikada komunicirali) mi juče pošalje mail u kojem su pisale samo 2 reči: "Govna Cetnicka" (Cetnicka velikim slovom, verovatno iz pijeteta ili strahopoštovanja) pa sam još malo pod utiskom, naročito klada sam malo izbunario i saznao da je dotična ne samo akademski građanin u Hrvatskoj već i uči buduće akademske građane na "Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu", profesorka Jadranka Micic.
Koliko god joj je mozak ispran, ne mogu da shvatim da je neko ko predaje elektrotehniku na univerzitetu toliko retardiran da misli da je email adresa sakriva. Nisam hteo da izigravam profesora fizike i demonstriram zakon "akcije - reakcije" ali morao sam da joj napišem bar par reči, vrlo uljudno.
I molim onoga "Cetnika" koji je "otkacio" doticnu gospođu, da je izvede bar jednom na neku kafu ili nešto, možda će gospođa Jadranka biti malo opuštenija.
Elem, da se vratim na temu (nisam mogao da ne prokomentarišem ovo gore, čisto da shvatite sa kakvim se stvarima susrećem skoro svaki dan, što naravno nije vaš problem).
A što se tiče VIP, ne volim kletve, ali mogu da priuštim jednu "polu-kletvu" za specijalne slučajeve: da Gog da (neko ko mi se zameri) imao platu koliko Romance Cafe zarađuje od SMS-a.
I pitanje za kraj je da li je ta sića uopšte vredna da primam uvredljive mailove od raznih profesorki i slušam razna paušalna nagađanja?
...kako ovo ne videh ranije...daj te profesorke...kod profesora...