OBICNA: Od članstva su mi najdraži ovi što imaju više nikova pa pričaju sami sa sobom, pa se citiraju, naprđuju, ...kao kad staviš kanarincu ogledalo u kavez....još će i neka ljubav da bukne.
"bolje pricati sam sa sobom...nego sa tobom...ima li u vujakliji rec:"naprdjuju"?idi pogledaj pa nam javi..."
Nema u Vujakliji, ne na štetu izraza već Vujaklije. Inače, čula sam ga prvi puta kad sam bila u Crnu Goru što je i normalno jer su oni izmislili naprđivanje, a mi smo ga (kao i sve ostalo) usavršili.
Vrlo slikovito ću ti objasniti šta znači, što sa Vujaklijom nije slučaj.
DakleM Sandrice, može da bude više igrača i ne mora. Na volju ti. Odvališ glupost ti (što je isto kao da si prdnula), odvali neko drugi, onda opet odvališ ti (ovoga puta plikavac), pa opet neko drugi....i sve tako. A možeš i sama, rafalno.
P.S. Ako nije dovoljno jasno, ima da metemo i slike da bude "u slici i reči"
ovo je nesto najodvratnije napisano na ovom sajtu...neverovatno...ne,ne trbea da se obrise...treba da nas podseca,kakvi sve borave ovde
Misim das u pravu,ali totalizatorno!Takodjer misim da ove teksti treba das redigalizuje s poseban osvrt na padež 2 stav 4.Baš sam zumbiro odvratnos i šaljem poziv na Vajat Erp da dodže i zavede red u Tumbston!
OBICNA: Od članstva su mi najdraži ovi što imaju više nikova pa pričaju sami sa sobom, pa se citiraju, naprđuju, ...kao kad staviš kanarincu ogledalo u kavez....još će i neka ljubav da bukne.
"bolje pricati sam sa sobom...nego sa tobom...ima li u vujakliji rec:"naprdjuju"?idi pogledaj pa nam javi..."
Nema u Vujakliji, ne na štetu izraza već Vujaklije. Inače, čula sam ga prvi puta kad sam bila u Crnu Goru što je i normalno jer su oni izmislili naprđivanje, a mi smo ga (kao i sve ostalo) usavršili.
Vrlo slikovito ću ti objasniti šta znači, što sa Vujaklijom nije slučaj.
DakleM Sandrice, može da bude više igrača i ne mora. Na volju ti. Odvališ glupost ti (što je isto kao da si prdnula), odvali neko drugi, onda opet odvališ ti (ovoga puta plikavac), pa opet neko drugi....i sve tako. A možeš i sama, rafalno.
P.S. Ako nije dovoljno jasno, ima da metemo i slike da bude "u slici i reči"
ovo je nesto najodvratnije napisano na ovom sajtu...neverovatno...ne,ne trbea da se obrise...treba da nas podseca,kakvi sve borave ovde
u svrhu gornjih radnji a u cilju slikovitog objasnjenja koleginice obicne, moze da posluzi i gornje dugme kao blagodet tehnologije XXI veka.....i nije tesko uopste.
mike-leo
(male, 50)
major assault on rednecks is question of surviving here
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.