Romance Cafe forums

All forums

DA LI SE CLANSTVO RC OSIPA?  

views: 17083, replies: 200 LOCKED
total: 200, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 20
Post #1, page: 1
#1: 2005-10-11 23:08
DA LI SE CLANSTVO RC OSIPA??
POCELI SU NEKI CLANOVI DA SE ,,ISPISUJU,,???
ZBOG CEGA,KOGA???

Updated 1 time(s), Last update (igor2002) 2005-10-11 23:13

igor2002 is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2006-05-30 16:55)
Vazduh treperi kao da nebo gori.

Sprema se oluja!
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
NEWCASTLEUPONTYNE
#72: (2006-05-30 17:23)
ODAVNO SAM NA SAJTU CLAN, ALI OD SKORO U NALETU DOSADE SAM POCELA DA SALJEM POSTOVE I NA FORUMU... PRVO SU ME POJEDINCI MALO SMARALI, SLALI ZAJEDLJIVE KOMENTARE, JA SE NERVIRALA, I HTELA DA ODEM... ONDA UPOZNAM PAR GOTIVA LJUDI I SKAPIRAM DA NISU SVI SEKTASI, DA NE JURE SVI OVDE SEOSKE KASIRKE, A PROVOCIRAJU ONE KOJE IMAJU GRAM MOZGA U GLAVI I RESIM DA OSTANEM ZBOG TIH KVALITETNIH LJUDI (PO MOM MISLJENJU)... IMA LJUDI SA KOJIMA SAMO ASOCIRAM I BAS IH GOTIVIM, A JA VISE OD TOGA U OVOM TRENUTKU I NE TRAZIM. LIFE GOES ON
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
#73: (2006-05-30 22:24)
Za imenjakinju ... ne zbog imena, već razmišljanja ...

A što se osipa tiče ... želim vam svima jedan ovakav osip ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Neo-n
#74: (2006-05-30 22:39)
OBICNA: Vazduh treperi kao da nebo gori.

Sprema se oluja!

"...kamen goRRi - WaLL se pjeni - ...goworili nismo nishta - zagrljeni, zagRRRRljeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
"
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
NEWCASTLEUPONTYNE
#75: (2006-05-30 23:27)
drjelena: Za imenjakinju ... ne zbog imena, već razmišljanja ...

A što se osipa tiče ... želim vam svima jedan ovakav osip ...

THANK U
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#76: (2006-05-31 01:33)
charlie22: koliko mogu da primetim (u svojim sporadicnim konektovanjima) nista se drasticno ne desava...familija i njihov moderator se i dalje savrseno zabavljaju...a mi koji smo ljudi na drugom nivou senzibilnosti...odemo, pa se vratimo...hm...par bas zanimljivih ljudi je otislo...nadam se da nece svi...romancu verovatno ovako odgovara...nadam se da je broj uplata za VIP jednak, kao i pre...

Izvinjavam se, nisam mogao ranije da bacim pogled na forum zbog privatnih obaveza, pa pošto me prozivate direktno, želim da odgovorim (što bi srpski narod rekao: "da ne ostanem dužan")

Eto jedna članica, ničim izazvana (ne poznajem je niti smo ranije ikada komunicirali) mi juče pošalje mail u kojem su pisale samo 2 reči: "Govna Cetnicka" (Cetnicka velikim slovom, verovatno iz pijeteta ili strahopoštovanja) pa sam još malo pod utiskom, naročito klada sam malo izbunario i saznao da je dotična ne samo akademski građanin u Hrvatskoj već i uči buduće akademske građane na "Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu", profesorka Jadranka Micic.

Koliko god joj je mozak ispran, ne mogu da shvatim da je neko ko predaje elektrotehniku na univerzitetu toliko retardiran da misli da je email adresa sakriva. Nisam hteo da izigravam profesora fizike i demonstriram zakon "akcije - reakcije" ali morao sam da joj napišem bar par reči, vrlo uljudno.

I molim onoga "Cetnika" koji je "otkacio" doticnu gospođu, da je izvede bar jednom na neku kafu ili nešto, možda će gospođa Jadranka biti malo opuštenija.

Elem, da se vratim na temu (nisam mogao da ne prokomentarišem ovo gore, čisto da shvatite sa kakvim se stvarima susrećem skoro svaki dan, što naravno nije vaš problem).

A što se tiče VIP, ne volim kletve, ali mogu da priuštim jednu "polu-kletvu" za specijalne slučajeve: da Gog da (neko ko mi se zameri) imao platu koliko Romance Cafe zarađuje od SMS-a.

I pitanje za kraj je da li je ta sića uopšte vredna da primam uvredljive mailove od raznih profesorki i slušam razna paušalna nagađanja?
romance-cafe (female, 34)
romance-cafe

moderator
#77: (2006-05-31 01:44)
Samo da se dopunim, reč je o profesorki:

Dr. sc. Jadranka Mićić Hot

Za one koji zele da je pozovu na kafu, evo i njene lične prezentacije: tesla.vtszg.hr/~jmicic/

Zar ne vidite da se i sama predstavlja kao "hot"

Updated 2 time(s), Last update (romance-cafe) 2006-05-31 12:11

chorba
#78: (2006-05-31 02:03)
Hmmm nije li Mićić srpsko prezime... a možda je baš u tome stvar? Mislim tesna joj serbian skin na Zg sveučilištu pa dokazuje lojalnost glede enviroment-a a unatoč skin-u (bez head-a)

E da, pozz RC i gde si bre na Palitju da ti dam DVD. Tamo ga pogledali neki Zagrepćačani, bogami i narezali pa je to možda i ponukalo ovu gospu da se prijavi i odjavi aaaaa?

S verom u Boga za Tita i partiju a i šire...

Ja sve islim da su nekima jakoo pomešane boje pred očima (a u duši su daltonisti) i eto ti situacije koju si opisao.
chorba is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#79: (2006-05-31 12:13)
Sorry na mom sinoćnjem izlivu besa, stvarno me nerviraju takve stvari, naročito zato što mislim da je totalno bez povoda, ovde se ljudi najmanje bave politikom i ima puno članova iz svih bivših SFRJ republika pa onakvu poruku kapiram kao uvredu svima.
Waliyant
#80: (2006-05-31 16:02)
...ta poruka je na prvom mestu uvreda Zdravom Razumu - ali kontam da si hot-nesrecnici ponudio prawi recept - kafa sa Batom Zhiwotinjom u Raljama Zhivota

Waliyant is no longer member of Romance Cafe
total: 200, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 20
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis