Romance Cafe forums

All forums

Ko je u cafeu?  

views: 2877, replies: 27 LOCKED
total: 27, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
nemirna princeza
#1: (2005-10-12 18:20)
Ko je u cafeu?
A zashto pored pitanja 'ko je u cafeu?' stoji netachan broj u zagradi? Recimo 250, a realno nas nema vishe od 60. Jel` to (po)neko vredi za petoro?
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#2: (2005-10-12 18:26)
Ko je u cafeu?
Neki se diskonektuju a da se prethodno ne izloguju - poshto server nije dobio instrukciju registruje ih kao prisutne josh neko vreme.

S'obzirom da neki udju samo nakratko, broj fluktuacija je mnogo veci nego broj prisutnih.

Satisfajd?
(gorepomenutiterminneupotrebljavajteuKaladontu )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#3: (2005-10-12 18:31)
Ko je u cafeu?
E, bash ti `fala na brzom odgovoru.

Nego, zbrajash li ti poene? Sve hocu to da te pitam pa reko` daj da postavim novu temu onako usput, pa kad mi se javnesh da te priupitam i ovo jako vazno pitanje.

Updated 1 time(s), Last update (nemirna princeza) 2005-10-12 18:33

nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#4: (2005-10-13 00:33)
Ko je u cafeu?
...Eh da - josh neshto - nisam siguran za koju varijantu se Romans odluchio, ali pomenuti broj mozhe oznachavati ukupan broj poseta tog dana ...
Znachi - klasichan brojach, npr...
romance-cafe

moderator
#5: (2005-10-13 01:21)
Ko je u cafeu?
To je broj posetilaca u poslednjih 15 minuta, posto je 15 minuta neki period kada se racuna da je neko otisao sa sajta ako nije otvorio drugu stranu. Obicno broj posetilaca u tom trenutku malo manji, ali kada bi smanjili period na recimo 5 minuta onda bi nastao problem za one ljude kojima treba vise od 5 minuta da napisu poruku ili post na forumu ili jednostavno procitaju nesto.
romance-cafe (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#6: (2005-10-13 01:39)
Ko je u cafeu?

...Ipak, danas sam video broj 1115!?

...
od sad ...
#7: (2005-10-13 08:46)
Ko je u cafeu?
imam i ja pitanjce. Elem, jednom dok sam na kratko bila VIP/ovana, mislim VIP clan na nedelju dana (toliko sam bila sponzorisana od jedne dobre vibracije koja nestade bez java i glasa, tek tako iznenada) primijetih u mom profilu da su me ocijenili ocjenom 5! ??? i jos se pitam ko nas to ocjenjuje a mi jadni nista ne znamo ni ne slutimo cisto, bilo mi milo, pa me zanima ako moze Administracija da mi referira, a ako ne, onda nista, nema zamjerke osim na ogranicenje... kako bre da se izrazim u 5 postovi? Evo ne bi ja sve ovo ovako zbrda zdola, da imam prilike da se nastavljam, no iz jednog cuga moram sve, bez veze
Ana4pistolja (female, 45)
"Srce me je otkucalo" ako vec nije, hoce :)
#8: (2005-10-13 08:47)
Ko je u cafeu?
1115?

počeli
dase
razmno
žavau,
znaći..
kissthisfrog (male, 38)
menjam Fiću za dva manja auta
#9: (2005-10-13 08:51)
Ko je u cafeu?
kissthisfrog: 1115?

počeli
dase
razmno
žavau,
znaći..

Kiss aj ljubim te, rekni tulumba, ali na glas, da te svi cuju
Ana4pistolja (female, 45)
"Srce me je otkucalo" ako vec nije, hoce :)
jugoslovenka2
#10: (2005-10-13 08:52)
Ko je u cafeu?
KOLIKO LI IH JE KLONIRANIH ...
jugoslovenka2 is no longer member of Romance Cafe
total: 27, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis