Romance Cafe forums
PAZNjA-PAZNjA!!
views: 2026,
replies: 12
LOCKED
total:
12,
displayed:
10,
page:
1
2

of 2

PAZNjA-PAZNjA!!!
au jbt
ti si vishe virusa odjedared :D poshto te ima skoro u svakoj temi iako u 90 % njih nemash shta da kazhesh nego onako tek da se nadjesh :D:D:D
aj pozzZZ

)

PAZNjA-PAZNjA!!!
zaboravik da kazhem :D THNOLOGIJA I PICHETINA :D:D komentar ti nije na mestu niti pripada ovoj temi :D ali nema veze TEO sam nesh da kazhem korisno za razliku od tebe :D
ELEM dotichni virus sam NAMERNO poostio da odradi taj svoj zadatak IAKO ga je ANTIVIRUS umalo obrisao :D shto znachi da nie kriv AV nego redovni UPDATE !
e sad :D virus ne brishe SVE na disc-u vec brishe prva 64 sectora TZV. ZERO format ! sto znachi da brise info o particijama i podacima na disc-u takoreci oni su tu ali se NE VIDE :D
za takvu rabotu verovatno je doticni HACKER koristio deo programa ONTRACK poshto doticni program ima svega 700 KB i jedini mozhe da sredi SRANJE koje napravi LINUX u MULTIBOOT-u !!
zakljuchak : potrebno je da imate recimo ACRONIS DISC DIRECTOR butabilni disc :D ao ga nemate potrazhite ga kod prijatelja koji imaju instaliran ovaj program....podignete sistem sa boot cd-a i odaberete opciju za vracanje particija :D RECOVER ....e sad ako ste mnogo poota brisali pravili itd te particije po vashem HDD-u utoliko ce pretraga za njima duze trajati...potrebno je samo da odaberete odgovarajucu iz ponudjenog menija :D i stvar je reshena ja sam ovo radio nekoliko puta ne zbog virusa vec zbog LINUXA koji je gori od svakog virusa a i zbog WINDOWS-a VISTE :D koji ima ochajan BOOT loader koga je inache tesko pregaziti ( mora da su pomenuti loader preuzeli od LINUX-a )
aj pozzZZ i pravite rezervne SLIKE ( a ne BACKUP kopije ) sistema i necete imati problema...jednom nedeljno posvetite se zdravlju svog mezimca jedno 60 minuta nie mnogo a znachi POONO :D
preporuka : ACRONIS TRUE IMAGE
aj pozzZZ
Updated 1 time(s), Last update
(Demian-Bgd) 2006-04-21 13:26
Neo-n

PAZNjA-PAZNjA!!!
...ako nekom zatreba - imam akronis, sa sve mogucnoscu video zapisa vasheg hdd, tek da predupredite probleme - brzhe ide rikaveri ...
Neo-n is no longer member of Romance Cafe

PAZNjA-PAZNjA!!!
shta se moochish pishi kao shto govorish inache nisam biyo ja ovde pre 6 mesetzi znash zato shto su ovde kolo vodili poyedini tvoji prijatelji zbog kojih si svracao prvo u bgd pa onda :D:D
ajd da ne shirim prichu
i tih 100 tinjak clanova chini onih 15 000 :D poznavajuci vas nie mi tesko da u to poverujem
tema mi bila onako zgodna posto si mi smeshan stvarno :D trudish se da budesh svooda po svaku cenu ??
sta ce ti to ?? ne kapiram ?? ni tebe a ni neke moje bivse droogare :D

PAZNjA-PAZNjA!!!
Neo-n: ...ako nekom zatreba - imam akronis, sa sve mogucnoscu video zapisa vasheg hdd, tek da predupredite probleme - brzhe ide rikaveri ...
choweche odlichna ideya poshto bi mogo da napravish i video zapis chata na kome vec danima nikog nema :D:D
aj pozzZZ

PAZNjA-PAZNjA!!!
total:
12,
displayed:
10,
page:
1
2

of 2