Romance Cafe forums

All forums

Prijateljski seks bez obaveza  

views: 36070, replies: 676
total: 676, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 68
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-14 20:02
O seksu bez obaveza se dosta priča - neki su za, a neki protiv....
Jedan od čestih razloga onih koji su protiv toga je to što se ne osećaju baš bezbedno sa potpunim strancem - bezbedno u smislu da ne znaju kakva je to osoba, da li ima neke suviše čudne ideje, da li je zdrava i slično...
U poslednje vreme, sve više je u trendu seks bez obaveza, ali ne sa nekim koga ste upoznali to veče i koga posle nikada nećete videti, već sa prijateljem ili prijateljicom....
Prijatelja znate; znate da je čist, znate kakav je, moguće je i da već, iz razgovora, znate i šta voli ili ne voli u seksu.
Sa prijateljem se možete osećati bezbedno - znate da vas sigurno neće povrediti, a znate i da nema šanse da se desi da, kad se sledećeg jutra probudite pored njega, pomislite kako ste stvarno previše popili kad ste bili u stanju da odete u krevet sa nečim takvim.
Plus, ako želite da se taj prijateljsko-seksualni odnos nastavi, pošto se radi o osobi koju već znate, neće se desiti da on ispari bez traga.
Nema ni one uvek nesigurne početne faze upoznavanja - to je već odavno obavljeno.
...
Ukratko: seks sa prijateljem deluje kao siguran seks.
Ipak, to ne znači da i ovakav odnos ne može doneti sebi svojstvene probleme.
Najčešći problem bude taj da samo jedna strana shvati taj odnos kao nešto neobavezno i onda se ta osoba oseti prilično povređeno ako ono drugo ubrzo nađe sebi dečka (devojku).
Da bi ovakav odnos funkcionisao sa što je moguće manje problema, neophodno je da od starta oba "partnera" imaju jasno na umu šta od tog odnosa očekuju i da se slože u onome što očekuju.
...

Vaša razmišljanja na ovu temu…
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 64
#631: (2008-08-02 13:42)
pa ne znam da li sam za sex sa prijateljem...
prijatelj je vazna osoba, i mislim da ako se umesa i sex onda se sve to iskomplikuje...

prijateljski sex bez obaveza....hmmm mozda bi i moglo da bude recimo sa deckom sa kojim nisam vise u vezi jer se ne slazemo karakterijalno ali sexualno je bilo ok, pa onda se nastave vidjenja bez obaveze itd to da

ali
sex sa prijateljem ...
da i kada prijatelj nadje devojku i postane po tom pitanju zauzet sta onda?
nista sex i nastavimo da budemo prijatelji?
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#632: (2008-08-02 14:18)
Plava ptica: I tako je nastao film Kad jaganjci utihnu...

Nee... tako sam ja snimio film: Izgubljeni kontakti...

p.s. od čobanina do kratkodlakog ptičara ili visokoletača prevrtača...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-08-02 14:20

NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#633: (2008-08-02 14:49)
Delikatno... Osim sto se volite kao prijatelji,ako ste fizicki privlacni jedno drugom... sto da ne..Zavisi kako shvatate sex
head with wings (male, 25)
kuvam,slikam,pisem,crtam,sviram gitaru,perem sudje,peglam,zabavljam zene :))
#634: (2008-08-05 19:44)
-lichno verujem da je to nas najbolji seks.
koliko je uchestalo ne znam ali verujem
da moze fantastichno dugo da funkcionise.
medju pravim prijateljima! mislim na m/z
prijateljstvo.nije to sirovi&surovi seks,
naprotiv, to je seks pun ljubavi prema samom
seksu!
chovek (male, 45)
nisam jedini!
#635: (2008-08-05 19:58)
head with wings: Delikatno... Osim sto se volite kao prijatelji,ako ste fizicki privlacni jedno drugom... sto da ne..Zavisi kako shvatate sex

vole se kao prijatelji i sexualno se privlache , pritom ga i uprazznjavaju ... zanimljivo ...

cenim da tje se venchati brzih dana ...

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#636: (2008-08-05 20:00)
...od prijatelja...samo sa Nebojsom imam neobavezni sex...ali to je vec tema za ZOOsexologiju...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#637: (2008-08-06 00:12)
...priznajem,al' mi to samo kad ima i ovaca upražnjavamo,jer ko bi nam kakio i piškio po junačkim grudima... otrove moj...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#638: (2008-08-06 11:40)
Stranice: 61, 62
18

Ove stranice se ne preporučuju za uzrast ispod osamnaest godina

Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
ferlajt

VIP
#639: (2008-08-06 11:53)
..e sad si ih tek navela da to citaju...
..ako ,sto ranije pocnu bolje je..a ne ovako ko ja u poznim godinama da se obuchavam
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#640: (2008-08-06 12:19)
Ne znaš ti Deda, sve je to marketing. Valjda će i neku proviziju da uplate.
Sad kad im skoči rejting, ovce će same da dolaze

I šta se ti mešaš Deda, kad ti ni kafanu ne umeš da pogodiš ćuti i uči i svrati kod čobana na lepinje s kajmakom
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
total: 676, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 68
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis