Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 35780, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43  44  45 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 44
ferlajt

VIP
#431: (2008-04-12 09:34)
MANILA – Domaćica iz Manile odsekla je suprugu polni organ dok je spavao kako bi osigurala njegovu večnu vernost, objavila je policija na Filipinima. Policajac Roli Lipata rekao je kako je 37-godišnja Lenli Bajabado sumnjala da njen mlađi suprug ima vanbračne avanture, što ju je navelo da mu u snu odseče "muškost". Lipata je rekao da su susedi nakon zločina hitno odvezli 32-godišnjeg supruga, koji je urlao od bolova, u obližnju bolnicu u predgrađu Manile. Nesrećnik je podvrgnut višesatnoj operaciji kako bi mu prišili ud, što je uspešno izvedeno, ali su izvori iz bolnice rekli kako nema garancije da će ubuduće moći da ima normalne seksualne odnose. Bajabado je porekao da je varao suprugu i rekao da je neće tužiti jer želi da sačuva porodicu radi njihovo četvoro dece.

BAjabado. .pa ti li si pod onim nikom ovde.... U ovom trenutku je u cafeu, možete zatražiti PRIVATNI CHAT Probajte možda ćete imati priliku da lično razgovarate, ili bar pošaljite poruku.
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#432: (2008-04-12 11:50)
NEEE -iz vise razloga!!!Kad prevarim ja ne zalim,ne kajem se ja.Sve uzimam malo dajem,krv mi otrovna....
mmajamajamm (female, 26)
raaaaadoznaaaaaalaaaaaa...
#433: (2008-04-12 15:06)
...ovde je pitanje vernosti u korelaciji sa puštanjem vetrova...ima logike, al' nema pasulja
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
samsasvimsam
#434: (2008-04-12 15:31)
Tridesetsedmogodišnja domaćica iz Manile Lenli Bajabado odsekla je suprugu koji je spavao polni organ da bi ga sprečila da je vara i da joj do smrti bude veran. Predstavnik za štampu policije Roli Lipata rekao je da je Bajabado sumnjala da njen pet godina mlađi suprug ima vanbračne avanture, što ju je navelo da ga liši muškosti. Nesrećnog čoveka, koji je urlao od bolova, komšije su prevezle u bolnicu gde je odmah podvrgnut višečasovnoj operaciji. Lekari su uspeli da mu ušiju polni organ, ali su nakon toga saopštili da je za sada sigurno da će on moći da obavlja fiziološku potrebu, ali da nije izvesno da će moći da ima polne odnose. Bajabado je porekao da je varao ženu, ali je rekao da je ipak neće tužiti jer želi da sačuva brak zbog četvoro dece.

ajd sada!!!
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#435: (2008-04-12 15:47)
...ljubav je često bolna ..jezivo bolna ...nekad, za dlaku, da te liše života... onda ti, poneki organ amputiran. .dodje kao koletaralna šteta
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Ckomi
#436: (2008-04-12 16:12)
mmajamajamm: NEEE -iz vise razloga!!!Kad prevarim ja ne zalim,ne kajem se ja.Sve uzimam malo dajem,krv mi otrovna....

....zamalo da me uplasis...
Ckomi is no longer member of Romance Cafe
#437: (2008-04-12 19:59)
mmajamajamm: NEEE -iz vise razloga!!!Kad prevarim ja ne zalim,ne kajem se ja.Sve uzimam malo dajem,krv mi otrovna....

Evo, konačno jedna devojka zdravoga razuma.
Treba biti veran sebi, svojim stavovima i potrebama. Ostali ako se u tu priču uklapaju OK, a ako ne, neka nađu nekog drugog da im bude veran. Nezdravo je sputavati svoje potrebe, nije prirodno. Probajte da popijete litar vode a da ne idete u WC narednih 24h!!! Boli, trudiš se, patiš i na kraju popustiš pred prirodom.
Svi vi koji ste "žedni" vernosti, mogli bi ste probati nešto sasvim novo (možda je neko i probao). Nabavite PSA. Super je fora. Možeš da mu radiš šta hoćeš, kada hoćeš a on jadan ostaje ti veran. Što je još bolje, ako i reši da se nekom požali i počne da laje unaokolo, niko ga neće razumeti! Ja sam imao malu belu pudlicu. Tako slatku, tako finu! Možete zamislite šta smo sve radili? mmmmmmm kuco moja!!!

Updated 1 time(s), Last update (kulturniJelen) 2008-04-12 20:03

kulturniJelen (male, 32)
DOBRO VECE!
#438: (2008-04-12 21:00)
Precutacu, al' samo josh ovaj put...

black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#439: (2008-04-12 22:49)
....pa el jesi....a????.....
ca blues (male, 35)
#440: (2008-04-12 23:46)
....fooliiraš.....nisi.....a????.....
ca blues (male, 35)
total: 553, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43  44  45 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis