)... zatim murija (teshko da bi oni mogli da budu parametar
) - yer, widish, i meni se deshawalo da "neko zapomazhe" ali igra na kartu "slike o zlostawljanju" - neki put nam se chini da widimo i ono shto se ne deshawa
- jednostawno, neko se trudi da nam to tako izgleda (moja biwsha zhena je twrdila da je uznemirawam iako danima nisam razgowarao sa njom, ni fonom ni lichno, niti sam joj prishao na blizhe od par kilometara - ali murija mi je doshla na wrata da mi preti da je "se manem", sa swe poziwom za "informatiwni razgowor"! - znate, politichki je korektno, hehe (a i tata joj je ex pandur
)
)... so - mozhesh li mi reci koje povrede je pretrpela napadnuta zhena?... ako nije tajna, naravno
... mogu da se kladim da tip nije ni pesnicu stegao, a kamoli udario punom snagom... podseticu was na chuwenu scenu iz "andjela" - "silowanjeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............
" - i scene koje zatim slede
...
)
) ... dakle, dobro se setjam opisa koji si dao u swom postu (koji je brisan koliko kapiram zbog medjusobnih pretnji izmedju tebe i Kokola - izgleda da si sklon tome? ) - i owo shto si ti naweo kao njene powrede nikako nije razlog nekome izbiti 3 zuba, slomiti nos etc - ako si toliko jachi mogao si da je zashtitish do dolaska policije i bez teshkih telesnih powreda...
- i narawno da teme argumentujem lichnim saznanjem - necu waljda da koristim Sidartino iskustwao?!
... niti bi trebalo... samo znam shta znam, a ono shto ne znam trudim se da ne prihwatim sa predrasudom...
... ti si owde u tudje ime, umesto nekog drugog?
)Updated 1 time(s), Last update (Waliyant) 2005-12-04 18:30
, if ju nou wot aj min
- zato, boodi swestan swojih dometa i pazi na implikacije koje podmetjesh

- shto se tiche razoomewanja - imam na raspolaganju samo ono shto si napisao a to implicira neke stwari - pogledaj i sam, pa ako nadjesh za shodno rediguj - kad ti redigujesh i ja tju imati priliku za isto
... ne pre toga 
...