Romance Cafe forums

All forums

ZNACAJ VARANJA PARTNERA  

views: 5820, replies: 74 LOCKED
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-11 10:44
ZNACAJ VARANJA PARTNERA...
...valjda se vara samo kada nije o.k. osim ako je na patoloskoj osnovi...

...zashto mislite da komentari ovde mogu da zbune nekog i da ce drugi da pomisle da ste skloni promuskuitetu.?

Updated 1 time(s), Last update (Nebojsa_41) 2005-12-11 13:18

Nebojsa_41 is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2005-12-17 20:25)
Moguce da je vernost stvarno precenjena...... ali, ipak, ne bih volela nikad da saznam da me je MOJ muskarac prevario....
ninara (female, 43)
sve je relativno....:-))
Dartraven
#12: (2005-12-17 20:36)
Prevara je sastavni deo zivota kao i smrt,trudimo se da do nje ne dodje ali nas na kraju uvek saceka!
Dartraven is no longer member of Romance Cafe
#13: (2005-12-17 20:48)
Waliyant: ... chini mi se da je ljudima koji to izgovaraju vredniji njihov "lik & delo", narochito u sopstvenim ochima, nego veza sa partnerom "u dobru i zlu" ... "...
...
i - mislim da je upravo u tome znachaj prevare (ako znachaja uopshte ima) - to je potvrda zhelje da se ne napusti osoba sa kojom smo ...

... misliš da će većina razumeti o čemu pričaš?
... bojim se da ne ... jer je sve manje kompromisa medju ljudima ... što smo stariji to smo kritičniji, nespremni na kompromise a realno stanje ukazuje na to da treba da budemo popustljiviji u odnosu na svoje kriterijume ...

... ybg, that's life ... keep walkin'
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
hedonist
#14: (2005-12-17 20:58)
pavladoljska: znachi....znachajno je varati partnera

Do skoro sam i sam tako mislio ali kad sam osetio prevaru na svojoj kozhi,promenio sam mishljenje.Zato i nemam vezu.Samo kres varijante-pa ko voli nek izvoli.Nema emocija.Kad one pristignui,sve prestaje.Okrutno /mozhda/ ali josh samo malo i smiricu se!
hedonist is no longer member of Romance Cafe
#15: (2005-12-17 21:04)
... u prilog temi ... jedno parče intime ...
... bila sam u vezi 3 godine ... u nekoliko navrata smo bili razdvojeni 1000 km ... od čega je dva puta iskoristio ponudjenu priliku i zadovoljio svoje potrebe ... prešla sam preko toga jer je bilo očigledno da će biti mirnije i bolje ukoliko ne napravim scenu ... i nisam ... ponašala sam se (i u svojoj glavi) kao da se ništa nije desilo ...

... treći put je bio koban po mene ... a ubrzo i po njega ... 6 meseci je kukao da se vratim ... ali ybg ja našla drugoga ... i nije mi žao ...

... keep goin' ...
drjelena (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
kokolo
#16: (2005-12-17 23:10)
.... demokratija i harmonija - juce sam mojoj Heidi drzao lopovske lestve da se prebaci preko zida i udje u jednu kasarnu .
kokolo is no longer member of Romance Cafe
lily66

VIP
#17: (2005-12-18 05:44)
dakle...ZNACAJ je u uporedjivanju..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#18: (2005-12-18 15:21)
Nema univerzalnih pravila šta raditi i kako se postaviti u situaciji nakon neverstva. Ili ostajete ili odlazite, sredine nema.
Ako odlučite da pređete preko svega i da sve zaboravite a da niste prethodno pričali o tome i izneli sve na sto čisto i jasno, onda će vam biti teško.

Veza će posle razotkrivanja neverstva ili trajati jako dugo ili odmah pući...
U prvom slučaju, veza se nakon toga smiri, partneri se ponovo upoznaju i nastave zajedno trudeći se da im bude dobro...
...
... treći put je po mene, u pomenutoj vezi bio koban iz sasvim razumljivih razloga ... a to ćemo na uvce ...
drjelena (female, 34)
Waliyant
#19: (2005-12-18 15:32)
...narawno - kad si u startu "diskvalifikovana" & van konkurencije

... misliš da će većina razumeti o čemu pričaš?
... bojim se da ne ... jer je sve manje kompromisa medju ljudima ... što smo stariji to smo kritičniji, nespremni na kompromise a realno stanje ukazuje na to da treba da budemo popustljiviji u odnosu na svoje kriterijume ...

...postoji velika razlika izmedju kuliranja i shvatanja/razumevanja...

...
ko kulira taj samo cheka da "izrazi nerazumevanje" ...

( prowereno )
...
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#20: (2005-12-18 15:37)
Waliyant: ...narawno - kad si u startu "diskvalifikovana" & van konkurencije

... znaš o čemu pričam, pa ti je lako ...

...postoji velika razlika izmedju kuliranja i shvatanja/razumevanja...

ko kulira taj samo cheka da "izrazi nerazumevanje" ...

... ili razumem ili ne razumem ... ono što ne razumem obično pitam ... ako i dalje ne razumem i prihvatam ... bye ...

... taj treći put nisam ni iskulirala ni razumela ... kratko i jasno ... OTIŠLA SAM ... nije bilo priče ...

Updated 1 time(s), Last update (drjelena) 2005-12-18 15:39

drjelena (female, 34)
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis