ZNACAJ VARANJA PARTNERA...
...valjda se vara samo kada nije o.k. osim ako je na patoloskoj osnovi...
Ja bih zakljucila da je varanje samo po broju tema na ovom forumu najnajnaj najnacionalniji sport svake nacije, pa cak i onih nacionalno nesvrstanih, dakle ispred fudbala, ronjenja, pecanja, kuglanja, pevanja, skijanja, letenja i rolerovanja. Zamena za najsportskiji auto, Marijansku brazdu i paraglajting iznad 1000 m!
I mislim da se najredje vara kada nije ok, taj sexualni, asexualni, svakodnevni ili koji god zivot. Mnogo cesce ili redovnije se vara bas kada je ok, al je samo ok, a mora da ima jos nesto vise od ok. Kick.
I da ne bi slucajno nesto propustio u zivotnoj paleti, dok curi vreme kao andjeoski vodopad. I da imam sta i koga da nabrojim unucima ili kucicima. Da ne bi prilika propala. Da se popuni i nadogradi sortiment, jer udaranje recki na jednog i istog broji ipak samo kao jedna recka, pa taman da ih ima ceo zid u kvantitativi. Da, naj naj najcesce bas na patoloskoj osnovi.
Jer je tako prokleto jednostavno za nekoga biti izazov, a tako ebeno tesko do nemoguce odrzati tenziju na duze staze.
triViALna is no longer member of Romance Cafe