Romance Cafe forums

All forums

Šta žena očekuje od muškarca  

views: 59141, replies: 1257
total: 1257, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Mili Mali
#1: (2005-12-11 19:47)
Šta žena očekuje od muškarca...
Ne očekujem odovore tipa kyta deluxe i batina je iz raja izašla, već molim ovom prilikom nepomenute, a intelektom, iskrenošću i retorikom dokazane omiljene mi likove (i dela) da daju ton ovoj temi. Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

Updated 1 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-11 19:54

Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#2: (2005-12-11 19:50)
pa ka.co sad nemirna da ti se yawi kad si joj onemogucio slobodu izrazhawanja u 5oj & 6oj rechi naslownog posta ?
...

"recite mi, ali tjutanjem "
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Mili Mali
#3: (2005-12-11 19:57)
Pa ne verujem da je bilo koja ženka toliko skromna da se zadovolji tako malim stvarima kao što je kyta pa makar bila i... samohodka...
Waliyant
#4: (2005-12-11 19:58)
...pretpostawljam da ce ona pokushati da te razuveri
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Mili Mali
#5: (2005-12-11 20:23)
drjelena: ... prozvana sam ... čitaj dobro prvi post ... pitaj čoveka ... ako već meni ne veruješ ...

Da, dobro si shvatila prvi post, samo ja bih rekao POZVANA, a ne prozvana, lepše zvuči a i bliže je istini, jer TLID najbolje oslikava onu tananu, a ipak bitnu razliku izmešu žene i ženke, tj žena je ženka samo onda kad...treba...

Isto važi i za muškarce, naravno, samo dok nama dodje iz gooze u glavurdžu...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-12-11 20:28)
... nijednog sekunda u svom životu nisam pomislila da sve znam ... ju, ju taman posla ...

Zabolela bi me glava ...
... a sad me pusti da konačno odgovorim čoveku koji ceni moj lik i delo ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#7: (2005-12-11 20:50)
YOU ASK FOR IT!

Kao prvo, da me poštuje kao osobu ... zatim kao ženu ... kao sebi ravnog partnera ...
Da se ne trudi da na prvom sastanku pokaže sebe u najboljem svetlu ... (ne mora ni u najgorem ...)
Da mi svakodnevno pruža dokaz svoje privrženosti meni ... (ne treba da me zaskače, dovoljan je i pogled ... za početak... )

Da od starta budemo iskreni i otvoreni ... da razgovaramo o svemu ... da umemo da ćutimo zajedno ...

Nežnost i pažnju ... naročito one sitnice koje svakog dana može da učini ...

Da doživim osećaj njegovog zadovoljstva kada mi pruža nešto u čemu uživam ... Da dopusti da budem svoja ...

Da živi realan život ... da mogu da se oslonim na njega ... da mogu da mu se posvetim ... da je spreman da brani svoje stavove ... da mu budem savršena, ovakva kakva jesam ... da ga pratim ... da uživa u meni svakim danom sve više ... da uživam u njemu ...

Sa mnom je potrebna snaga, izdržljivost, poverenje, strpljenje ... poštovanje ... nežnost ...
Potrebno je bude muškarac da bih bila žena... da bude svoj da bih bila njegova ... da bude nežan da bih bila mazna...

PREVIŠE TRAŽIM ZNAM ... ALI NE ODSTUPAM OD TOGA!

... eto, raspisah se a ne znam da li ću biti shvaćena ...
drjelena (female, 34)
Mili Mali
#8: (2005-12-11 20:55)
drjelena: YOU ASK FOR IT!

...PREVIŠE TRAŽIM ZNAM ... ALI NE ODSTUPAM OD TOGA!

... eto, raspisah se a ne znam da li ću biti shvaćena ...

Previše? To što si napisala je default platforma za svakog mušlkarca da bi se sam dobro osećao potrebnim, pozvanim, dovoljnim. Nisam pitao šta je donja granica već šta žene zaista očekuju, mislim na želje možda neiskazane...
#9: (2005-12-11 21:11)
Mili Mali:
... mislim na želje možda neiskazane...

... ako ne oseti - ybg onda mi i ne treba takav ...
... to kažem samo iz razloga što vrlo dobro umem da kažem i pokažem šta hoću a šta neću ...
...
... a sve gore navedeno i dalje stoji ... i veruj da za neke nije ni platforma ...
drjelena (female, 34)
MASH
#10: (2005-12-11 21:31)
Mili Mali: Ne očekujem odovore tipa kyta deluxe i batina je iz raja izašla, već molim ovom prilikom nepomenute, a intelektom, iskrenošću i retorikom dokazane omiljene mi likove (i dela) da daju ton ovoj temi. Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

..... Satan Clauss primetiJo da imash greshku u startu....batina je iz yaya izashla i batina ima dva yaya.....a zhene iznad swega wole ...NEGRO.......
MASH is no longer member of Romance Cafe
total: 1257, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis