Romance Cafe forums

All forums

Šta žena očekuje od muškarca  

views: 65012, replies: 1257
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-11 19:47
Šta žena očekuje od muškarca...
Ne očekujem odovore tipa kyta deluxe i batina je iz raja izašla, već molim ovom prilikom nepomenute, a intelektom, iskrenošću i retorikom dokazane omiljene mi likove (i dela) da daju ton ovoj temi. Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

Updated 1 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-11 19:54

Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2005-12-13 01:47)
drjelena: YOU ASK FOR IT!

Kao prvo, da me poštuje kao osobu ... zatim kao ženu ... kao sebi ravnog partnera ...
Da se ne trudi da na prvom sastanku pokaže sebe u najboljem svetlu ... (ne mora ni u najgorem ...)
Da mi svakodnevno pruža dokaz svoje privrženosti meni ... (ne treba da me zaskače, dovoljan je i pogled ... za početak... )

Da od starta budemo iskreni i otvoreni ... da razgovaramo o svemu ... da umemo da ćutimo zajedno ...

Nežnost i pažnju ... naročito one sitnice koje svakog dana može da učini ...

Da doživim osećaj njegovog zadovoljstva kada mi pruža nešto u čemu uživam ... Da dopusti da budem svoja ...

Da živi realan život ... da mogu da se oslonim na njega ... da mogu da mu se posvetim ... da je spreman da brani svoje stavove ... da mu budem savršena, ovakva kakva jesam ... da ga pratim ... da uživa u meni svakim danom sve više ... da uživam u njemu ...

Sa mnom je potrebna snaga, izdržljivost, poverenje, strpljenje ... poštovanje ... nežnost ...
Potrebno je bude muškarac da bih bila žena... da bude svoj da bih bila njegova ... da bude nežan da bih bila mazna...

PREVIŠE TRAŽIM ZNAM ... ALI NE ODSTUPAM OD TOGA!

... eto, raspisah se a ne znam da li ću biti shvaćena ...

kao prvo...

Ovde je propusteno da se kaze da se to sve ocekuje od vec "osvojenog (ili onog koji je osvojio) muskarca". Znaci ovo su requirements, ali postoji i gomila prerequirements (1. faza zahteva) da bi se doslo do ovih requirements (2. faza zahteva).

Sigurno je da zene (ukljucujuci i jelenadr) otpisuju gomilu muskaraca i ne pruzajuci im sansu da (ne)pokazu gore navedene vrline.
Neki su niski, neki su ruzni, neki su celavi, neki su ruzno obuceni, neki imaju ruzan akcenat (a mozda ispunjavaju sve one zahteve)...

I po praivlu se zaljube neznajuci da li njihov "muskarac" poseduje one gore "duhovne" kvalitete, vec su vazni samo eksterno-fizicki kvalieti.

hmm, al nesto kontam,

Nije vazno sta osoba "trazi", racuna se ono na sta ta osoba pristane...
slee (male, 26)
the one is not borned but made
Mili Mali
#12: (2005-12-13 15:06)
Još ne čuh šta žena stvarnoooo očekuje od muškarca, sem onog defaulta koji je moj, sada smem reći već osvedočeni OLID izjavio.

Ali OLID je OLID, a gde su ostala mišljenja vredna pažnje. Veka se ne javlja. Maski samo duvani na ovoj slici ili joj neki tuđi dim prekriva naočale koje opet pekrivaju oči koje opet traže kolt uzalud (jer nije pročitala moj post o Desert Eaglu, čim još uvek traži kolt)...

Obeshrabrujuće... devojke... trgnite se hahahaha, ovo je retka prilika da nas naučite nečemu, a da nije lično! Ne ustručavajte se Čekićajte ove muške glavurdže do mile volje
Mili Mali
#13: (2005-12-13 15:19)
pavladoljska: e to ochekujem

Šta očekuješ?

1. 2X
2. 2X bzvađnja
3. udvaranje u kanjonu Tarevkraj Kolašina... jer zašto bi inače bila Vera Pavladoljska?

ili je možda redosled obrnut? 3-2-1?

P.S. post je menjan zbog brzopletihpravopisnogeografskih grešaka autora (prim.prev.)

Updated 2 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-13 15:22

Mili Mali
#14: (2005-12-14 01:03)
Pa rekli smo... iskrenost

Mislim da pre svega (i posle svega) svaka žena upravo TO (iskrenost) očekuje od muškarca
#15: (2005-12-14 01:09)
Mili Mali: Pa rekli smo... iskrenost

Mislim da pre svega (i posle svega) svaka žena upravo TO (iskrenost) očekuje od muškarca

Ali iskrenost ne nosi uvek sa sobom ono sto zena zeli ili ocekuje da cuje... a tad, dzabe ti sto si iskren...
slee (male, 26)
the one is not borned but made
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Mili Mali
#16: (2005-12-14 01:12)
slee:
Mili Mali: Pa rekli smo... iskrenost

Ali iskrenost ne nosi uvek sa sobom ono sto zena zeli ili ocekuje da cuje... a tad, dzabe ti sto si iskren...

Pa nisam rekao da je iskrenošću bodeš u oči naročito ne kao postpaid izjava. Lepo joj iskreno na početku kažeš da ni sam svojim gaćama ne veruješ, a kamo li sebi, ali da nećeš ništa kriti od nje... ako je interesuje... dovoljno iskreno?
#17: (2006-01-08 11:08)
zene ocekuju da muskarac bude musko ,njima picka netreba- vec je imaju!
karaburac (male, 40)
strastven,romantican
Dartraven
#18: (2006-01-12 18:12)
Sta zena ocekuje od muskarca,zavisi od nje same!

Updated 1 time(s), Last update (Dartraven) 2006-01-12 18:12

Dartraven is no longer member of Romance Cafe
PORASTAO
#19: (2006-01-12 19:12)
Iluziju da je sve po njenom, samo zbog nje, jedino njen, niko kao ona... i da ta iluzija trajeeee traaaajeee ee e eeee e
PORASTAO is no longer member of Romance Cafe
hedonist
#20: (2006-01-12 20:17)
Da bude mushkarac u punom sjaju te rechi a da pri tom u njoj vidi zhenu a ne zhenku
hedonist is no longer member of Romance Cafe
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis