Romance Cafe forums

All forums

Šta žena očekuje od muškarca  

views: 65006, replies: 1257
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-11 19:47
Šta žena očekuje od muškarca...
Ne očekujem odovore tipa kyta deluxe i batina je iz raja izašla, već molim ovom prilikom nepomenute, a intelektom, iskrenošću i retorikom dokazane omiljene mi likove (i dela) da daju ton ovoj temi. Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

Updated 1 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-11 19:54

Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
page: 3
PORASTAO
#21: (2006-01-12 23:42)
ma moraš gledati malo i ženkicu u njoj, ne smeš je previše poštovati... ili bar ne predugo... ili prečesto...

POŠTUJ GLOBALNO YEBI LOKALNO!!!
PORASTAO is no longer member of Romance Cafe
mirkic
#22: (2006-01-13 00:21)
sta zena ocekuje od muskarca!
pa verovatno platu
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#23: (2006-01-13 09:24)
drjelena:
Sa mnom je potrebna snaga, izdržljivost, poverenje, strpljenje ... poštovanje ... nežnost ...
Potrebno je bude muškarac da bih bila žena... da bude svoj da bih bila njegova ... da bude nežan da bih bila mazna...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#24: (2006-01-13 11:09)
Mili Mali: Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

samo da nikad ne postane dosadan... a to je mnogo...
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
PORASTAO
#25: (2006-01-13 17:40)
Irina: prije...poslije...i uopste...ocekuje MNOGO

Uglavnom previše... i tu je koren nesreće koja je večiti pratilac žena. Muškarci se zadovoljavaju daleko prizemnijim stvarima i... tako...
PORASTAO is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2006-01-14 22:49)
Uglavnom previše... i tu je koren nesreće koja je večiti pratilac žena. Muškarci se zadovoljavaju daleko prizemnijim stvarima i... tako...

PORASTAO (male, 44)
Ja mali nekako...porastao hahaha...

daaaa...mnogo ste zadovoljni nashim kuhanjem & pranjem & chishchenjem & chutanjem & ...nije the end... ...vi srechni...jer ste PRIZEMNI...a mi... izem ti koren...nemamo strah od letenja!!!! eto...tako nekako...
Irina (female, 50)
:)))
dankaca
#27: (2006-01-14 22:56)
da je otvoren i iskren do kraja ma sta to bilo, da mi da da ga upoznam u dusu...nista vise, sve ostalo bi bilo pokusaj menjanja a to ne volim ni meni neko da radi a kamolo ja drugome
dankaca is no longer member of Romance Cafe
Snasha sa salash
#28: (2006-01-15 12:19)
Kuj mi gi mica dzaci!!!???
Sto bi reklo moje dete:
"Ja bih se obradovao bilo chemu sto mi donese Deda Mraz..."
Snasha sa salash is no longer member of Romance Cafe
luna

VIP
#29: (2006-01-15 12:39)
... Kartu u jednom pravcu za Mexico
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#30: (2006-01-16 03:38)
koliko se ja razumem u bajke to i one same ne znaju!!,ali sam ubedjen da svaka ocekuje daleko vise no sto sama i moze i ume da pruzi.
kvazi-moda (male, 39)
Pedja D'bojs!!!
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis