Romance Cafe forums

All forums

Šta žena očekuje od muškarca  

views: 64982, replies: 1257
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-11 19:47
Šta žena očekuje od muškarca...
Ne očekujem odovore tipa kyta deluxe i batina je iz raja izašla, već molim ovom prilikom nepomenute, a intelektom, iskrenošću i retorikom dokazane omiljene mi likove (i dela) da daju ton ovoj temi. Dakle, šta žena očekuje od muškarca pre, in the middle of the pant-pant-worf-slurp, posle i uopšte...

Updated 1 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-11 19:54

Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
page: 4
dankaca
#31: (2006-02-09 19:21)
Posto gosn SHARKU ocito nije jasno sta pise u mom profilu, razjasnicu svima, njemu narocito, posto voli da vredja. Zalosno je sto si odmah pomislio da sam lez, jer sam napisala da sa muskima necu kontakt, nisam lez, imam decka, i super nam je. Kontakt sa frajerima necu, jer se uglavnom sve svodi na muvanje zar ne?(cast izuzetcima).Zensko drustvo, mi uvek prija, i uvek sa njima imam sta da pricam, tako da pre nego sto pocnes da vredjas, pitaj makar sta sam, ili barem razmisli, ili se i na ovakvim sajtovima ipak sve svodi na muvanje, bez izuzetaka, nadam se da ne...
dankaca is no longer member of Romance Cafe
#32: (2006-02-09 20:42)
dankaca: ...nisam lez, imam decka, i super nam je. Kontakt sa frajerima necu, jer se uglavnom sve svodi na muvanje zar ne?(cast izuzetcima).Zensko drustvo, mi uvek prija, i uvek sa njima imam sta da pricam,...

ZAKLJUCAK: zene od muskarca ocekuju potpuno isto sto i mi od njih, s tom razlikom sto bi neke od njih volele kad bi to moglo ali da im ne udje...
sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
#33: (2006-02-09 20:53)
Znaci tebi ne treba muskarac vec zabavljac??

dragi moji, zasto se cudite? mnoge devojke ne mogu da se smire dok od svog muskarca ne naprave KLOVNA, da bi se potom jednog dana zapitale sta traze sa tako nekim...?

Updated 1 time(s), Last update (sexmachine) 2006-02-09 20:54

sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
SHARK69
#34: (2006-02-11 23:04)
Sve s@m oWo sAm sRRochio, Uyke mi! ;D
dankaca: Posto gosn SHARKU ocito nije jasno sta pise u mom profilu, razjasnicu svima, njemu narocito, posto voli da vredja. Zalosno je sto si odmah pomislio da sam lez, jer sam napisala da sa muskima necu kontakt, nisam lez, imam decka, i super nam je. Kontakt sa frajerima necu, jer se uglavnom sve svodi na muvanje zar ne?(cast izuzetcima).Zensko drustvo, mi uvek prija, i uvek sa njima imam sta da pricam, tako da pre nego sto pocnes da vredjas, pitaj makar sta sam, ili barem razmisli, ili se i na ovakvim sajtovima ipak sve svodi na muvanje, bez izuzetaka, nadam se da ne...

Draga gospodjice blah, blah, blah...

Pošto imate dečka moram Vam reći da ja imam svetle oči a to što ste opciju musKARcA u startu isključili ukazuje na Vašu latentnu pederastiju i TO je žalosno... kao žalosna sova il' vrba - odaberite sami.

Ovde nikako nisam da bih nekoga vredjao već da bih Vaš ženski pol "slabiji" nagonio na sisanje kite... - YOK, Uykine?! i sve što uz to ide - možeš (po)uvrediti samo sama sebe.

Kada... (& bide) je slovo o muvanju, ovaj i joshte 1938475458629485629 sajtova su SAMO ZA TO i opRRawlyeni, znash, i... - šta mislite, da li je prvo došlo do krize morala ili finansijske krize?

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2006-02-11 23:09

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
#35: (2006-02-11 23:11)

jebeno mnogo te obozhavam!

twoy tjebitj...
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Please note: VIP members do not see advertising
CHORBA
#36: (2006-02-12 15:33)
Povratak na themu:

Mozda zena (ne svaka naravno, vec samo one PRAVE) ipak ocekuje da muskarac shvati da ona na rukama nema deset, vec nekoliko hiljada prstiju. Potrebno je samo da ih broji poljupcima, dovoljno polako i ... dovoljno dugo....
CHORBA is no longer member of Romance Cafe
#37: (2006-02-12 15:34)
fuj, zamisli koliko bi je izbalavio... :]

i aj shto bi je izbalavio, nego shto bi to trajalo ... i trajalo... :]

Updated 1 time(s), Last update (dheva) 2006-02-12 15:35

dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
CHORBA
#38: (2006-02-12 15:37)
pa svaki dobar peting (i šesting) je po la gan
CHORBA is no longer member of Romance Cafe
#39: (2006-03-06 08:45)
sexmachine: zene od muskarca ocekuju potpuno isto sto i mi od njih, s tom razlikom sto bi neke od njih volele kad bi to moglo ali da im ne udje...

... na žalost, u pravu si ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#40: (2006-03-06 12:12)
Žene nisu stvorene da bi bile shvaćene,već da bi bile voljene.

Doroti Parker
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 1257, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 126
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis