Romance Cafe forums

All forums

Dirty talk  

views: 8289, replies: 71
total: 71, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
#1: (2004-08-13 20:39)
Dirty talk
Inspirisan onim Janinim gledanjem u oci, postavljam sad pitanje o Dirty talk-u?
Volite li da ga cujete? Stidite li se da ga koristite?
Da li vam se mozda desilo da ste sami sebi smesni kad ste prvi put probali jer vam je izgledalo kao da ste na nekom jeftinom hot-line-u?

Jana, ocekujem tvoj odgovor
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
jegulja
#2: (2004-08-18 14:42)
Dirty talk
Ja to prosto obozavam
uf, u toku seksa sam jako prosta, gledam bezobrazno u oci, svasta pricam... narocito od pozadi....
nije me stid i uzivam da slusam muskarca kad je pri kraju....
jegulja is no longer member of Romance Cafe
#3: (2004-08-19 08:48)
Dirty talk
ja iskreno gotivim vise kad je bezobrazna i prica mi svasta dok se tucamo ali obavezan je kontakt ocima...mozda sam ja malo bucniji ali sta cu kad volim...
albus (male, 27)
uživam u životu...
#4: (2004-08-19 09:34)
Dirty talk
Voleo bih da znam kakav je to kontakt ochima,narochito kad se akcija odigrava od pozadi )))
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#5: (2004-08-19 14:53)
Dirty talk
Ohooo.Jegulja se vratila!:-)
Ja to prosto obozavamuf, u toku seksa sam jako prosta, gledam bezobrazno u oci, svasta pricam... narocito od pozadi....
E toj slici dodaj ogledalo ispred (posto je odnazad)pa bezobrazni pogled u ogledalu (onako droljasti) i onda jos izgovara....Gotovo je podrkale mi se misli

ne treba mi ogledalo, zato se i zovem jegulja....
dovoljno mogu da se izvijem
Please note: VIP members do not see advertising
Contessa
#6: (2004-08-19 22:37)
Dirty talk
Volim da mi pričaju prostote... to me jako pali... ono... kako mi je pica dobra, kako bi me tucao... uhhh... odmah me nesto .... :P
Contessa is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-08-20 01:43)
Dirty talk
Volim da mi pričaju prostote... to me jako pali... ono... kako mi je pica dobra, kako bi me tucao... uhhh... odmah me nesto .... :P

Odmah te nesto..sta..reci,ne budi tako sebicna..podeli to sa nama )
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#8: (2004-08-20 09:43)
Dirty talk

Ohoho, dobro dosla Contessa
Ajde, evo i od mene imas podrsku, sta te odmah nesto....?
Contessa
#9: (2004-08-20 10:10)
Dirty talk
ma znaš onaj osjećaj ... naprije toplina koja ti se razlijeva medjunozjem... pa onda ugodni lagani grc u donjem dijelu stomaka...treperenje u pici... onda se klit polagano budi.... i bubri... i.... tako to :D
Contessa is no longer member of Romance Cafe
#10: (2004-08-20 12:48)
Dirty talk
ma znaš onaj osjećaj ... naprije toplina koja ti se razlijeva medjunozjem... pa onda ugodni lagani grc u donjem dijelu stomaka...treperenje u pici... onda se klit polagano budi.... i bubri... i.... tako to :D

)) Ma mozes ti i bolje..sto se tako ustezes....Sprski jezik je dovoljno bogat da mozes da opises recima sve sto dozivljavash u toku sex-a.Evo javno prozivam Tebe i Jeguljicu da svaka od vas isprica koje su to prljave reci koje upotrebljavate..bez shifri,i zamene teza..direktno ))Pa da vidimo koja je od vas dve bolja je......ca.Ja znam,ali da i drugi nesto saznaju.
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
total: 71, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis