Romance Cafe forums

All forums

TEORIJA SISTEMA  

views: 7346, replies: 111
total: 111, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
maski
#1: (2006-01-19 12:07)
TEORIJA SISTEMA...
... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or
maski is no longer member of Romance Cafe
#2: (2006-01-19 12:13)
TEORIJA SISTEMA...
... interesantna taktika ...i matematika ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
lily66

VIP
#3: (2006-01-19 12:16)
TEORIJA SISTEMA...
ovo zvuci poznato...

dobra teorija..ali tesko izvodljivo u praksi
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
maski
#4: (2006-01-19 12:22)
TEORIJA SISTEMA...
teshko izvodljivo u praksi!? ne bih rekla.

....svi vi sto mashtate o srechi ...... razmislite kol'ko u bari ima krokodila.
#5: (2006-01-19 12:23)
TEORIJA SISTEMA...
hahaha...maski uvek jebe prva?:]
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Please note: VIP members do not see advertising
Delphy
#6: (2006-01-19 13:17)
TEORIJA SISTEMA...
sad si mi dala ideju kako da odigram sistem na lotou
Delphy is no longer member of Romance Cafe
#7: (2006-01-19 16:49)
TEORIJA SISTEMA...
maski: ... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or

Jurenje skora se (valjda) preraste sa izlaskom iz tinejdzerskog doba.

Pravi izazovi & visoki standardi su to shto traze i cene pravi ljubitelji igre.
Uostalom, kakav je partner sa kojim smo, dosta toga govori o nama samima.

Pozdrav.

Updated 1 time(s), Last update (tri_pa_jedna) 2006-01-19 16:51

tri_pa_jedna (male, 33)
Daj mi tri pa jednu. Deli karte bez shtoseva. :)
CHORBA
#8: (2006-01-19 17:21)
TEORIJA SISTEMA...
maski: ... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or

Al me chitash... ko Bibliju... Lilly, veoma je izvodljivo u praxi... ako me sećanje ne vara... davno beše... Samo tada su ekipe bile uglavnom od dve ribe. Dobra vuče za sobom što ružniju, (jer bez crne bela ne bi vredela, bez crne bela bi... još izbledela... Balašević) a dalje je bash sve kako Maksi kaže.
CHORBA is no longer member of Romance Cafe
maski
#9: (2006-01-19 18:58)
TEORIJA SISTEMA...
Pravi izazovi & visoki standardi su to shto traze i cene pravi ljubitelji igre.

sta bude - biche nije adekvatna zastava za predatore. osim toga zar mozze "igra" biti bez trikova?!
#10: (2006-01-19 20:28)
TEORIJA SISTEMA...
sta bude - biche nije adekvatna zastava za predatore.

Nije zastava vishe nekako kao kroshnja.
Bar lavovi bi treballi da znaju da posle lova postoji i izlezavanje u hladovini.

osim toga zar mozze "igra" biti bez trikova?!

Moze, ali onda nije prava. Ja sam pisao o _parvim_ izazovima i _visokim_ standardima, ne o trikovima.

Pozdrav.
tri_pa_jedna (male, 33)
Daj mi tri pa jednu. Deli karte bez shtoseva. :)
total: 111, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis