Romance Cafe forums

All forums

TEORIJA SISTEMA  

views: 7340, replies: 111
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-19 12:07
TEORIJA SISTEMA...
... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or
maski is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2006-06-08 11:17)
TEORIJA SISTEMA...
by

interesantna teorija sistema..tera na razmishljanje..hm
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
Gandalf
#32: (2006-06-08 18:54)
TEORIJA SISTEMA...
triViALna: Hahahahahha...slatko sam se nasmejala, gde bre ne videh ovu temu pre! Koja strategija, koji potezi, koje kombinacije - pu, majku mu, sta li si ti triVka radila u svom zivotu do sada?

Mislim, nije mi nepoznata materija o "one-night-stand-u", ako covek "stoji" celu noc, cula sam i za "3-2-1-meins by ebay", al mi stvarno smesne sve one teme o "ljubavi shashavoj i silnoj" kada procitam ovu teoriju pod geslom "kresemo se da ne ostane prilika neiskoriscena" i to jos po pragmaticki razradjenoj taktici "2 in 1", pardon "3 of 3"...

Kome libido sljaka na to dugme, svaka mu cast (ovo vazi koliko za zenski, toliko za muski pol u sezoni parenja)!

P.S. Aj ubacite jos opciju "3 na 1" (citaj svi na gomilu), mislim i grupnjak je score ili?

Opusti se...ovde nije reč o ljubavi...već o kresanju...klasično trpanje...utovar...kipovanje....
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#33: (2006-06-08 19:09)
TEORIJA SISTEMA...
da - devalvacija romant`ke

"...obezwrijeDla mi log`Q - oskwrnula mi trood ... "

Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#34: (2006-06-08 19:27)
TEORIJA SISTEMA...
...bez milosti me kurva...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#35: (2006-06-08 20:44)
TEORIJA SISTEMA...
Ili parkirash AUDI S8 quatro 5.2 ispred lokala, udjes u kafic,bacis kljuceve na sto i onda ti sve tri u isti mah sednu u krilo,haha.

Updated 3 time(s), Last update (shadowsky) 2006-06-08 20:49

shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2006-06-08 20:54)
TEORIJA SISTEMA...
pihh...meni je to poshlo za rukom i sa sekinom shkodom fabijom..( imam chudo od priveZka. zlatan, sija i u mraku )
nashao sam
#37: (2006-06-08 21:11)
TEORIJA SISTEMA...
I sitnice su veoma bitne naravno,a i kada su vec izasle iz lokala sa tobom, kada su videle Shkodu bilo bi glupo da se vratile ,da ne ispadne da se ispalile zbog auta
shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
#38: (2006-06-08 21:12)
TEORIJA SISTEMA...
shalim se ...

to shto govorish je istina, ali veruj ne samo kod nas, dole. to je i ovde sasvim chesta pojava.mozzda ne tako vidljliva, ali ..lova bushi najdublje rupe..jbg

ps: samo i ja zaluta sa mislima. ipak je tema neshto saaasvim dugo.teorija sistema. ili kako ih sve *******

Updated 1 time(s), Last update (na zapadu agejn) 2006-06-08 21:15

nashao sam
#39: (2006-06-08 21:16)
TEORIJA SISTEMA...
Ma shvatio sam da se salih,jer bi inace ushao i Ginisovu knjigu rekorda da si to uradio,haha.
Da jeste,to je ne pisano pravilo,u ovome svetu su odavno pocele da se gube prave vrednosti.
shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
triViALna
#40: (2006-07-15 00:31)
TEORIJA SISTEMA...
na zapadu agejn: pihh...meni je to poshlo za rukom i sa sekinom shkodom fabijom..( imam chudo od priveZka. zlatan, sija i u mraku )

i onda vi meni perete mozak kolektivno tamo na temi o "sponzorima/sponzorusama" u fazonu "fuj i bljak" a! A?! A!? Aaaaaaaaaaa...tz, tz, tz..more sve cu vas sa motikom po duuuupeeeetuuuuuuuuuuuuuu...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis