Romance Cafe forums

All forums

TEORIJA SISTEMA  

views: 7343, replies: 111
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 12
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-19 12:07
TEORIJA SISTEMA...
... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or
maski is no longer member of Romance Cafe
page: 6
#51: (2007-05-18 08:56)
TEORIJA SISTEMA

Updated 2 time(s), Last update (sexmachine) 2007-05-18 09:00

sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
#52: (2008-02-09 13:32)
TEORIJA SISTEMA
... ...... .....
ca blues (male, 36)
Chorba
#53: (2008-02-09 15:14)
TEORIJA SISTEMA
... ... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog....

A zašto samo tri? Treba to ipak posmatrati u širem kontekstu... sećam se jedne davne maturske ekskurzije medicinske škole iz Bnske Bistrice... eeeeeeh...
Chorba is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#54: (2008-02-11 23:52)
UNIVERZALNA TEOR(G)IJA SISTEMA

A jel'te ... jel'teor(g)ije važe samo za bate ...ili ...

... ... recimo da su u ekipi tri ...........
"poštara" .

Od njih trojice dva su dooobra i jedan je nesto lošiji (mada ... ima dobru dušu).
Ako startuješ odmah najboljeg on sigurno "pada"- al' ti si puk'la (nema teor(g)ije sistema).
Zato startuješ uvek prvo najlošijeg (onog sa dobrom dušom) i tu si već na pragu teor(g)ije.
Onda se on (naravno) pohvali ovoj dvojici kako je bilo do yaya, te oni svisnu od muke.
I ti onda lagano odradiš i njih dvojicu, jer svako mora da proba (čista teorija sistema).
I taaako na kraju imaš tri scor-a umesto jednog....

I sada stvarno može ono : "auuuuuuu ... al' je mama uradila (tri) poštara ...!?!

a...?????
or

_______

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
ferlajt

VIP
#55: (2008-02-12 12:50)
TEORIJA SISTEMA
Slizba za odnose sa javnoshcu javnog preduzeca PTT Srbije ovim putem javno obavestava nashe korisnike usluga,da iako ce biti zauzeti kod fer,oko potvrde TEORIJE SISTEMA,to se nece odraziti na adekvatno i pravovremeno pruzanje i drugih usluga koje smo kao javno preduzece duzzni da pruzzimo nashim gradjanima.Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju.Vasha Posta Srbije..i njeni poshtari!

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-02-12 12:50

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
Please note: VIP members do not see advertising
fer

VIP
#56: (2008-02-12 15:41)
TEORIJA SISTEMA

De … de … deda, gde se tol’ko zalete …(ki tele(nce) u šarena vrata(nca)) …

Šta si se tu razloop’o u sva zvona,
( pa to je tek zamisao … u nacrtu …takorekoć - u povoju) ...
... ima tu još ohohoooo finesa o kojima treba na tenane porazmisliti (i poraditi).
… još uvek nisam sigurna da li će u finalnoj” TEOR(G)IJI SISTEMA by fer” ostati (kao model) baš ta profesija … i baš ta cifra …
Polako … curik
I Niš ne brini … kad scripta bude pri kraju … dobićeš je - na iščitavanje … p r v i !

fer (female, 59)
Partybrejker
#57: (2008-02-12 15:48)
TEORIJA SISTEMA
msm da zhenama nije potrebna teorija sistema

koju god kombinaciju da odigraju bice dobitna

ukoliko su naravno ispunjeni preduslovi za 1 na 1

onda ce biti i 1na na 3

ili ti 3 na 1nu

"... pion na kraljicu... lovac na kraljicu... skakach na kraljicu... SVI NA KRALJICU!!! ... yu-pi-yey zhoorka "

________
msm ............
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#58: (2008-02-12 15:58)
TEORIJA SISTEMA

Nisam ja feministkinja ! (kao što već 1.000.000.000.000 poota rekoh)
i ne borim se ja ovde za "ravnopravnost" u Te or(g)ijama ...

Samo malo .... "pjevam" da ubijem vreme ....

fer (female, 59)
Partybrejker
#59: (2008-02-12 16:07)
TEORIJA SISTEMA
... nisi... al`tako lichi ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#60: (2008-02-13 01:09)
TEORIJA SISTEMA

Misliš ? ... ma Nema Teorije ! ...... ček' da widim ...

... stwarno lichi ...

fer (female, 59)
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis