Romance Cafe forums

All forums

TEORIJA SISTEMA  

views: 7341, replies: 111
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 12
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-19 12:07
TEORIJA SISTEMA...
... recimo da su u ekipi tri ribe. od njih tri dve su dobre i jedna je nesto losija. ako startujes odmah najbolju - puk'o si. zato startujes uvek prvo najlosiju jer tu sigurno jebes. onda se ona pohvali ovim dvema kako je bilo do yaya, te one svisnu od muke. i onda lagano odradis i njih dve, jer svaka mora da proba. tako da na kraju imas tri scor-a umesto nijednog.

or
maski is no longer member of Romance Cafe
page: 7
Partybrejker
#61: (2008-03-28 21:29)
TEORIJA SISTEMA
... mislim da ce ovo mesto biti dobro za razvijanje testa... ovaj, teorije ... si ju malo kasnije
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#62: (2008-03-28 21:50)
TEORIJA SISTEMA
sistem br. 1:

... zapalimo ortak i ja pre nekoliko godina u neku wukoèbinu, par stotina km od Bgda... stignemo tamo taman pred zatvaranje javnih mesta, jerbo palanka svoj buran nocni zhivot ljubomorno krije od gostiju... nashe dve domacice deluju pomalo zbunjeno... pretpostavljamo da su oChekivale neke grbave, jednooke paore... kazhem, jel` vidish sad`, zato sam vam rekò da vi dodjete u Bgd... i shta sad` da radimo u ovoj zabiti?? (naravno, onako naivan poima nisam imao shta oni tada rade)... nego, dizh` se Vlado, pa da palimo... kazhu, ma neee, sedite josh malo, dok zavrshimo pitje... msm se, nije mi bash neshto do rasprave sa nezadovoljnim konobarom shto zbog nashih par sokitja treba da Cheka na fajront josh ko zna koliko... naravno, toliko smo naivni da ne primecujemo shta rade nashe domatjice... u jednom trenutku ova do mene kazhe, pa mozhemo u njen stan... kakav bre sad` stan, mislim se, a delovale ste tako fino... i uklavirim konachno zashto je ona preko puta 5 minuta kucala poruku... i zashto je ova pored mene izvadila telefon tek nakon nekog vremena, da proochita neki sms... pogadjate? ... jedna je bila "mislilac", i zamislila koncept, a druga je bila "portparol", tj. izvodjach radova ... kasnije smo naravno saznali da je ova preko puta udata, da joj muzh negde napolju radi, etc, etc... no sledetjeg dana to vishe nije bilo bitno ... a do sledeceg dana, sledi pricha o sistemu br. 2 ... tj., shta je bilo u stanu ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Rakas
#63: (2008-03-29 18:14)
TEORIJA SISTEMA
Šta je bilo u stanu?
Rakas is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#64: (2008-03-29 19:16)
TEORIJA SISTEMA

Ma jel' ovo onaj isti Rakas koji se neki dan čudio i zgražavao nad muškim tračarama ...?

... ili mi se samo učinilo

______

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
pegi_64

VIP
#65: (2008-03-29 23:18)
TEORIJA SISTEMA
Mogooće, samo sa malim promenama kolorita,kanda ima zuticu,
il' je nešto drugo po sredi
pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2008-03-31 11:27)
TEORIJA SISTEMA
e nemoj samo da mi kazete da je parti onda otiso u stan.... neeeee pa to nije mooooooguce.....
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Rakas
#67: (2008-03-31 11:33)
TEORIJA SISTEMA
fer:
Ma jel' ovo onaj isti Rakas koji se neki dan čudio i zgražavao nad muškim tračarama ...?

... ili mi se samo učinilo

______

Dođi ovamo da nam se čini zajedno
Rakas is no longer member of Romance Cafe
ferlajt

VIP
#68: (2008-03-31 11:37)
TEORIJA SISTEMA
sneza67: e nemoj samo da mi kazete da je parti onda otiso u stan.... neeeee pa to nije mooooooguce.....

nije `ebo al je gledo

nesto se mislim...sve bre mogu da svarim...i to sto ponekada se ovde vredjamo..al nismo dosli da se lazzemo,a?ili je to osnova njegove teorije sistema...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#69: (2008-03-31 12:11)
TEORIJA SISTEMA
e dobro ti ovo da nije ..nego je gledao

naravno svi smo u ocekivanju zavrsetka bajke
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Ckomi
#70: (2008-03-31 16:28)
TEORIJA SISTEMA
...znaci...mislio sam da ne komentarisem...ali odavno nesto podlije nisam procitao...dzentlmenski do jaja...
...@Snezo...ne brini...napisace i o tebi vec neko,nesto...
Ckomi is no longer member of Romance Cafe
total: 111, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis