Romance Cafe forums

All forums

Lada Niva protiv ostalih terenaca!!  

views: 5116, replies: 33
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-31 12:23
Lada Niva protiv ostalih terenaca!!!
Vase misljenje o Nivi kao vozilu za najgore i najnepristupacnije puteve? I glasajte za najbolji terenac.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 2
#11: (2006-02-01 08:32)
A na forumima ljudi pisu svasta. Negde sam procitao da su se Land Rover i Niva zaglavili u snegu, a da je onda dosao BMW X5 i izvukao ih. Smesniju stvar nisam procitao u zivotu.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
maski
#12: (2006-02-01 10:50)
bila je test brdska vozznja negde oko Nisa po blatu i snegu do kolena. niva, lend rover, mitzubishi i pajero....

samo je land rover (stari, onaj iz sedamdesetih) drzzao korak s nivom. nijednom se nije zaglavila a ove ushminkane plastikanere je vadila iz sranja svaku drugu krivinu.

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2006-02-01 10:52

maski is no longer member of Romance Cafe
#13: (2006-02-01 10:53)
...mora da je imala ugradjen motor od puha, mece....
strujicaaa (male, 33)
sta reci osim svasta nesto
maski
#14: (2006-02-01 10:54)
nou! my golube beli

maski is no longer member of Romance Cafe
Koenigsegg
#15: (2006-02-01 12:56)
Kao sto sam vec rekao, sto se neprohodnih tereta tice nema joj ravnog, ali kad je gradska voznja u pitanju... Inace, vozio sam Nivu (pa sta mislis odakle mi misici )
Koenigsegg is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
misa
#16: (2006-03-26 23:27)
FFFFFFala Bogu da ovo ne citaju ljudi iz Evrope, inace bi se smejali. Ja nisam iz E, ali; HAHAHAHA!
misa is no longer member of Romance Cafe
#17: (2006-05-16 16:38)
Pitanje se odnosi na prohodnost, a ne na luksuz i sminku ...
Usput, u Evropi ga zovu "spartanski terenac"(to govori sve)
valijant (male, 30)
sportista,visok,crn,l..,prirodan,volim smjeh i druzenje,ne voli maske na licima ljudi
#18: (2006-05-16 20:04)
Neće se smejati ljudi iz Evrope.Bar ne oni upućeni.Šta misliš koji terenac voze Gorske službe spasavanja u Švajcarskoj i Nemačkoj?Ladu Nivu,naravno.Samo rađenu za njih sa servom,klimom i ostalim pomagalima za devojčice.Neko pomenu da je kod Niša bio reli terenaca.Na planini Jastrebac je to bilo i bio sam prisutan sa svojom Ladom.Osim nas sa Ladama sve prepreke prošli su samo Land Rover iz '68 i Fiat Campagnola(vojna).Šta reći
Magic33 (male, 33)
...za sada bez dobrog komentara
#19: (2006-05-16 20:30)
Lada Niva je nezaustavljiva po svakom pitanju od vise od 80 posto terenaca,garant.
Pricao mi je jedan prijatelj da je imao priliku da gleda kako iste prepreke prelaze i Lada i Hamer,ovaj kaze da se Hamer nasadi skoro na svaki brezuljak, jer je znatno duzi od Lade.A jos kazu da kada joj se ubaci dizel motor od Mecke ,da je savrsen terenac.
shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
#20: (2006-05-19 14:28)
Vozio sam licno Nivu po crnogorskim krsevima. Verujte da su iza mene ostajali zaglavljeni ili prokuvali svi!
Morao sam da se vracam da cupam Land Cruiser, Patrol i Rover.
Mislim da sam dovoljno rekao
rasha81 (male, 25)
Ako izracunam da mi je jos malo ostalo, nemamo bas mnogo vremena za provod :)
total: 33, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis