Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 19337, replies: 266
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 27
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 17
#161: (2007-09-04 19:10)
iskreno,,,uz duzno postovanje pojedinih zenskih vozaca,,,ali s obzirom na populaciju stvarno su endemicni slucajevi, i njima cast, ali onoj vecini bih zakonom regulisao recimo zelenu ili neki drugu rotaciju na automobilima, ili neko obiljezje da se izdaleka vidi ko je za volanom,,,,,
ono sto gledam svakodnevno, je stvarno strava i uzas,,,ko njima i kako da vozacku dozvolu,,,boze moj,,,niti znaju da voze, niti da skrenu, vuku se ko crijeva, uz to paniku prave na svakom koraku, zastoje, nedaj boze dakrenu uzbrdo da se auto bar 6 puta ne ugasi
To je opasnost na putu,,,uzrocnik zastoja, i udesa...u petak kad jeona kisa pocela na autoputu jedno 15 udesa napraviel bas zenske vozaci....kako je poceo pljusak one po gasu i vozic,,,,

uh....
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
MegaSkotina
#162: (2007-09-04 19:21)
...ma...volim da me provozaju...bez obzira na posledice
MegaSkotina is no longer member of Romance Cafe
lilly15
#163: (2007-10-10 02:13)
Volela bih Vas muskarce koji pljujete po nama zenama jednom da provozam da shvatite da i zene vozaci vrede. Pa koje za crtu neka se javi.
lilly15 is no longer member of Romance Cafe
#164: (2007-10-10 10:22)
Već (kao da) vidim tu TRKU.

( e... a stvarno, el možemo i mi da gledamo ... mslm da naVijamo i tako to ... m? )

... ...
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Neeroon
#165: (2007-10-10 11:55)
lilly15: Volela bih Vas muskarce koji pljujete po nama zenama jednom da provozam da shvatite da i zene vozaci vrede. Pa koje za crtu neka se javi.

Mogu da zamislim tu vozznju .....i da je automatski menjach osecam da bi ga izlomila,a o manuelnom ne smem ni da mislim...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-10 11:57

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#166: (2007-10-10 12:06)
..... pa još ako je auto prašnjav ... odmah i prilog za " Snimate li se " ....

___
ferlucifer (female, 59)
#167: (2007-10-11 01:12)

ferlucifer (female, 59)
lilly15
#168: (2007-10-11 03:04)
Jedno samo pricati a drugo raditi za tvoju informaciju ja vozim ceo svoj zivot i trenutnovozim sportsku varijantu honde civic i to sa manuelnim menjacem. a nisam ni debela vec imam idealnu liniju. Pa veoma jednostavno takvi kao shto si ti popushe auspuh n aput . Pa ko sme neka proba. Umesto ponizavash zene mozda je bolje priznati da postoje i one sposobne zar ne, to uopshte ne boli.
lilly15 is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#169: (2007-10-11 03:28)
...daj da vidimo tu idealni liniju...mislim na hondu...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#170: (2007-10-11 11:07)
Hvala ti na dijagnostici,ukoliko zelish posao dobila si ga na temi ZAVISNICI...fali nam kadrova i inache,a mozesh i da se lechish.....Daleko od toga da sam shovinista,ali nisam kriv shto si udarila bash na mene i zapamti jedno: saobracaj i gledanje u auspuh nemaju veze sa sportom...To shto ti mislish da jurish , jer ostali koriste automobile za prevoz sebe i svojih porodica ne znachi da si najbrzza,a najgore je kada naletish na ako ne brzze , a ono ravne sebi i uverish se kako je to najtezze biti brz medju brzima,lud medju ludacima i pametan medju pametnima....Ljubav prema automobilima je jedno,brza vozznja u saobracaju sasvim drugo od trkanja i trkacha..amateri od profi se razlikuju po mnogo chemu,shto pre shvatish sve gore ispisano em cesh duzze zziveti,em necesh nikog neduzznog ubiti,em necesh troshiti vreme na gluposti...
Usput ako si tako adrenalinska u svemu sad sam postao tvoj fan.....

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-11 11:13

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis