Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 18722, replies: 266
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 15 16 17 18 19 20 21 22  23  24 ... next page last page of 27
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 23
david46
#221: (2008-02-07 16:28)
pozdravljam zene vozace

Updated 1 time(s), Last update (david46) 2008-02-07 16:42

david46 is no longer member of Romance Cafe
#222: (2008-02-07 16:30)
davide i to shto kazesh
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
david46
#223: (2008-02-07 16:33)
jeste tema o zenama vozacima ali vidim da ne treba smanjiti njihovu vrednost.dodao bi samo da samo mozda na balkanu se tako gleda
david46 is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#224: (2008-02-07 16:35)
na zapadu agejn: davide i to shto kazesh

Nemam šta da do-dam .... samo da citiram "kolegu"

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#225: (2008-02-07 17:39)
O zenama vozacima ne mislim ama bas nista, nek voze kad vec "moraju"
bgdarko (male, 33)
Please note: VIP members do not see advertising
NENA412

VIP
#226: (2008-02-07 19:13)
e bas svega se ovde nacitah ....u Srbiji ima ubedljivo najvise (muskih) losih vozaca sem ako pod "dobri vozaci" podrazumevate sve one sumanute koji preticu i s leva i s desna naravno bez zmigavca....jos trube ko ne zdravi onima koji postuju ogranicenja i pravila saobracaja...kad stanem pesacima na pesackom gledaju me kao da sam pala s marsa!!!.... a pozadi sviraju nestrpljivo dobri vozaci...o tome sta sve kace i trpaju u i na auta bolje ne pricati( mislim naravno na sve ono sto im se odkaci uz put)...deca i neznaju sta je kais u autu ni sa koliko godina sedaju napred, naravno zato sto njihove drage tate,ujke,stricevi itd. smatraju da to nije bitno!!..al naravno dobar vozac mora biti najbrzi!!
NENA412 (female, 36)
Druzenje.. :))
#227: (2008-02-07 19:27)
NENA412 kad stanem pesacima na pesackom gledaju me kao da sam pala s marsa!!!....

e dewojchice (ne znam sh'o te zovu tetka) swaka ti chas za owo...iako mi e pun Q zapada iz drugih razloga, tachno je da ulicu mozzesh da predjesh dzmuretyi...

nikad mi netye biti jasno zashto vozachi ne pushtaju peshake na peshachkom, iako su ista prawila swuda u swetu...panduri ne kaznjavaju shofere za ne pushtanje peshaka a kazznjavaju peshake za prelazzenje van peshachkog prelaza.

Mis'im, zna li neko prava i zakon...kako mozzesh da kaznish peshaka shto prelazi van prelaza...mozzda je chovek sad sishao sa planine i nema pojma shta je peshachki...

Hotyu retyi, polaganjem vozachkog, shofer je potvrdio da zna pravila i da ce da ih poshtuje i zato mozze biti kazznjen ako ne poshtuje...peshak nema peshachku dozvolu...kako njega i na osnovu chega da kaznish???
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
Partybrejker
#228: (2008-02-07 21:03)
mozzda je chovek sad sishao sa planine i nema pojma shta je peshachki

nepoznavanje zakona nikoga ne amnestira od odgovornosti

"nisam znao da je ubistvo protivzakonito"... vazhi...

...
shto se tiChe prava prvenstva, logichno je se manja masa (peshak) lakshe zaustavlja nego veca masa (vozilo)... upravo taj nonsens i jeste razlog uvodjenja takvih zakonskih propisa... jer, da je logichno, pa koga bi onda navatavali za kaznu?... a i drzhava treba od neChega da zhivi, zar ne?... dakle, aj` prikochi u istom trenutku kada neki peshak zgazi na prelaz, a ti se nalazish na par metara od njega i vozish propisnom i propisAnom brzinom od 40 km/h??... e vidish, tada tje peshak da ustukne, a chika-pandoor tje tebi da odrezhe kaznuuu

... isti sluchaj je i sa obavezom vezivanja pojasa pod pretnjom kazne - ajde sad neka mi vi tako kulturni & europejski orjentisani objasnite na koji nachin chovek koji nije vezan pojasom ugrozhava bezbednost saobratjaja?... ??? ... ako je ichija bezbednost ugrozhena- - onda je to lichna, a na to svako ima pravo izbora... btw, garantovano Ustavom, kao i ostala ljudska prava chijom slobodom ne ugrozhavamo nikog drugog...

... e pa kad` jedna zhena pricha o takvoj kulturi - i to govori neshto, samo za sebe, zar ne?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
NENA412

VIP
#229: (2008-02-07 23:01)
aj` prikochi u istom trenutku kada neki peshak zgazi na prelaz, a ti se nalazish na par metara od njega i vozish propisnom i propisAnom brzinom od 40 km/h??...

ja kad vozim gledam malo dalje od metar ispred i imam reflekse.... a i kocnice

na koji nachin chovek koji nije vezan pojasom ugrozhava bezbednost saobratjaja?... ???

ja sam pisala o deci koja nisu vezana

onog trenutka kad ih NEvezem u autu ja licno ugrozavam njihov zivot...

i da... ja se licno vezem samo na (bas)duge relacije..jbg, stvar lose navike ...u vreme kad sam ja polagala nije bio obavezan pojas
NENA412 (female, 36)
Druzenje.. :))
Partybrejker
#230: (2008-02-07 23:49)
ok, priznajem - kriv sam... pomenula si vezivanje u kontextu dece, a ja u kontextu normi nametnutih da bi se otimalo... konkretno - zashto se dozvoljava proizvodnja vozila koja se krecu brzhe od 130 km/h kada je to maximalno ogranichenje brzine u vecini evropskih zemalja (tu bar Nemce mogu da razumem, kod njih ne postoji licemerje)... zar ne bi bilo jednostavnije i efikasnije softverski ogranichiti brzinu, i reci "vozi sporije, ne treba ti pojas"?... shta reci momku koji bi prezhiveo bochni udarac drugog vozila da nije bio vezan pojasem koji ga je zadrzhao u sedishtu za koje je bio vezan umesto shto bi bio odbachen na susedno (pojas ga je presekao skoro na pola... ybg, yugitj vs BMW)... mislim da njega ne bi interesovali procenti nego brzina kojom se pomenuta limuzina zakucala u njega...

... a kad smo kod reflexa, jedno pitanje - za koliko zhena vozacha bolida znate? ... msm, zhene su po konstituciji manje, a samim tim i pogodnije za upravljanje bolidom, pa ih opet nema u auto-moto sportu... pogodite zashto? ... zato, ne prichaj mi kojeshtarije o gledanju dalje od metra - poznata mi je zhenska koordinacija oka i pokreta...

... no, da ne drvim bezveze na sporedne teme - niti bih seo sa budalom koja jurca neprilagodjenom brzinom, niti bih seo sa osobom koja ne zna shta je levo a shta desno (necete verovati ali veliki broj zhena to stvarno ne razlikuje)... jedna koja je meni tvrdila kako sjajno vozi (u smislu bolje od mene) je morala svaki put da se priseca na kojoj ruci nosi burmu, i po tome se orjentisala...

ako pod "dobri vozaci" podrazumevate sve one sumanute koji preticu i s leva i s desna naravno bez zmigavca...

a s`koje bi ti strane da te pretichu?? ... da li cu biti nepristojan ako pretpostavim - odozgo`? ... ili sam josh nepristojniji ako pitam - odozdo`??

...
so, men` se chini da si malkitze konfuzna
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 15 16 17 18 19 20 21 22  23  24 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis