Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 19330, replies: 266
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 16 17 18 19 20 21 22 23  24  25 ... next page last page of 27
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 24
NENA412
#231: (2008-02-08 00:18)
ok, priznajem - kriv sam... pomenula si vezivanje u kontextu dece, a ja u kontextu normi nametnutih da bi se otimalo... konkretno - zashto se dozvoljava proizvodnja

woow bojim se da ce da padaju euri nocas!

so, men` se chini da si malkitze konfuzna

ne nisam konfuzna ovde(mislim gde god sam ja vozila sem Srbije, a vozila sam) se zna s koje se strane pretice.... na putu koji ima tri trake se zna ko treba da vozi kojom trakom i koja sluzi za preticanje uvek
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#232: (2008-02-08 00:45)
... ok... de objasni mi, meni neuputjenom, ako je nepodobno preticati sa leve strane, kao i sa desne, poshto vidim tebi tu neshto ne odgovara - sa koje strane po tvom mishljenju treba izvrshiti preticanje?

so?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#233: (2008-02-08 00:51)
nisam rekla da je nepodobno, ves sam probala docarati haos na putu u Srbiji...naravno uvek i samo s leve i ne to nije moje misljenje vec pravila
Partybrejker
#234: (2008-02-08 00:55)
ochigledno ne poznajesh pravila... docharati nonsensom?
NENA412
#235: (2008-02-08 01:01)
ocigledno

ipak nista od eurica s neba
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#236: (2008-02-08 01:08)
... umesto trutjanja o evritjima mogla bi da opishesh konkretnu situaciju u kojoj te je neko po tvom mishljenju nepravilno pretekao... izvoli...
NENA412
#237: (2008-02-08 08:44)
znala bih da ti nacrtam sve primere al ajde ustadoh na desnu nogu pa cu jedan PROBATI da opisem..
tri trake od kojih dve leve idu u tunel (pravo) a prva(desna) je za odvajanje (skretanje) i tip obzirom da smo mu spori i onaj na skroz levoj i ja na srednjoj (mada smo vec i mi lagano iznad dozvoljene brzine) obilazi s desne ( prve ) trake i ne, nije se zabunio pa ispravo pravac
#238: (2008-02-08 09:59)
Partybrejker: ... eto, Dule, jesam ti rekò da tje opet da na pobrka.yu??

... e sad`, Bjuky, nish` nis` uradio a.co ne uLjetish da spasish stwar - predlog broj èdan: da napravish profajl sa 3 (tri) slike

... pa da vidimo ka.co tje se onda snatji

aaaa ne ne, ako sam dobro razumela dule je u beogradu moj komsija... tako da nema da se izvuces odavde

nego ne razumem ko ti je taj bjuki i kakve veze on ima sa svim ovim?
ajde me malo prosvetli, ljubim te
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Partybrejker
#239: (2008-02-08 14:24)
... ni ja ne razumem kakve veze ima dal` sam ozhenjen, pa opet nikom nishta... hocu reci - nije ni trebalo da ti razumesh... ima ko òtje ... mada, ako ti je Dule komshija.........

NENA412: znala bih da ti nacrtam sve primere al ajde ustadoh na desnu nogu pa cu jedan PROBATI da opisem..
tri trake od kojih dve leve idu u tunel (pravo) a prva(desna) je za odvajanje (skretanje) i tip obzirom da smo mu spori i onaj na skroz levoj i ja na srednjoj (mada smo vec i mi lagano iznad dozvoljene brzine) obilazi s desne ( prve ) trake i ne, nije se zabunio pa ispravo pravac

... i naravno - isekao te je? ... pa sa Zelenog Venca umesto u Prizrensku - on u Nushitjevu, m? ... vazhi, verujem ti... to se u Looxemburgu ne dogadja, naravno, shto i jeste poenta ove priChe... ni u jEwropi... ni u pridruzhenim chlanicama... pa tako, slusham kako su u Hrvatskoj vozachi vrlo kulturni... proshlo leto, bilans za 1 dan, 8 mrtvih, u 4 odvojene nesrece... mada, mora da su bili turisti... Hrvati tako ne voze... a ni jEuropljani... iako im je autoban malo-malo zatvoren... lanchano se nanizhu... chist filigran...

... i tako sam pre neki dan vozio da su mi stubovi pored puta lichili na tarabu... a krivine sam sekao tako da sam sam sebi video registarsku tablicu... mada, nikoga nisam ugrozio time shto sam vozio "laaagano iznad dozvoljene brzine"... no zato se uvek nadje neki bilmez (mushkog roda, naravno) da me nepristojno i krajnje neeuropejski pretekne... zdesna... i ne, nije se predomislio pa prestrojio u poslednji chash... ma kad` vam kazhem, tako je bilo druzhe sudija.........
NENA412
#240: (2008-02-08 20:06)
Ne, nisam rekla da se ne desava samo sam skrenula paznju da je to u Srbiji (i Hrvatskoj)mogla bih reci na Balkanu precesta pojava...verovatno zato sto su naj (muski) vozaci bas tamo...i da ovo je bio samo jedan od mnogih primera a ja sam veoma malo vremenski u Srbiji....

nego da ne zaboravim i ja uzivam kad preteknem nekog bilmeza ili ga na semaforu ostavim iza obozavam onu nevericu sto mu zamisljam na faci
total: 266, displayed: 10, page: first page previous page ... 16 17 18 19 20 21 22 23  24  25 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis