... ni ja ne razumem kakve veze ima dal` sam ozhenjen, pa opet nikom nishta... hocu reci - nije ni trebalo da ti razumesh... ima ko òtje

... mada, ako ti je Dule komshija.........
NENA412: znala bih da ti nacrtam sve primere

al ajde ustadoh na desnu nogu pa cu jedan PROBATI da opisem..
tri trake od kojih dve leve idu u tunel (pravo) a prva(desna) je za odvajanje (skretanje) i tip obzirom da smo mu spori i onaj na skroz levoj i ja na srednjoj (mada smo vec i mi lagano iznad dozvoljene brzine) obilazi s desne ( prve ) trake i ne, nije se zabunio pa ispravo pravac
... i naravno - isekao te je?

... pa sa Zelenog Venca umesto u Prizrensku - on u Nushitjevu, m?

... vazhi, verujem ti... to se u Looxemburgu ne dogadja, naravno, shto i jeste poenta ove priChe... ni u jEwropi... ni u pridruzhenim chlanicama... pa tako, slusham kako su u Hrvatskoj vozachi vrlo kulturni... proshlo leto, bilans za 1 dan, 8 mrtvih, u 4 odvojene nesrece... mada, mora da su bili turisti... Hrvati tako ne voze... a ni jEuropljani... iako im je autoban malo-malo zatvoren... lanchano se nanizhu... chist filigran...
... i tako sam pre neki dan vozio da su mi stubovi pored puta lichili na tarabu... a krivine sam sekao tako da sam sam sebi video registarsku tablicu... mada, nikoga nisam ugrozio time shto sam vozio "laaagano iznad dozvoljene brzine"... no zato se uvek nadje neki bilmez (mushkog roda, naravno) da me nepristojno i krajnje neeuropejski pretekne... zdesna... i ne, nije se predomislio pa prestrojio u poslednji chash... ma kad` vam kazhem, tako je bilo druzhe sudija.........