ca blues:
....aj sad malo rovi do bubrega....
triV rovila i do jajnika !
BasH, basH rovila po svim prijateljstvima, vezama, vezicama & bezvezicama i onako analiticki sumirala na sledeci nacin: sve te moje vezice i bezvezice mogu da se sortiraju u tri kategorije. Istina je da je nekada tesko povuci granicu, ali u svakoj vezi iliti vezici je jedna od te tri kategorije definitvno dominirala.
1) veza
van sexualne domene, dakle cisto mentalna privalcnost i duhovna opcinjenost = prijateljstvo
2) sexualna privlacnost u kombinaciji duhovne opcinjenosti = ljubav
3) puristicko sexualna privlacnost = sex
Ovo je bilo cisto kvantitativno, a sada kvalitativna analiza: Kategorija pod rednim brojem
3 je ona u koju spadaju svi koje sam nekada zvala ljubavima ali to definitivno nisu bili. Nisam ih volela, ma nisam ih ni blizu volela. To su bili ego-tripovi i sujeto-manije. Mada ih nema basH neki broj, ali nebitno. To su te takozvane "izjapljene ljubavi" iliti "zvala sam ih ljubav, jer pojma nisam imala sta ljubav jeste". Dosli su i otisli, bez da sam ja ikada znala ko su oni stvarno, a jos manje su oni znali ko sam ja. Ma nisu me bre ni okrznuli istinski, a kamoli dodirnuli, zato mi nikada nije i ne bi palo na pamet da u njima trazim prijatelje.
Kategorija pod rednim brojem
2 je zona sumraka. To je ona koju hoces i neces, koju trazis i odbijas, u kojoj zbog sopstvenih intra-konflikata nikada ne izjapis u navali samo pozitivnih emocija i u kojoj uvek gubis, ako nista drugo - gubis sebe. Sa tim ljudima mozes mnogo toga, ali najteze mozes sa njima da prezivis (u svakodnevnici). Ma koji ljudi, mislim koji plural - there was one, one and only. I nekada stvarno pozelim da ga nikada nije bilo i da sam onako nastavila sa onim povrsHnim "dodji mi - odJi mi" - the next one please! Kako god, u toj pricHi mogu do besvesti tupiti o svemu i svacemu, ali jedno je sigurno : da mi sutra ili za 10 godina kucne na vrata, imao bi me isto onako kao sto me je imao. I nebitno je u potpunosti sta bi ja odigrala, koje bi reci birala, i koji bi stav zauzela,
JA znam kako izgleda bina kada ne igra performance - ostalo je za
mene sustinski nebitno. I sorry, but zaJebI sve te price o prijateljstvu, ovo je NBA-liga!
I konacno, kategorija pod brojem
1. U njoj sexus ne igra ulogu. I da se ogranicim na musko-zenska prijateljstva, izdvojicu zene iz sledeceg razmatranja. Da, bilo je nekoliko prijatelja u mom zivotu. Bar je bilo onih koje sam tako zvala. Ja sam ih zvala tako, jer me apsolutno nisu interesovali kao muskarci. Nisu me privlacili kao muskarci, ali me jesu privlacili kao ljudi. Skoro svi su odlazili iz mog zivota, jer kad-tad i svaki mazohista dostigne saturaciju. Da, neki su odlazili, neki su gledali kako ja odlazim. Zavisilo je od toga koliko i kako dobro je neko umeo da glumi, da se pretvara, da fantazira. I do not have sex with friends, ni obaveznog ni neobaveznog! I moZ biti da mi fali poneki saraf u glavi, ali neke stvari su u glavi jednostavno ono sto jesu ili ono u sta ih smestimo. I istina je da su musko-zenska prijateljstva onako najiskrenije teska do nemoguca, jer sexulana privlacnost mesa karte, ali hvala Bogu postoje i homosexualci.

Oni ostaju i kada me svi ostali izadju...