Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24434, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 ... next page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 27
samsasvimsam
#261: (2007-11-17 22:40)
OSTAVITE PORUKU!!!
produzi dalje inace ces ostati razocaran posle ljubavi pa nece biti ni prijatelstva
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Sonya
#262: (2007-11-17 22:48)
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa
... kao shto reche Cru...

Cruela: Kako ko...zavisi..
Ja ne mogu..niti hoću..
Sonya is no longer member of Romance Cafe
VASILISA prekrasna
#263: (2007-11-17 23:27)
Па, мислим да нисте у праву!
Заправо, после оне праве и искрене љубави која се заснивала на пријатељству, поверењу и наклоности, можемо остати пријатељи. Ако смо желели добро једно другоме док смо били заљубљени, а љубав је, у међувремену, избледела, то не мора да значи да умире и наше пријатељство...тако је барем код мене, па када се ''окренем'' иза мене иде '' чета'' мојих бивших, а садашњих пријатеља ...е, сада се враћам и на ону тему: Да ли сте у стању да одете...Па, ја никада нисам била у стању да одем заувек, и да заборавим, управо зато што сам са свима ( осим једног) остала пријатељ. ...да ли је то себично са моје стране?

Updated 1 time(s), Last update (VASILISA prekrasna) 2007-11-17 23:28

VASILISA prekrasna is no longer member of Romance Cafe
#264: (2007-11-21 02:23)
..................................................
prijateljstvo posle ljubavi!!!

..... ...a šo ne bi moglo...
ca blues (male, 36)
Johny Waissmieler
#265: (2007-11-21 02:42)
Па, мислим да нисте у праву!
VASILISA prekrasna: Заправо, после оне праве и искрене љубави која се заснивала на пријатељству, поверењу и наклоности, можемо остати пријатељи. Ако смо желели добро једно другоме док смо били заљубљени, а љубав је, у међувремену, избледела, то не мора да значи да умире и наше пријатељство...тако је барем код мене, па када се ''окренем'' иза мене иде '' чета'' мојих бивших, а садашњих пријатеља ...е, сада се враћам и на ону тему: Да ли сте у стању да одете...Па, ја никада нисам била у стању да одем заувек, и да заборавим, управо зато што сам са свима ( осим једног) остала пријатељ. ...да ли је то себично са моје стране?

Gospodjo prekrasna!
Ovaj post je razlog vise da sa vama udjem u avanturu,da nas ponese strast i pozuda.
Jer znam,da kada sve izbledi,mi cemo ostati prijatelji.
A to nikada nisam umeo, vi cete me nauciti.
Eto sta je zena sa iskustvom,koliko prijatelja.
Johny Waissmieler is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Chorba
#266: (2007-11-21 15:46)
moze li se... ja more... more...
moje pravebivse ljubavi su moje najbolje prjateljice danas, a i shire
Chorba is no longer member of Romance Cafe
Rea

#267: (2007-11-25 20:27)
................
Samo posle prave i moze.
Rea (female, 39)
i_bi_svetlost
ROMANTIQ
#268: (2007-11-27 00:04)
Ljubav je uvek ljubav ... ma kako joj ime menjali
ŽEĐ
Ostadoh te željan jednog letnjeg dana.
O,srebrna vodo iz tuđega vrela.
To je bilo davno.
Svaka mi je staza danas obasjana
suncem i lepotom.Sreća me je srela.
Iz stotinu vrela žedđ moja sad pije.
Al' mira ne nadjoh nigde,jer me nikad
vatra prve žeđi ostavila nije.

Ivo Andric
ROMANTIQ is no longer member of Romance Cafe
Nar
#269: (2007-11-28 00:38)
Kad ljubav ode?
"Vas razum i srasti vase kormilo su i jedra vasoj dusi koja morima brodi.
Ako vam se skrse jedra il' kormilo, bacace vas talasi ili ce vas odneti struja, ili cete ostati zarobljeni usred mora.
Jer, kad vlada sam, razum je sila sputavajuca, a strast, bez nadzora, plamen sto bukti prozdiruci sebe. I zato, pustite dusu svoju da vam uzdigne razum do visina strasti, pa da zapeva.
I neka upravlja vasom strascu razumno, pa da strast vasa dozivi vaskrsenje svoje svakog dana i da se poput feniksa, digne iz pepela svoga."

Kad bi ravnoteza vladala..
Nema pravila. Posle prave ljubavi, sta ostane? Kazu da ljubav napusta onog ko je nije dostojan. Moze biti, mozda i nije tako. Je li moguce prijateljstvo bez ljubavi, bez nesebicnog davanja?
Kad ljubav ode... neka ide, neka ustupi mesto nekoj novoj ako to tako mora biti. Ako je bila i nestala, nikada vise nista nece biti kako je bilo nekada... ni prijateljstvo, ni neprijateljstvo medju nama.
Nar is no longer member of Romance Cafe
#270: (2007-11-30 14:15)
nema prijateljstva posle prave ljubavi
..posle prave ljubavi ne ostaje bas nista...jer ako je zaista bila ljubav i zbog odredjenih okolnosti je zavrsena, onda ostaje pustos i nakon toga kako moze da se prijateljstvuje?
ne, posle prave ljubavi ne bih mogla da budem s njim prijatelj...nema sanse..
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 ... next page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis