Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24446, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 23 24 25 26 27 28 29 30  31  32 ... next page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 31
#301: (2007-12-21 10:43)
mora onda da sam izrod :)
Zasto mislite da ne moze da se ostane prijatelj posle ljubavi. Pa ne zivimo u sumi , danas su i zivotinje nekad razumnije od ljudi. Pa zasto bi i
posle razvoda recimo braka bili krvni neprijatelji ,zar nije bolje da se razidju ljudi na miran nacin i sporazumno , zasto ne bi izasli i popili kafu. Neznam, sto bi nas narod rekao :"Hiljadu ljudi, hiljadu cudi" , Ja spadam u onaj hiljaditi deo gde smatram i ostajem prijatelj. Mozda ne tako prisan da se vidjamo svaki dan , ali zasto da se ne javimo sutra jedan drugom na ulici, posle par meseci sve to izgleda saljivo i zanimljivo, jer opet kazem "Vreme" je to koje cini da gledamo stvari drugacije. A naravno i s godinama drugacije razmisljamo. Naravno da nisam ista sa 16 i sada sa 33, sada vise idem mozgom i razumnije gledam na stvari a kao klinka je srce odredjivalo. Tako da ljudi budite prijatelji a ne neprijatelji (imamo dosta neprijatelja).
bebica30 (female, 33)
I kad zgnjecite osu , samo ste uprljali ruke, a ne i umanjili bol njenog uboda!
#302: (2007-12-21 11:15)
ako zelimo, moze
i ja mislim da moze...ne vidim problem.
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#303: (2007-12-21 20:34)
ne vredi se inatiti
Svako ima svoj stav.
Neko moze da komnicira i bude prijatelj sa bivsom ljubavi - kao na primer ja.
A eto ima ljudi kojih ne mogu.
Taman posla kada bi smo svi bili isti.
Dva deteta od jedne majke nisu ista a ne mi
ovde na forumu. Svako ima svoje misljenje i
glupo je inatiti se.
bebica30 (female, 33)
I kad zgnjecite osu , samo ste uprljali ruke, a ne i umanjili bol njenog uboda!
#304: (2007-12-21 20:56)
глуви телефони....
што, БРЕ, бркате лончиће??? ... ако кажем да не пријатељујем са бившом љубављу, не мора аутоматски да значи да се мрзимо!!! ... наравно да не могу да мрзим особу коју сам волела и са којом сам делила лепе тренутке... АЛИ... после свега, да будем пријатељ, мени је глупо... под пријатељством се подразумева виђање, сусрети, телефонски разговори, изласци, поверавање, причање интимних ствари.... итд... мени то никако не иде и није ми нормално.. или је такво дружење после знак да то и није била љубав...

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#305: (2007-12-21 21:11)
lichni primer
ne postoje shabloni u prijateljstvima

ja sam npr. u prijateljskim odnosima sa zenom koju sam obozavao.
nashao sam
Please note: VIP members do not see advertising
#306: (2007-12-21 21:15)
sa sigurnoshcu
naravno da jesam. znam shta pricham
nashao sam
#307: (2007-12-21 21:23)
eh, da se pravdam?
da,da

znash to je prijateljstvo koje se rodilo vremenom. trajalo je nekoliko godina. i ona mene, i ja nju, isuvishe dobro poznajemo da sumnjamo u bilo shta vezano za nash odnos.on je sada prijateljski. istinski, bez koristi, bilo kakvih namera osim podrshke, razumevanja, i prijateljske zrtve. i ja nju, a i ona mene, i dan danas kada dodju djavoli trenuci, posavetujemo i damo podrshku. mocna je to stvar.

ona je jedan od mojih najblizih prijatelja. nemam ih mnogo, ali...

nashao sam
#308: (2007-12-21 21:26)
глуви телефони II
о, Николааааа.... да ли ти сам себе разумеш???

побрко си и лончиће, и бабе и жабе, и себе уверио да си је волео!!! (не као мене, што јес... АЛИ...)
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
lena copy
#309: (2007-12-21 21:26)
prijateljstvo posle...
Uvek gledam napred. Proslost mi sluzi jedino da od nje budem mudrija za ubuduce.
lena copy is no longer member of Romance Cafe
#310: (2007-12-21 21:28)
slushaj bre ti
eh kao tebe

dusho...to je neponovljivo+vechno...nemo to da mi radish i to josh javno
nashao sam
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 23 24 25 26 27 28 29 30  31  32 ... next page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis