Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24454, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 4
SHARK69
#31: (2006-02-05 23:54)
weRRow@li or not... 8))
... mooozzeee...

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
Triniti
#32: (2006-02-06 09:52)
Never send a human
...to do a machine's job: prijateljstvo posle ljubavi!!!
...sooner or later you're going to realize that there's a difference between knowing the path and walking the path.

Updated 1 time(s), Last update (Triniti) 2006-02-06 09:54

Triniti is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#33: (2006-04-20 17:52)
moze ? uh...teshko
na zapadu: ako sam je kao zenu voleo . v o l e o ,jaaako teshko. da li to zaista moze biti prijateljstvo ?! nemoguce je , jer ce ona uvek u meni ostati neshto shto je mozda za nijansu vece od "samo" prijatelja.chudna je igrica zivot.ljubav josh chudnija.tako chesto mislim da mogu sebi da dam objashnjenje svega toga, a onda se uvek iznova vracam na njen pochetak.

Gandalf is no longer member of Romance Cafe
chorba
#34: (2006-04-20 20:33)
Zasto SAMO prijateljstvo
Zasto "samo"? Kao da je to malo?

Prijateljstvo je samo po sebi velika stvar, i zasto ne bih mogao ostati prijatelj sa osobom kojoj sam sa puno poverenja gurao medju osre zubitje nesto meni toliko vazno i dragoceno?... a poverenje je preduslov pravog prijateljstva. Dakle... moze... d e f i n i t i v n o !
chorba is no longer member of Romance Cafe
Greenisgoodforeyes
#35: (2006-04-22 01:24)
može li se posle ljubavi...
Postoje slučajevi kada moraš da pobegneš, nestaneš, inače se nikad nećeš oporaviti.

Ovo pišem kao izuzetak, ma kako izuzeci bili češći nego što bih u dotičnom slučaju volela.

Ajmo sada na pravilo

OF KORS DA MOŽE!

I da pojačamo.

MOŽE, BAŠ!

ps: provereno
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Tila
#36: (2006-04-22 01:40)
moze ? uh...teshko
na zapadu: ako sam je kao zenu voleo . v o l e o ,jaaako teshko. da li to zaista moze biti prijateljstvo ?! nemoguce je , jer ce ona uvek u meni ostati neshto shto je mozda za nijansu vece od "samo" prijatelja.chudna je igrica zivot.ljubav josh chudnija.tako chesto mislim da mogu sebi da dam objashnjenje svega toga, a onda se uvek iznova vracam na njen pochetak.

Moj ti je savet, ne vracati se u proslost, jer to zna da zaboli!!! Provereno! A ostati prijatelj, zasto da ne! Bolje i to nego okretati glave, kada prodjete jedan pored drugoga!!
Tila is no longer member of Romance Cafe
#37: (2006-04-24 16:51)
Prijatelj?
Tesko je to posle ljubavi.Rec prijatelj podrazumeva mnogo stvari koje treba da funkcionisu izmedju dvoje koji su bivsi a to je tesko.Mislim da je moguce ostati u dobrim odnosima i biti u nekoj tananoj vezi,tipa vidite se na ulici i srdacno se pozdravite,ispricate .....ili se setite za rodjendane i praznike pa zarad dobrih vremena se cujete ili vidite ali biti prijatelj....to zahteva veliku zrtvu.
hubili (female, 33)
Da nadjemo sklad uma,tela i pogleda na zivot!
#38: (2006-04-25 02:38)
posle ljubavi prijateljstvo---tesko....
Iskreno, iz iskustva kazem, da je posle one prave ljubavi nemoguce prijateljstvo. Na zalost. I ako smo bili prijatelji pre toga, posle ... Ne moze se ponovo javiti neko prijateljstvo.. Nije to to vise. Ni meni nije jasno zasto, ali jednostavno ne moze da funkcionise...
Uranka_ (female, 19)
Zivot je ono sto radite kad ne mozete da spavate...
samsasvimsam
#39: (2006-04-25 16:04)
prijatelj tesko ako osecam nesto
tila je u pravu.jer obicno se veza zavrsi na nesrecan nacin po jednu osobu i u pokusaju da povrati svoju polovinu ta osoba povredjena moze povrediti jos vise samopg sebe pa i drugu stranu.ja mojoj devojci nisam nista uradio pa je otisla i umesto da ja kao povredjena strana ne zelim komunikaciju ona to zeli cak i ne odgovara na moja pisma.za mene nije bitno koliko si u vezi da bi zavoleo neku osobu vec koliko si sposoban da nekog nepoznatog da prihvatis u vezu.narocito ako je skoro izasla iz veze.igrom slucaja devojka je sa ovog sajta

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2006-04-25 16:08

samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
BEZIMENA
#40: (2006-10-16 23:51)
mIrkIcU ........................
bas bih volela da procitam tvoje misljenje na ovu temu???

Updated 1 time(s), Last update (BEZIMENA) 2006-10-16 23:54

BEZIMENA is no longer member of Romance Cafe
total: 444, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis