Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24440, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43  44  45 next page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 44
#431: (2008-09-24 23:40)
Kako sam 'ebo tako mi se i javljaju,ali teško da mi je iko prijatelj....ex-žena jeste,em je sama,em smo zbog dece stalno u kontaktu,ali ostale zovu,traže i sve dok se nada opet meni može da bude prijatelj sa mnom... Uplašilo bi me da bude prijateljica sa mnom dok se tuče okolo sa svima ili bilo kim posle mene,znaću da sam počeo da se precenjujem i da je vreme da odem na neko mirno mesto sa nekom koja ne voli q'ac i koja je dobra domaćica...

Ti hoćeš ja te neću,teško mi da odvojim 3 puta po sat na tebe i da ti budem prijatelj...pa jedino ako nisi normalna...

Ili obrnuto...

ja mogu sa svakom da budem ekstra prijatelj,a sa mnom niko,osim ako joj ne ulivam lažnu nadu...
PROSTO
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
Gandalf

VIP
#432: (2008-09-25 08:33)
Nowhere Man: 22 leta nije merodavno za takve izjave al' nek' ti bude... Može se al' tek posle izvesnog vremena, naravno, ako je bilo ljubavi... Neko ko poznaje tvoju intimu, može biti veći prijatelj nego "prijatelji"...

...ljudi se i rastaju kada nema vise ljubavi...zasto bi ostajali prijatelji?...mozda samo...dobri poznanici...i nista vise...pravo prijateljstvo podrazumeva mnogo,mnogo vise....
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
DANAI

VIP
#433: (2008-09-25 08:54)
Ja i moj supruznik nikad nismo uspeli da postanemo prijatelji u toku naseg Cirkus Medrano braka, sad kad se razvodimo, koji ce mi post - bracni prijatelj .....Sa njegovom decom sam i vise od prijatelja, e, to je ono sto me ispunjava, a gospodinu srecan put i nek nam pise.
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#434: (2008-09-25 11:17)
Bio ja dete,a pokojni Đoka Radak,inače preteča yugo krimosa,povratnik iz Legije stranaca, se igra utokom za šankom čuvenog kafića od bivšeg nam fudbalskog reprezentivca SFRJ i nacvrcan i nervozan skoči i svi pitaju gde ćeš Đoko,koji ti je qrac...Ma vratiću se idem kući ženi i ćerci samo da joj kažem da ide gde hoće i radi šta hoće...15 bre godina je jebem,a ništa mi nije skrivila u životu...

Ako si nekog voleo i on tebe stvarno nema tu prijateljstva nekog...zdravo za zdravo...sve ostalo je nečije povređivanje,pa i kada nije...

Prijatelj možeš da budeš posle nekoliko oralnih završnica i penetracija kad niste imali druga posla,a posle ljubavi NIKAD,ma kakvi likovi da ste oboje...

Pa što stariji pojam prijateljstvo i u m-ž i u m-m odnosima postaje jače nešto od svih sličnih poimanja ljudskih odnosa i sve ga teže nalaziš...a poznanik sam sa pola grada,osim ko je siš'o sa brda,prod'o volove i štalu,pa rešio da bude građanin kao...
NeronChe (male, 44)
#435: (2008-09-25 12:25)
Slažem se: NE POSTOJI.
I logično. Sve je samo nije prijateljstvo.
Prijatelju se pohvalimo/požalimo kako nam ide u ljubavi. Zar bivši to mogu da slušaju. Da razumeju. Uteše. Uvek ćemo uhvatiti pogled koji ih odaje (ili nas). Dok priča posmatramo usne koje smo ljubili, oči koje su bile samo naše, vraćaju se neka sećanja... to može biti dobar odnos, ali se ne zove prijateljstvo
Ulica (female, 97)
Simina 9a
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#436: (2008-09-25 12:48)
Pišeš erotske romane profesionalno ili ti izletelo samo... Ako ne pišeš , šteta ... Napalićeš me na sve bivše oči,usta i koješta sa tvojim postom... Koliko nas talentovanih ima ovde,da nas nema trebalo bi nas izmisliti sa sve gazdom...i on je talentovan za navijanje
NeronChe (male, 44)
#437: (2008-09-25 16:17)
Ulica[/bDok priča posmatramo usne koje smo ljubili, oči koje su bile samo naše, vraćaju se neka sećanja... to može biti dobar odnos, ali se ne zove prijateljstvo

... Da, upravo to...

Imam dobar odnos, chak shta vishe odlichan, sa bivshim muzhem nakon 13 godina braka... Nismo imali predstavu za narod prilikom razilazhenja, imali smo relativno dobar brak, ali... Jedno ali srecu kvari...
& potpisujem da je dobar chovek, kao i dobar prijatelj...

Sve shto mogu tu sam da pomognem, i obrnuto...

I to nije sluchaj samo sa njim, vec i sa mojom prvom ljubavlju, 4 predivne godine...

Od tada je proshlo mnogo, ali se chesto chujemo, vidimo to jednom godishnje, saslushamo & nasmejemo...

U stvari... nemam bivsheg sa kojim sam u loshim odnosima... ali bash da im pricham o novim vezama, o dobrom ili loshem sexu... Ne ide...

Eto!
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
unusual

VIP
#438: (2008-09-25 16:32)
Ok Mini, to sto si napisala je jako lepo za procitati, ipak iskustva po statistikama govore drugacije, i slucajevi tvom slicni su jako retki! Kada dvoje, ne nije sada vazno da li su u vezi ili braku, prestanu da se vole, dodje do razlaza," razilaze" se po mnogo cemu jos! Nemaju ocigledno vise iste stavove, poglede na zivot, generalno razlog postoji da se"odalje" jedno od drugog! Kada se to vec dogodilo, imaju malo tema za razgovor, jos manje razloga da prijateljski podele bilo sta! Da ne govorimo o tome da se u vecini slucajeva sticu i neki "novi" prijatelji.musko zenski recimo.da nekazem sada ulaze u veze ...Ali ok, lepo je kada ima i takvih prica kao sto je tvoja!
unusual (female, 34)
#439: (2008-09-25 16:34)
Ako će ti biti žirant priznaću da ste u pravu svi koji tako pričate... pa i ja sam ekstra sa bivšom ženom... kakav možeš biti posle 17 godina i dvoje dece,ali... i nisam se razveo zbog švaleracije,alkohola ili čega sličnog zbog čega se ljudi već rastaju...

Prijatelja ko kaže da ima posle 35 godina više nego prstiju na jednoj ruci treba poslati da se leči ili vezati mu kamen oko vrata i baciti sa mosta prvog u najbližu reku... Nemojte računati u prijatelje ako imate više para nego vam treba , pa kupujete prijateljstvo svačije...

I da... sa parama je lakše kupiti prijatelje nego sex & ljubav.... ko misli drugačije ne zna više od 50 metara ispred sebe i nikada neće znati ili saznaće kada počne da se kaje... šta ima gore...
NeronChe (male, 44)
unusual

VIP
#440: (2008-09-25 16:39)
Jeste KOlega da ne bude da VE razdvajam....i Vasa je prica lepa..
unusual (female, 34)
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43  44  45 next page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis