Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24452, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44  45  last page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 45
#441: (2008-09-25 16:43)
... @dopuna

Razvela sam se na vreme, ako to se mozhe tako nazvati, da ne bih jednog dana doshla u situaciju da ne mogu ochima da gledam choveka sa kojim imam decu...
... Ljubav je nestala, ljubav u onom smislu rechi da zhelim da se stisnemo jedno uz drugo dok gledamo film, da se uzhelimo jedno drugog posle dugog dana na poslu... E upravo ta Ljubav mi je nedostajala, jer iz nekih, vec za ovu prichu nebitnih razloga, je ta Ljubav i prestala... & nastupila je bratskosestrinska...

A ja nisam zhelela da zhivim u takvom braku...

Isto to se desilo i sa oniiiim davno...

... Jbg...

& nije bilo drugih zhena, & nije bilo drugih mushkaraca... Samo mi...

Al` sve dodje na svoje...

Kad su mi govorili: Uzmi mu shto vishe mozhesh prilikom razvoda, nisam htela... Ko sam ja da mu uzimam neshto shto ce sutra svakako biti za nashu decu, i shto da pravim zlu krv... Necu, i tachka...

Tako je ostalo do danas...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
unusual

VIP
#442: (2008-09-25 16:47)
I to je lepo procitati... , naravno sto se tice razvoda, samo normalni ljudi, ili ako je bar jedno normalno to urade kako treba, ne "iznoseci prljav ves" od komsiluka, rodbine pa na dalje....
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
#443: (2008-10-15 03:29)
tesko, u stvari sve manje i manje verujem u tako nesto....prvo sam mislio da cu moci, da ce proci, da cu to vremenom sve pregurati i sa osmehom gledati unazad...ali vreme ide, a ja i dalje stojim...ona, za razliku od mene se vesto cupa i bori, i pravi da je sve to bila 'sala' ...jer je prosla kroz nesto slicno sto ja prolazim mnogo ranije, i gde je bolelo mnogo jace, pa kao ima prednost....

zeleo bih da je tako...ali pravo prijateljstvo...tesko, iskreno. Mozda gresim, mozda cu promeniti misljenje kada prodje sve ovo...mozda mislis na ono 'cao, cao sta ima kod tebe' uz razmenu jos par izlizanih fraza, ali na nesto dublje od toga ja bih rekao NE.
miholjsko_leto (male, 26)
gille

VIP
#444: (2008-10-15 13:36)
tesko skoro nemoguce, cak i kad sve izgleda dobro velike su sanse da neko od to dvoje pati. malo je parova koji istovremeno shvate kad treba da prekinu i ljubavnu vezu pretvore u prijateljstvo. samo prtavim srecnicima to podje za rukom...
gille (male, 34)
osudi me ali me prvo upoznaj!
total: 444, displayed: 10, page: first page previous page ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44  45  last page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis