Romance Cafe forums

All forums

Prijateljstvo posle ljubavi  

views: 24435, replies: 444
total: 444, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 45
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 14:28
prijateljstvo posle ljubavi!!!
Volis neku osobu toliko da ti pamet stane i igrom slucaja dolazi do raskida.
Moze li se tu stvoriti prijateljstvo?

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2006-02-01 14:32

mirkic is no longer member of Romance Cafe
page: 7
triViALna
#61: (2006-10-19 23:14)
prijateljstvo posle ljubavi...
NE.

Nikada u ni jednoj mojoj ljubavi nije bilo cistog prijateljstva pre ljubavi
i
nikada nije bilo cistog prijateljstva posle veze.

A bilo je toga u "vezama" koje nisu bile "prave" ljubavi.
triViALna is no longer member of Romance Cafe
#62: (2006-10-20 00:43)
...... ........u džebote triv.....zabrinjavaš me u poslednje vreme.......mame mi.....šta se to dešava sa tobom devojko......idu zime idu leta tebi stiže trideseta.....aaaaaaaaaa.... .....ma ne sekiraj se bwe ...to ne boli....... ......haahahaha......i kad budem puno stariji razumeću đake koji žvaću žvake..... ..... ...ca blues
ca blues (male, 36)
#63: (2006-10-20 01:03)

O kakvom prijateljstvu pricate vi ovde?hmmmmm....nikako,nema tu prijateljstva ako je bilo ljubavi.....

moze da se lazemo samo......al ako i posle raskida volis tu osobu onda uvek ocekujes da budete zajedno

zaboravite to
salamandra (female, 23)
come è bello stare insieme a te......
triViALna
#64: (2006-10-20 01:07)
kad basH moram da preciziram...
...mojne mi tu apelujes na tri banke - tako sam mislila i sa 25!

nego...sorry, but...ovako medju nama (i vama), ja basHka nisam pristalica tog takozvanog "prijateljisanja" posle ili nakon "raskida", narocHito i naOcHito NE kada je love u pitanju...

izvinjavam se, ali one koje sam volela (i volim), sa njima nEam basH volje da pricHam o novim podvizima i padovima u ljubavnom zivotu, uspesima na trZisHtu, psiho vrhuncima i neuro dnu - a to, TO podrazumevam kod prijatelja! sorry, but ebi ga, kod pravih ljubavi kod mene nema onog dugmeta "back to the future"...
#65: (2006-10-20 01:18)
........... .........pa ti si baš zastranila.....aaaauuuuuuuuuuuu..... ........... .......[i]ca blues
ca blues (male, 36)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#66: (2006-10-20 01:33)
mojne mi tu love=frendship
OsH me izvedesH na pravi put a?

Ajd ako uspesH, evo ti zlatna i platinasta (kI sHto bi rekla Greeny) ova...medalja...

#67: (2006-10-20 01:43)
....triv dušo ......pa to se radi samo zato što te volim....a medalja mi malo pun qrac....ti si stvarno zastranila....do bola....aaaaaaa....nema druge noćas ćeš ti meni na ......
ca blues (male, 36)
triViALna
#68: (2006-10-20 01:59)
e sto volEm kad mi oponirasH...
SHa neS medalje? OsH ono "nosi grudi Ki odlikovanja?"

Nego, ajd pricHaj mi o tom prijateljstvu nakon ljubavi. Ajd laZi, svega Ti!

...pa cu ja nakon toga o "zastranjivanju" i ostalim psiho-metodama sa i bez ....

#69: (2006-10-20 02:04)
prijateljstvo posle ljubavi!!!!

sto ovi muskarci vole da lazu....hmmmm...pa sami znaju da je to ne moguce i opet nastavljaju.....on ce meni da kaze bicemo prijatelji
hmmmmm..........
salamandra (female, 23)
come è bello stare insieme a te......
#70: (2006-10-20 02:06)
....triv dušo...nisam to radio od studentskih dana....i iskreno malo mi isuviše smor...

....vidim onog ledenog pa se pitam kako ga ne mrzi ćoravom namigivati...

......ali za tebe.....obećavam da ću se potruditi da noćas napišem izlaganje na tu temu..

......malo mi je inspiracija za teme udri me do zore falična....ali triv je u pitanju ...ima da se potrudim..... ..... ...[
i]ca blues
ca blues (male, 36)
total: 444, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 45
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis