Romance Cafe forums

All forums

Trojka sa 2 bi tipa;)  

views: 2029, replies: 30 LOCKED
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
malecna
#1: (2004-08-21 23:25)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Mislim, sto da ne. ))) Isto kao sto i vi muski mastate o dve lezice... Sta fali, a? Dignuta pisha je dignuta pisha... :P ebesh ga... uzbudjuje pa to ti je... cija god da je...
))))
malecna is no longer member of Romance Cafe
#2: (2004-08-22 02:03)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Mislim, sto da ne. ))) Isto kao sto i vi muski mastate o dve lezice... Sta fali, a? Dignuta pisha je dignuta pisha... :P ebesh ga... uzbudjuje pa to ti je... cija god da je... ))))

A ja bih rekao da i ti imash pishu,a predstavljas se kao zena
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
Walyant
#3: (2004-08-22 02:06)
Trojka sa 2 bi tipa;)
...e ako chuchne da pishki - bitje yasno!!!
Walyant is no longer member of Romance Cafe
malecna
#4: (2004-08-22 20:28)
Trojka sa 2 bi tipa;)
E pa zato sam i postavila ovu temu. Vama je to bolesno ali zene ocigledno nemaju nista protiv. ) Ako je ovako anonimno - odmah je sumnjice da je musko, a ako je live - nije normalna itd.
Budite feeeeeeeer....:/
malecna
#5: (2004-08-22 20:35)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Po toj logici bi trebalo ja vas sto mastate o dve lez devojke da smatram BESPISHNIM stvorenjima )) tj. zenskadijom, a?
Je l' to lepo?
Please note: VIP members do not see advertising
Walyant
#6: (2004-08-23 00:38)
Trojka sa 2 bi tipa;)
...ybg, zachepila si temu - ko sad sme da se javi, a da ne izgleda da se nashao prozwanim?!?!?!?
...
...
(ochigledno ja budala, hehe ))
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-08-23 07:16)
Trojka sa 2 bi tipa;)
He,he,i ja sam josh veca )))
Pa ne moze se porediti lepota 2 zenska tela u akciji sa muskarcem,i dva homica u akciji sa zenom...Sta bi oni jadni tu radili osim sto bi gledali kako ce jedan drugoga da bocnu ))Sirotica bi ostala uskracena )
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#8: (2004-08-23 10:17)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Mislim, sto da ne. ))) Isto kao sto i vi muski mastate o dve lezice... Sta fali, a? Dignuta pisha je dignuta pisha... :P ebesh ga... uzbudjuje pa to ti je... cija god da je... ))))
A ja bih rekao da i ti imash pishu,a predstavljas se kao zena

))))))))))))))))))))))))))) dakle stvarno....
jegulja is no longer member of Romance Cafe
jegulja
#9: (2004-08-23 10:19)
Trojka sa 2 bi tipa;)
E pa zato sam i postavila ovu temu. Vama je to bolesno ali zene ocigledno nemaju nista protiv. ) Ako je ovako anonimno - odmah je sumnjice da je musko, a ako je live - nije normalna itd.Budite feeeeeeeer....:/

ma daj, ni u snu ne bi znala sta da radim sa dva pedera i bas kao sto rece Klodovik, najverovatnije bi ostala uskracena.
jegulja is no longer member of Romance Cafe
#10: (2004-08-23 10:37)
Trojka sa 2 bi tipa;)
E pa zato sam i postavila ovu temu. Vama je to bolesno ali zene ocigledno nemaju nista protiv. ) Ako je ovako anonimno - odmah je sumnjice da je musko, a ako je live - nije normalna itd.Budite feeeeeeeer....:/
ma daj, ni u snu ne bi znala sta da radim sa dva pedera i bas kao sto rece Klodovik, najverovatnije bi ostala uskracena.

Ma ti nikada ne bi ostala uskracena )))Preobratila bi ti njih..Promenili bi orijentaciju,chim bi te videli ))
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
total: 30, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis