Romance Cafe forums

All forums

Trojka sa 2 bi tipa;)  

views: 2031, replies: 30 LOCKED
total: 30, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-21 23:25
Trojka sa 2 bi tipa;)
Mislim, sto da ne. ))) Isto kao sto i vi muski mastate o dve lezice... Sta fali, a? Dignuta pisha je dignuta pisha... :P ebesh ga... uzbudjuje pa to ti je... cija god da je...
))))
malecna is no longer member of Romance Cafe
page: 3
malecna
#21: (2004-08-24 00:38)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Pa lepo stoje znaci navoda... )) Inace, ovde je rec o tome sta se nekome ISTO dopada a opet ispadam "najgore dete na svetu".... Ccc, ja kao nemam pravo da mi se nesto dopada, a nesto ne? I u cemu je npr. razlika izmedju guza? ))) To sam samo htela da kazem...:P
jegulja
#22: (2004-08-24 10:59)
Trojka sa 2 bi tipa;)
pa npr. razlika je u glasu (recimo da pricaju ili uzdisu), pa npr. sklizne mu ruka prema napred, kad ono ups - neki visuljak, pa nema grudi, ima cupave noge, ruke...
Dakle, mogu reci da si vrlo jednostrana (ili bolje receno - jednostran si, posto sam sigurna da si bi). Da li se ti uhvatis samo za guzu, nabijes tampone u usi, stavis povez preko ociju, a ruke drzis na potiljku?!?!?
Fuj, kakav je to neinteresantan seks
jegulja is no longer member of Romance Cafe
mALiPriNc
#23: (2004-08-24 11:38)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Ova tema OPIRE se komentaru...

Updated 1 time(s), Last update (mALiPriNc) 2004-08-24 11:40

mALiPriNc is no longer member of Romance Cafe
#24: (2004-08-24 12:23)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Nemam sta da dodam,jer nisam bi-tip hehehehe,ali podrzavam jeguljicu 100%.Ona je zena od ukusa ,mirisa i znanja(i to kakvog)
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
malecna
#25: (2004-08-24 15:05)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Haha, nemam komentar. Pogledajte samo ono kod ANALA.... da ne treba da vas pogadja sta odrasle osobe jedna drugoj rade dobrovoljno... a ako vec hocemo da se vredjamo... da je jegulja tolika ribetina kao sto pricate, stavila bi makar S od slike... ) Ovako moze da bude i muski i zenski B, cak i str8 musko, ili gay. )))))))))) Vrlo nezrelo s vase strane, vrlo...
Razocarana sam... Ponavljam se: eto zasto je ovde ponekad fuj...:/
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2004-08-24 15:13)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Haha, nemam komentar. Pogledajte samo ono kod ANALA.... da ne treba da vas pogadja sta odrasle osobe jedna drugoj rade dobrovoljno... a ako vec hocemo da se vredjamo... da je jegulja tolika ribetina kao sto pricate, stavila bi makar S od slike... ) Ovako moze da bude i muski i zenski B, cak i str8 musko, ili gay. )))))))))) Vrlo nezrelo s vase strane, vrlo...Razocarana sam... Ponavljam se: eto zasto je ovde ponekad fuj...:/

Ma nije tako, Jeguljica ti samo meri puls nista da tebe vrelu damu uznemiri.
FallenAngel (male, 29)
mALiPriNc
#27: (2004-08-24 15:22)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Ako cemo iskreno Malecna ovde samo mALiPriNc ima sliku
mALiPriNc is no longer member of Romance Cafe
#28: (2004-08-24 15:28)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Opet ja moram da se umesham )).Ako bi Jeguljica stavila svoju sliku,bojim se da ni jedna druga devojka sa site-a vishe ne bi dobila ni jednu poruku.Verujte mi...Jegulja je zensko,nenormalno dobra riba,voli sve sto svaki muskarac masta,i jedba u milion,ko hoce nek veruje,a ko ne, njegov problem.Ja sam verovao u startu,pa sam dobio premiju )))))
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#29: (2004-08-24 15:35)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Romance cafe: Tekst izbrisan zbog vredjanja

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2004-08-25 00:34

jegulja is no longer member of Romance Cafe
malecna
#30: (2004-08-24 20:45)
Trojka sa 2 bi tipa;)
Romance cafe: Tekst izbrisan zbog vredjanja. Bez obzira da li je isprovocitano ili ne - svaka poruka koja sadrzi vredjanje - bice obrisana.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2004-08-25 00:47

total: 30, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis