Romance Cafe forums

All forums

*teli ste ZHURKITZU?:)))  

views: 8218, replies: 82 LOCKED
total: 82, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Walyant
#1: (2004-08-22 01:56)
...e pa owako, poshtowana bratjo Princhewi, Zmaycheki & Printzeze - u petak ili subotu prawimo (na jednoj drugoj temi vec pomenuto) - okupljanje - znachi - zhurka ...ko woli nek izwoli - dobacite koju poruku, pojasnicemo vam detalje - okwirno - zhurka ce biti u jednom malo jacem kaficu, u centru, u Knezu - ekipa sa sajta, owog i josh jednog, cca 50tak ljudi, prwo pice besplatno, kasnije cena iz prodavnice+10%, mislimo da je to ok - i gazda mora biti namiren ))...za pokoji detalj, zainteresowani - widimo se u inboxu )), trudicemo se da ispostujemo swakog...
pozz
...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#2: (2004-08-22 15:20)
lepo:-)))
Iz virtualnog malo u realni cafe.
Zovite i moderatora.

Updated 1 time(s), Last update (zmajbgd) 2004-08-22 15:23

zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
Walyant
#3: (2004-08-22 15:57)
...narawno, to se podrazumewa - samo me je on pretekao porukom, i koliko shwatam - imamo swu njegowu podrsku, a ima i neke interesantne predloge - no o-tom-po-tom )) - da ne prejudiciramo, nadam se da ce wam se swideti ))
pozz swima, jos jednom ))
MazaBG
#4: (2004-08-22 19:44)
bas me zanima dali ce se pojaviti oni sto nisu smeli ni slikicu na sajt da postave ))

pozdrav
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
Walyant
#5: (2004-08-23 00:35)
...iskreno - mene zanima hoces li se ti pojaviti ......mislim, onako - tek radoznalosti radi ...

Updated 1 time(s), Last update (Walyant) 2004-08-23 00:36

Please note: VIP members do not see advertising
mALiPriNc
#6: (2004-08-23 00:45)
Lepa vest...Nema sta!

Sad mALomPrincu preostaje da ponudi "kraljevstvo za konja" kako bi mogao lakse da dojezdi u prestonicu.

U koliko sati se planira pocetak zurke? Svaki bal ima kraj, i treba se vratiti dvoru svome...
mALiPriNc is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-08-23 05:38)
Ma vratices se. Ide bus za NS na svaki sat pocev od ... valjda 5:00, kad li? Odmah posle bureka...koji ide posle zurke...koja ide...kad Walyante?

Updated 1 time(s), Last update (zmajbgd) 2004-08-23 05:43

zmajbgd (male, 34)
MazaBG
#8: (2004-08-24 21:54)
naravno da cu se pojaviti , ako budem lepo pozvana , pismeno mislim ))))
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
#9: (2004-08-24 22:20)
bas me zanima dali ce se pojaviti oni sto nisu smeli ni slikicu na sajt da postave ))

Na koga li je mislila, pitam se:-@
zmajbgd (male, 34)
Walyant
#10: (2004-08-24 22:26)
naravno da cu se pojaviti , ako budem lepo pozvana , pismeno mislim ))))

...e ((...mojne si soorowa - poshta mi radi samo do 19h ((
...
shalim se, ne zameri - pishem ti chim zavrshim owo postowanje na forumu ))

...L&M - odgowor na Zmajchekowo pitanje - PETAK - OD 21h - KAFE "RED STAR", U PASAZHU "MILENIJUM" (OD KNEZA KA ULAZU U PARKING NA OBILICEVOM VENCU ))
nadam se da cete se snaci, ko ima pitanja - let it free ))
...
...i - da naglasim - nema nikakvih uslova... ako vam je lakse - dodjite sa nekim prijateljem, prijateljicom... bice ljudi koji se vec poznaju - nemojte da vam je neprijatno zbog toga - obratite nam se, swi smo dowoljno dugo owde, nema potrebe da se tamo igramo zmoorke citawo vece ))
ali, po wolji nam, zar ne? ))
...
pozz swima
total: 82, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis