Romance Cafe forums

All forums

Zenske fantazije (i realnost;))  

views: 2130, replies: 21 LOCKED
total: 21, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-24 01:41
Nista, hajde zene, navalite.
malecna is no longer member of Romance Cafe
page: 2
jegulja
#11: (2004-08-24 12:33)
Vidim da nisam dovoljan Jegulji,i da mora da pozove ceo forum )Jos jedna njena fantazija-da bude sa sto vise muskaraca(I zena ))U u sto kracem vremenskom roku.Hoce da jurisha na svetski rekord

pa ti znas da je svetski rekord odavno oboren. Naravno da si mi dovoljan, ponekad i vise nego dovoljan, ali znas da oboje volimo da eksperimentisemo sa sto vise ljudi. Pa ne boj se, naravno da neces biti zapostavljen, obecavam i tebi uzivanje isto kao i njemu. Ali, htela sam da vidim sta covek ima da kaze na ove nase teme, osim sto me podrzava, a na tome mu beskrajno hvala
jegulja is no longer member of Romance Cafe
#12: (2004-08-24 12:55)
navalila bi ja, nego ne volim nedefinisane ili je dza ili bu, ali kod nje se to ne zna

Mogla bi za pocetak da definise kakvu frizuricu nosi..ili je celava...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....kao i Ti )
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#13: (2004-08-24 15:10)
i ja?!?! pa znas da sam UGLAVNOM celava
malecna
#14: (2004-08-24 15:12)
Joj, ala ste vi detinjasti... Ovo koristite samo za licnu "promociju". Jeftino. )))
Kome nije jasno sta sam, neka potrazi: pise tamo lepo... a sad ako neko ne moze da skonta str8 zensko koje NARAVNO voli str8 musko, a ne gadi se ni na BI musko... vas problem... Btw. i to je cista nauka tj. hemija: BI ima odgovarajucu valencu pa sto da ne.:PPP
#15: (2004-08-24 15:19)
Ala je ovde vruce ,pa nema smisla da to radite Malecnoj kao da ima temperaturu a prijatelji sa foruma daju obloge cas toplo cas hladno.
FallenAngel (male, 29)
Please note: VIP members do not see advertising
jegulja
#16: (2004-08-24 15:28)
uhvatila se u kolo koje ne zna da igra
#17: (2004-08-24 15:33)
i ja?!?! pa znas da sam UGLAVNOM celava

Napisao sam kao i ti,ali je progutalo slova...mmmmm gutanje )
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
jegulja
#18: (2004-08-24 15:37)
ma redovno me asociras iskljucivo na seks... u svakom smislu
#19: (2004-08-24 15:38)
Pa malecna stalno proziva,kako da joj verujemo da je strejt,ako joj je zivotna zelja sex sa 2 bi-tipa..smesno,zar ne!A verujte mi,zaista mi nije stalo do nikakve promocije,jer sam totalno ispunjen uzivotu,i u poslu kojim se bavim.Nashao sam osobu koja me razume,koja je predivna,koja voli sve,ali bas sve u sexu,i koja ne GUSHI )Verujem da je svima cilj da tako ispune svoj zivot
Klodovik (male, 35)
Ko hoce,saznace!
malecna
#20: (2004-08-24 20:34)
Ma smarate i neiziviljeni ste, visite ovde non-stop... ) Jaki na recima a za dela prosto nemate vremena.:P Trazite zrtvu za tovar? E za'ebali ste se.:P Btw. uvek promasujete temu a NEKO svaku temu koristi da drugome "spusti" a sebe da uzasno primitivno PERVEZNO nahvali... Brisem ja iz ove ludnice a vi se i dalje 'ebite...:PPPPPP
total: 21, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis