Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 12493, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 10
nightingale
#91: (2007-04-17 21:57)
vash stil voznje?
...sahista stil...

...uvek razmisljam sta se nalazi iza sledece krivine...

nightingale is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#92: (2007-04-17 22:22)
vash stil voznje?
- pre neki dan sam vozio toliko brzo da su mi bandere pored puta lichile na tarabu...
- niè to nishta ... danas sam tako sekao krivine - umalo sam sebe da preteknem ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#93: (2007-04-18 01:13)
vash stil voznje?
Ne vozim posebno brzo... dok me ne pogodi pesma. Danas sam imao poziv kod preksajnog sudije , zbog prekoracenja od 31km/h u naseljenom mestu a ja prespao otici na sud . Nisam cuo zvono , da se probudim. Inace ce mi biti prva kazna od kada vozim .
Cipi (male, 29)
Provodi i uzivanje
romance-cafe

moderator
#94: (2007-04-18 01:18)
vash stil voznje?
Svoj stil vožnje ne bih komentarisao, a tuđe stilove komentarišem neprekidno... automobil je jedino mesto gde nekontrolisano psujem

Najviše volim one (obično džipove) koji kada treba da stanu na semafor, jednostavno najaše na ostrvo između traka i voze tako da stanu ispred prvog koji čeka zeleno, obično zauzmu ceo pešački prelaz. I kako onda da ne "komentarišem" ?
romance-cafe (female, 34)
ivica2619
#95: (2007-04-28 21:57)
vash stil voznje?
Brz,Mozda malo i previse,ipak smo jedan zivot imamo.
ivica2619 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#96: (2007-06-30 12:12)
vash stil voznje?
E kad vidim ona tatine sinove kojima cale kupi BMW-a M3 a on ga vozi u 3. brzini na 2000 hiljade obraja ja bi ga katastrofa .........nemaju oni hrabrosti da pritisnu gas zato i jesi tatini sinovi........ja obozavam brzu voznju ..zato mi sluzi Yamaha R1 ...............ali motor od 150 ks vas jednosavno tera da pritisnete gas tome se tesko moze odeleti ..... a veliki broj poginulih mladih ljudi na motorima je upravo iz razloga sto je opet neki tata odlucio da kupi sinu neki "motoric" od 1200ccm zato sto on zeli da provoza curicu bez kacige i odela po gradu ,,,,,,a nema pojma da je kupio bombu i jos tempiranu ........a sto se tice stila vozenje,pa mislim da svi vise trebaju da paze na ostale ucesnike u saobracaju nego na sebe .......bilo bi manje nesreca
AtilaHan (male, 22)
NEKIMA JE IDEAL BITI KAO DRUGI .MENI JE IDEAL BITI BOLJI OD DRUGIH,, DA BI ONI MOGLI POSTATI BOLJI o
Mali_Princ
#97: (2007-06-30 13:23)
vash stil voznje?
..ne, ne brze od zivota !
Mali_Princ is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#98: (2007-06-30 13:32)
vash stil voznje?
..a ne znam sta reci..ponekad ni sama sebe ne razumijem . ..au priznanja..
zalazem se za sigurnost u prometu i sem te tamte price..
a vec u slijedecem trenutku mi nije " problem" u naselju stisnuti 120 pa i vise..mnogo vise..
i tako ..adrenalin volim..i brzu voznju..a jos kazne nemam..
cak i kad me zaustave ne razumijem zasto oprastaju.. stvarno ne razumijem..
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#99: (2007-07-14 14:12)
vash stil voznje?
Dobro pitanje
Paaaaaa ovakooooo. Vozim relativno dugo kola i nisam imao nijedan incident,... do skora .
Elem...Oduzeta mi dozvola na godinu dana i kazna od 10 000 dinara, jer su me uhvatili da vozim maloooo brze. Tacnije, tamo gdje je bilo dozvoljeno 50km/h mene ukebali na 157 km/h...

Da li to dovoljno govori o mom stilu voznje?
tots (male, 27)
#100: (2007-07-14 20:40)
vash stil voznje?
...bezobrazan
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis