Osoba A vozi kako ja volim, mirno, penzioneski,sigurno, pozdano, oprezno, diskretno pevuši melodije mediterana ali zato u jedan mah zviznu šleper pored uvceta, jedva se izvukosmo...beše vrlo traumatično
Osoba B vozi kao manijak. Upada u makazice, uleće, skreće, sve vreme sam kočila nogom u patos i plašila za svoj život. U jednom trenutku pomislih, ako hoće da se ubije, nek me ostavi kod semafora, pa nek gine al bez mene. No sve prodje u najboljem redu.
... doshò Pirotjanac u Bg, istovario se na Zhelezhnichku Stanicu, i poChe da `wata Tahi... kad` je na`watao jedan slobodan, pita tahistu:
- kol`ko da me prevezesh na Banovo Brdo?
- ...

... nek` bude 50 €
- in-jaooo

(poChe Pirotjanac da qka) - pa shto tol`ko? spushtai, akobogaznash
- dobro-de, vidim da si poshten choèk - evo vozitju te za DZh ali pod uslovom da ne pisnesh ni slovo - jel` vazhi?
- vazhi!
... i poChe ovaj da ga vitla po gradu... uz & niz, u makazice izmedju busa i tramvaja, igra chik`n s`murijom, sa 150 u Slaviju... pride, opushteno sòswrtom preko desnog ramena tjaska sa uvazhenom mushterijom na zadnjem sedishtu... ovaj ubledeo, pozeleneo

, ukrstio noge - ali ne pushta ni glasa

... posle jedno sat i po jure vidi taxista da se namerio na zhilavog i reshi da ga doveze na odredishte...
- ... evo, zasluzhio si, nisi ni rech progovorio, vozhnja je za DZh, ali daj molim te, reci mi - kad ti je bilo najtezhe??
- ... paaaa... kad` mi dete ispade na Adu Ciganliju