Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 11976, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 13
#121: (2007-12-20 13:54)
vash stil voznje?
Bići offtopic, ali SVESNO jer čitam ovu temu pa mi pade na pamet što ne pročitah ranije pre no što sedoh u auto sa pojedincima, ne bi da imenujem, prepoznaće se sami...
Osoba A vozi kako ja volim, mirno, penzioneski,sigurno, pozdano, oprezno, diskretno pevuši melodije mediterana ali zato u jedan mah zviznu šleper pored uvceta, jedva se izvukosmo...beše vrlo traumatično
Osoba B vozi kao manijak. Upada u makazice, uleće, skreće, sve vreme sam kočila nogom u patos i plašila za svoj život. U jednom trenutku pomislih, ako hoće da se ubije, nek me ostavi kod semafora, pa nek gine al bez mene. No sve prodje u najboljem redu.

Eto...takva su moja iskustva, a oni mogu da pišu šta hoće...
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
#122: (2007-12-20 13:58)
vash stil voznje?
naravuchenije: vozi par patika i moli boga da na zebri propushtaju prvo peshaka..
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#123: (2007-12-20 14:15)
vash stil voznje?

moj stil ću jedno vreme da okatchim ... o klin ...

1.ne ! nisu mi oduzeli vozačku
2.ne ! nije nestašica goriva

3.da ... ... to je

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Partybrejker
#124: (2007-12-20 14:20)
vash stil voznje?
... u i100m smo s... `tanju... slootim
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#125: (2007-12-20 14:22)
vash stil voznje?
daaa ....
ferlucifer (female, 59)
Please note: VIP members do not see advertising
#126: (2007-12-20 14:23)
vash stil voznje?
...

nashao sam
#127: (2007-12-20 14:26)
vash stil voznje?

i to što kažeš ...

Nego ...
ja n'umem da idem peške ...

ferlucifer (female, 59)
#128: (2007-12-20 14:28)
vash stil voznje?
zrtvovacu se za tebe....
nashao sam
#129: (2007-12-20 14:39)
vash stil voznje?

.... evo kako dobro "pali" pešački stil začinjen kojom suzi.com i suknji.com
he he he he he ...

pusto žensko

Updated 1 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-12-20 14:46

ferlucifer (female, 59)
Partybrejker
#130: (2007-12-20 14:42)
vash stil voznje?
Osoba A vozi kako ja volim, mirno, penzioneski,sigurno, pozdano, oprezno, diskretno pevuši melodije mediterana ali zato u jedan mah zviznu šleper pored uvceta, jedva se izvukosmo...beše vrlo traumatično
Osoba B vozi kao manijak. Upada u makazice, uleće, skreće, sve vreme sam kočila nogom u patos i plašila za svoj život. U jednom trenutku pomislih, ako hoće da se ubije, nek me ostavi kod semafora, pa nek gine al bez mene. No sve prodje u najboljem redu.

... doshò Pirotjanac u Bg, istovario se na Zhelezhnichku Stanicu, i poChe da `wata Tahi... kad` je na`watao jedan slobodan, pita tahistu:
- kol`ko da me prevezesh na Banovo Brdo?
- ... ... nek` bude 50 €
- in-jaooo (poChe Pirotjanac da qka) - pa shto tol`ko? spushtai, akobogaznash
- dobro-de, vidim da si poshten choèk - evo vozitju te za DZh ali pod uslovom da ne pisnesh ni slovo - jel` vazhi?
- vazhi!

... i poChe ovaj da ga vitla po gradu... uz & niz, u makazice izmedju busa i tramvaja, igra chik`n s`murijom, sa 150 u Slaviju... pride, opushteno sòswrtom preko desnog ramena tjaska sa uvazhenom mushterijom na zadnjem sedishtu... ovaj ubledeo, pozeleneo , ukrstio noge - ali ne pushta ni glasa ... posle jedno sat i po jure vidi taxista da se namerio na zhilavog i reshi da ga doveze na odredishte...
- ... evo, zasluzhio si, nisi ni rech progovorio, vozhnja je za DZh, ali daj molim te, reci mi - kad ti je bilo najtezhe??
- ... paaaa... kad` mi dete ispade na Adu Ciganliju
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis