Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 12479, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 3
ekranka
#21: (2006-04-16 22:36)
vash stil voznje ?
misa: Ja vozim BALKANSKI: otvorim prozor, pustim grand show, najka na gas, motorolica oko vrata, i gledam kako me devojcice posmatraju. Ljudi bre, salim se!

Ha,u ovome sam se i ja našla ,s tom razlikom što se ja ne šalim..i ne ineresira me ko me promatra,obično meni neki zapne za okice..pa spustim naočale..smanjim gas...i dam do znanja da sam pažljiv vozač..jel..a šta drugo i mogu..obaveze.
ekranka is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#22: (2006-04-17 01:37)
vash stil voznje ?
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#23: (2006-07-01 13:06)
vash stil voznje ?
Retko kada slušam relaksirajuću muziku u kolima, jednostavno mi ne ide jedno s' drugim. Za vožnju mi je potreban rock, malo bučniji nego inače, npr. G-dja Morissette mi jako prija, Smoke City takodje (ženski vokali uglavnom) Mada nije da se ne može iz mog malog autića čuti i RHCP ili Nirvana, na primer
Prozor je uvek zatvoren, ne pušim u kolima iako sam pušač - jednostavno nikada nisam imala potrebu.
Držim razdaljinu, ne volim da se lepim i da mi se lepe uz dupe.

Psujem Uf... Ponekad i samu sebe iznenadim nekom sočnom psovkom.

Disciplinovana sam, ne marim za brzinu na relaciji na kojoj mi ona ama baš ništa i ne znači, ali volim dinamiku.
Ne mogu da se vučem po putu, pa makar u kolima i ne bila sama.

Nisam bezobrazna, ali nisam ni zeka.
Za devet godina vožnje nisam imala udes, i nadam se da će tako i ostati.
una16 (female, 31)
Samo jake ribe plivaju uzvodno. Nizvodno mogu i mrtve :)-John Crowe
#24: (2006-07-01 13:17)
vash stil voznje ?
Ja sam imao vise faza u stilu voznje,dok sam bio klinac,(onda sam bio i jedan od osnivaca turistickih auto trka ovde gde zivim),voleo sam brzu voznju.Kasnije kako je vreme prolazilo imao sam sve manju potrebu da jurcam.Sada se moze reci da vozim sasvim po pravilima,spolja gledano,a u autu se svakojaka cuda desavaju,kako od ponekada jace muzike,tako i od jakog smeha kao i galame usled zezanja sa saputnicima.Ne psujem nikada,mozda ponekada ali retko.I naravno postujem jednako sve ucesnike u saobracaju,pogotovu volim da stanem pred pesacki kada ima nekoga da ceka.
To bi bilo to ukratko
shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
#25: (2006-07-01 15:19)
vash stil voznje ?
xaxaxxaxaxaxaxa kako ste swi pažljiwi i fini,čovek na ranu da vas privije!!!! a qd se dede ona stoka seljačka što po ceo dan prawi sranja na našim saobraćajnicama!!??? prodjoh po ewrope kolima i iskreno rečeno najweća nekultura u saobraćaju je kod nas,al tako ti je kad su jake rodbinske veze i korupcija hara,samo kod nas čovek, tj. majmun može da pobije i po nekoliko ljudi i da za to ne bude kažnjen, a sa druge strane 'obične' ljude maximalno kažnjavati za benigne prekršaje,verovatno zbog reciprociteta ili što b naš narod rekao "da ne kwarimo prosek" i vuci siti i koze na broju!!!!!!! kupih skuter zbog ovih vrelih dana i čim sednem na njega eto ga pandur već napisao kaznu zbog kacige, a pored nas prodje kawasaki,suzuki,honda, ko bi ga znao,dvijca na njoj bez kaciga narafski,pa jedno 260 na sat,kaže pandur da sam ga ja omeo i zato ih nije zaustavio, posle vidim sede svi skupa u kafiću, piju pivo!!!!!!!! kultura na nivou, nema šta SAOBRAĆAJNA

Updated 1 time(s), Last update (Allek_) 2006-07-01 15:26

Allek_ (male, 39)
šta da kažem??? hehe možda kasnije!? kazu da sam dobar :))
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
chorba
#26: (2006-07-01 15:27)
vash stil voznje ?
Dobar dan
kaze drug plavi (u daljem tekstu DP)

Dobaj dan
kazem ja

Da li znate da ste vozili brze od dozvoljenog
pita DP

Da, valjda

kazem ja

Nije valjda vec je tako... Da li znate da je ovde ogranicenje na 80 kmh
pita DP

Znam
kazem ja

Sta vredi sto znate, vozili ste 100 km bze od dozvoljenog
konstatuje DP

Potpuno ste u pravu, zaista ne vredi...
slozim se ja (a on zbunjen)

Toliko os stilu voznje
chorba is no longer member of Romance Cafe
#27: (2006-07-07 08:33)
vash stil voznje ?
pa ne moze brze..jurimo 30!!!!
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
Greenisgoodforeyes
#28: (2006-07-07 08:48)
vash stil voznje ?
Sa stilom sednem, onako kao da su samo za mene pravili sediste suvozaca i ondaK se vozim
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
lily66

VIP
#29: (2006-07-07 09:03)
vash stil voznje ?
ja vozim "muski" bezobrazno , ali BASH....
otvoren prozor, glasna muzika, cigareta, psovke...kompletan asortiman..

i naravno, noga na papucici za gas uvek maximalno koliko je moguce, a ne znam da citam znakove o dozvoljenom ogranicenju

i..priznajem, bezobrazan sam vozac, guram se, preticem gde ne treba..a kad nesto zabrljam tu se vec izvlacim na zenski sarm, posebno kad me zaustave plavi, a ja trepnem i kazem..-chiko, necu nikad vise..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Greenisgoodforeyes
#30: (2006-07-07 12:55)
vash stil voznje ?
Sta? I ti neces nikad vise ?
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis