Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 12491, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2006-07-07 16:51)
vash stil voznje ?
Izvini, a za šta da držim batak dok ga glođem.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Greenisgoodforeyes
#42: (2006-07-07 16:52)
vash stil voznje ?
Za jaje (smejem se naglas, za ovaj smeh nema smajlija)

Updated 1 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-07-07 16:53

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
#43: (2006-07-07 16:53)
vash stil voznje ?
ma ti si bre.....
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#44: (2006-07-07 17:15)
vash stil voznje ?
prochitah kako vozi lili...ja kada razmislim vozim ipak kao zzena..i bozze hvala da je tako

ja zatvorim prozor. pustim klimu. tihu, dobru muziku.ne guram se da prodjem, i stajem na peshachkom prelazu.u gradu vozim najsporije jer....toliko dece trchi putem za svoju loptu...na autoputu smo auto i ja jedno..tu vishe nema granice..brzo je tako lepo.. a, i dobar osecaj kada prooooooooooooletish pored gradskih "kauboja"...tamo su taaako nemocni.eh

Updated 1 time(s), Last update (na zapadu agejn) 2006-07-07 17:16

na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
BUKOWSKY
#45: (2006-07-07 18:40)
vash stil voznje ?
...ne'am poima...nikada trezan nisam seo za volan...rizichno je...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2006-07-12 04:43)
vash stil voznje ?
lily66: ja vozim "muski" bezobrazno , ali BASH....
otvoren prozor, glasna muzika, cigareta, psovke...kompletan asortiman..

i naravno, noga na papucici za gas uvek maximalno koliko je moguce, a ne znam da citam znakove o dozvoljenom ogranicenju

i..priznajem, bezobrazan sam vozac, guram se, preticem gde ne treba..a kad nesto zabrljam tu se vec izvlacim na zenski sarm, posebno kad me zaustave plavi, a ja trepnem i kazem..-chiko, necu nikad vise..

lilitze pa zar ti chikowi nisu odawno u mirowini xxexeexe,sad su ovi mladji
Allek_ (male, 39)
šta da kažem??? hehe možda kasnije!? kazu da sam dobar :))
lily66

VIP
#47: (2006-07-12 10:11)
vash stil voznje ?
a sta tu sad menja stvari sto su sad ovi plavi mladji?..
samo izbacis ono"chiko"

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2006-07-12 10:13

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#48: (2006-07-26 15:27)
vash stil voznje ?
Zavisi od raspolozenj i uslova u saobracaju, ja generalno vozim obazrivo ali sa malo vecim gasom a ako mi se ukaze prilika vozicu auto koliko moze da ide i preticacu ako mi se ukaze prilika nikad nepreticem rizicno, desavalo mi se,da u preticanju falile samo sekunde ali i to je nesto bar sam skupio koji bonus u vozackom stazu, nikad nisam napravio udes svojom krivicom niti svojim kolima. A kao suvozac,neplasim se da me voze npr pocetnici jos mi je zanimljivije jer neznaju u kojoj su drzavi dok voze, a dobar vozac je onaj koji me preveze od tacke a do tacke b bez incidenata ma kako vozio. Ali kao suvozac sam imao 7 saobracajki cak sam jednom izleteo kroz soferku e to je bio adrenalin!!! toliko o mom kontaktu sa saobracajem cak i planiraju dozvolu da mi uzmu ali tu postoji duplikat!!!!
Mnogi mi kazu da me treba zatvoriti!!!!!
sima_kosmos (male, 24)
#49: (2006-07-26 16:30)
vash stil voznje ?
nije vazan stil...vazno je da vozite sigurno - vozite TENK!!!!
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
#50: (2006-08-07 10:12)
vash stil voznje ?
lilly, a ti mladji imaju batak al nije poxowan xxeexe, zato chuwaj seeeeee
Allek_ (male, 39)
šta da kažem??? hehe možda kasnije!? kazu da sam dobar :))
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis