Ja se izvinjavam mladoj dami sa monitorom i BMW-om, ali je Dr u pravu!
Dr su uvek u pravu!
I kad nisu, vidi pod 1!
Za sve su krivi ovi sto su sisli s planine !
JA da vam kazem!
Da oni nisu sisli s planine, sada bi lepo ravnicarska kasta ljudi urbanog porekla i plemenitog rodoslova mogla mirno da ispija svoje popodnevne kafice u kafani Dardaneli.
UPS, pa nje vise nema!
Zaboravih!
Moracemo samo da utrdimo od koje godine se vazi dolazak tih brdjana u gradove jer gradovi nisu postojali dok se u njih neko nije doselio iz neke pripizdine, pardoniram se na izrazu.
Smrdljivi lukac i vunene carape na kojima su doneli blato iz svojih ruralnih krajeva svakako su zagadili lepe balkone i karijatide koje drze stilske krovove, ali mi se nekako cini (javlja) da su upravo ti brdjani, opanci, supci, sabani, pritke, vunovlacari skolovali svoju decu da postanu intelektualci raznih anfasova i profila, izmedju ostalog i doktori sto na Hipokrata (SVI DO JEDNOG BEZ IZUZETKA !!!) davno zaboravise.
AKo neko nije uzeo novac kako ne bi isprljao ruke, u Srbiji zemlji grdnoj svakako je kao Dr bio bar jednom u zivotu u situaciji da mu se progleda kroz prste, ucini neka usluga ili makar prijatniji pogled uputi samo i iskljucivo zbog toga sto razlikuje laparatomiju od traheotomije i sto mu rinofaringitis znaci nesto vise od jezicke vezbe ...
NE VOLIM LEKARSKU PROFESIJU u nas jer je stravicno devijantna !
Svako ko je imao plac u Ripnju sa dosta sljiva i kajsija za bure rakije te 4 ovce mogao je da polozi bilo koji ispit na medicinskom fakultetu u Beogradu.
Tvrdim !
I sada ce oni da lece mene i moju decu ?
Mac malo !
Ako moram da odem kod lekara, idem samo da se nahebem majke nekoj od namgrgodjenih sestara u Domu zdravlja i jos jednom se uverim da sam u pravu sto kuvam cajeve i verujem babama i travarima mnogo vise nego nabedjenim Dr-ovima.
Rekoh familiji da me zveknu macolom od 4 kg u celo ako se razbolim pre nego da me odvedu kod Dr!
A mogli bi da napravimo simpaticnu analizu koliko saobracajnih nesreca u BMW-ovovovima poslednje generacije su napravili upravu urbani Drovovovi ...
Izvinite, odoh da zalijem rotkvice ...