Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 11537, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 9
jazzer
#81: (2007-04-10 17:20)
vash stil voznje?
Problem su primitivci koji su sisli s planine , nekako se domogli dzipa ili nekog BMW-a pa im to dodje dobro za lecenje frustracija. Njih se treba paziti. za sve ostalo postoje saobracajni znakovi
jazzer is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#82: (2007-04-10 18:17)
vash stil voznje?
..volim brzu voznju..vozim bmw-a..i nisam sisla s planine.. mislim..lijecis li ti t svoje frustracije takvim primitivnim razmisljanjima..prosli vek.. moglo bi se reci..
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#83: (2007-04-10 18:45)
vash stil voznje?
i 220 se cini........polako..........
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#84: (2007-04-10 18:56)
vash stil voznje?
Ja se izvinjavam mladoj dami sa monitorom i BMW-om, ali je Dr u pravu!
Dr su uvek u pravu!
I kad nisu, vidi pod 1!
Za sve su krivi ovi sto su sisli s planine !
JA da vam kazem!
Da oni nisu sisli s planine, sada bi lepo ravnicarska kasta ljudi urbanog porekla i plemenitog rodoslova mogla mirno da ispija svoje popodnevne kafice u kafani Dardaneli.
UPS, pa nje vise nema!
Zaboravih!
Moracemo samo da utrdimo od koje godine se vazi dolazak tih brdjana u gradove jer gradovi nisu postojali dok se u njih neko nije doselio iz neke pripizdine, pardoniram se na izrazu.
Smrdljivi lukac i vunene carape na kojima su doneli blato iz svojih ruralnih krajeva svakako su zagadili lepe balkone i karijatide koje drze stilske krovove, ali mi se nekako cini (javlja) da su upravo ti brdjani, opanci, supci, sabani, pritke, vunovlacari skolovali svoju decu da postanu intelektualci raznih anfasova i profila, izmedju ostalog i doktori sto na Hipokrata (SVI DO JEDNOG BEZ IZUZETKA !!!) davno zaboravise.
AKo neko nije uzeo novac kako ne bi isprljao ruke, u Srbiji zemlji grdnoj svakako je kao Dr bio bar jednom u zivotu u situaciji da mu se progleda kroz prste, ucini neka usluga ili makar prijatniji pogled uputi samo i iskljucivo zbog toga sto razlikuje laparatomiju od traheotomije i sto mu rinofaringitis znaci nesto vise od jezicke vezbe ...
NE VOLIM LEKARSKU PROFESIJU u nas jer je stravicno devijantna !
Svako ko je imao plac u Ripnju sa dosta sljiva i kajsija za bure rakije te 4 ovce mogao je da polozi bilo koji ispit na medicinskom fakultetu u Beogradu.
Tvrdim !
I sada ce oni da lece mene i moju decu ?
Mac malo !
Ako moram da odem kod lekara, idem samo da se nahebem majke nekoj od namgrgodjenih sestara u Domu zdravlja i jos jednom se uverim da sam u pravu sto kuvam cajeve i verujem babama i travarima mnogo vise nego nabedjenim Dr-ovima.
Rekoh familiji da me zveknu macolom od 4 kg u celo ako se razbolim pre nego da me odvedu kod Dr!
A mogli bi da napravimo simpaticnu analizu koliko saobracajnih nesreca u BMW-ovovovima poslednje generacije su napravili upravu urbani Drovovovi ...
Izvinite, odoh da zalijem rotkvice ...
GOJKO SISA (male, 99)
Mac UVEK ima dve ostrice !
Monsieur Da
#85: (2007-04-10 18:57)
vash stil voznje?
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2007-04-10 19:10)
vash stil voznje?

ima jos stilova ..........i stilova.......
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
steave1973
#87: (2007-04-10 22:50)
vash stil voznje?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
#88: (2007-04-11 23:27)
vash stil voznje?
andjela 33 (female, 34)
Veni, vidi, vici - Amor omnia vincit !!!
maski

VIP
#89: (2007-04-13 12:33)
vash stil voznje?
napuho sam gume....
promenuo sam paknove.....
no more city bus for me
maski (female, 38)
ODJEBI ! ujedam!
triViALna
#90: (2007-04-13 13:23)
vash stil voznje?
moj stil je da menjam stil bez stila...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis