Romance Cafe forums

All forums

Šta je važnije izgled ili duša?  

views: 16504, replies: 261
total: 261, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 ... next page last page of 27
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:59
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
roksana (female, 35)
page: 18
Chorba
#171: (2007-12-10 13:06)
Ja bih izabrao Dejvida Koperfilda, poručio mu pitje i onda naručivao koje golubice da mi privede. Može on svašta video sam na TV...
Chorba is no longer member of Romance Cafe
#172: (2007-12-10 13:11)
Magicnog gospodina bih i sam, dragi g. Chorba, izabrao kako bi mi druge mehdzabe u zivotu resio, jer mi se javlja da bi to jedino on umeo ...
&
Mr Proper Party, ima li Suzan neki hotelcic, makar i mali, probably ...
Da mi odluka laksa bude ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Partybrejker
#173: (2007-12-10 13:18)
paz` kad` sam morò das` potroodim oko ovijeh "dooshevnijeh" ... da se setim

s`bolidima mi bilo lahko , jaka konqrentzià
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#174: (2008-02-11 13:54)
..a koga to pa zanima dusa neke rugobe..daj ne pricaj..
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
Partybrejker
#175: (2008-02-11 14:26)
... greshish shinko, opako greshish

...
a men` se chini das` ti ipak poshla s`pogreshnog kraja

... lepa dusha = lepa osoba
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#176: (2008-02-11 14:40)
..pre ce biti lepa osoba - lepa dusa..veca je verovatnoca..ALI ..ako neko stvarno drugacije misli, tj. STVARNO tako misli.. ja priznajem da da mi je bitan izgled, ali i ovo drugo sto nije vise u modi..
LauraLaura (female, 47)
Partybrejker
#177: (2008-02-11 14:51)
... pa da - jedno s`drugim simultano "izlazi na scenu"... nema lepe osobe bez lepe dushe, i lepa dusha chini osobu lepom...

... btw, pomislih da ovih dana otvorim neku temu tipa "da li je lepota prokletstvo?", misleci na lepotu u smislu koji ti podrazumevash... ono, priti fejs, lutkast izgled - koliko to utiChe da neko od starta olako shvati zhivot zadovoljan shto ne mora da se trudi da bi neshto dobio, jer je sve gratis, i, ne kazhe nash narod za dzhabe - "na lepe ochi" ...

#178: (2008-02-11 16:57)
..olako shvatanje..dobar recept sigurno..dok ludi boj biju, mudri vino piju.. a lep iznutra kao i spolja..to je sreca..jesi li?
LauraLaura (female, 47)
Partybrejker
#179: (2008-02-11 19:39)
... sretja?... "to je propaganda"... sreca bi po definiciji morala da bude bez zamerke, u potpunosti, apsolutna - a takva perfekcija jednostavno ne postoji... ali, onoliko koliko postoji - toliko jesam... mozhda ne bash u maximumu optimuma, ali tu negde... samo josh da reshim par tehnikalija...
#180: (2008-02-12 08:53)
..to na kraju i jeste motiv, inace bi bila neka luda nirvana..jer voda koja ne tece, kvari se..rekose Latini, majku im
LauraLaura (female, 47)
total: 261, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis