#1: 2004-08-30 16:59 Šta je važnije izgled ili duša?
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
meni lichno izgled i ne igra neku vaznu ulogu... ali sam ipak nailazila na ljude kojima je nechiji izgled presudan u tome da li ce nastaviti dalju konverzacuju s njim... ne mogu suditi o nekome samo prema toj chinjenici, ali dajem prednost ljudima koji ipak znaju da cene i bitnije stvari od nechijeg fizichkog izgleda...
black_one
(female, 22)
Zhene nemaju dlake na jeziku, ne postoji tako dugachka dlaka! :)
Kada su prijatelji u pitanju ... ispada da je "bitan" izgled (a nisam ni obratila pažnju). Baš nemam ni jednog gabora u blizini ... ni na puškomet.
A što se suprotnog pola tiče ... bitna mi je duša - MUŠKI upakovana. Primarno "Lepi" muškarci (po nekakvim opštim kriterijumima) su mi "svileni" ... (kao Zdravljuvko Čolić ).
Imam svoj sopstveni kriterijum za mušku "lepotu". I (samo) ta lepota mi je veoma bitna.
Updated 1 time(s), Last update
(fer) 2008-05-07 14:00
fer
(female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Svi mi znamo sta je lepo........................ali mnogo lepo.....i gadost u srcu..........ha naci meru................e to je uspeh..........,za kres varijantu uvek ima........................
gollubiccca
(female, 41)
Lepo je voleti,koliko se i osetiti voljenim