Romance Cafe forums

All forums

SP 2006 !  

views: 10876, replies: 186 LOCKED
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 6 7 8 9 10 11 12 13  14  15 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2006-03-29 10:35
SP 2006 !
pa da pochneo lagano sa komentarima,razmishljanjima, itd.... blizzi se SP
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 14
#131: (2006-06-12 15:11)
SP 2006 !
momci....da sachekamo mi utakmicu protiv "bifteka" , pa da onda porazgovaramo o dalje ili ne....ko zna.......................
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#132: (2006-06-12 16:19)
SP 2006 !
Momci,mislim da smo opet previse ocekivali.Nama su pukli i uspesniji sportovi od fudbala (i kosarka i rukomet,jos imaju znacaj vaterpolo i odbojka),kod nas je sport na rubu provalije.Nazalost mi jesmo neko ko vise ocekuje,nego sto vredi,ali bas su juce bili bez petlje.Sta reci,nego da je to verovatno stanje koje je upravo tako,ali svi mi smo se nadali.Mada je sasvim realno da nasi ne mogu vise od ovoga,mi mozemo blesnuti,ali to je kratkotrajno.A posebno za jedno SP,bar mozemo neostrasceni gledati dalji tok SP-a. Iako je ljudski nadati se,mislim da smo mozda spremni za jedan fles,ali ne za istrajno i dugo takmicenje.Pa mi nismo ni kondiciono spremni,a tek psiholoski.Zeleo sam da nista ne ocekujem,pa da me iznenade,ali nisu uspeli.Bar da do kraja pokazu hrabrost i odlucnost,bilo bi mi lakse.
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
#133: (2006-06-12 16:21)
SP 2006 !
ne znam dobitnu kombinaciju, ali ja bih u svakom sluchaju igrao sa brzim bastom na boku.djordjevic u sredini je ok, ali brate spor...mozzda samo stankovica na prednjem veznom , a malog ergica iza njega da povezuje odbranu sa napadom..mali je chudo ( znam shta pricham )..napred..kezzman u svakom sluchaju, ali sa? miloshevic je stari vuk..zzigic vispreniji..to ne znam. ako hocemo brzu igru sa dve strane onda ljuboju i kezzmana..

ps: imaju oni snage to sam juche video. nishta nisu jache pripremljeni holandjani, argentinci...sigurno ne.

Updated 1 time(s), Last update (na zapadu agejn) 2006-06-12 16:23

na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#134: (2006-06-12 19:28)
SP 2006 !
ledeno miran: Momci,mislim da smo opet previse ocekivali.Nama su pukli i uspesniji sportovi od fudbala (i kosarka i rukomet,jos imaju znacaj vaterpolo i odbojka),kod nas je sport na rubu provalije.Nazalost mi jesmo neko ko vise ocekuje,nego sto vredi,ali bas su juce bili bez petlje.Sta reci,nego da je to verovatno stanje koje je upravo tako,ali svi mi smo se nadali.Mada je sasvim realno da nasi ne mogu vise od ovoga,mi mozemo blesnuti,ali to je kratkotrajno.A posebno za jedno SP,bar mozemo neostrasceni gledati dalji tok SP-a. Iako je ljudski nadati se,mislim da smo mozda spremni za jedan fles,ali ne za istrajno i dugo takmicenje.Pa mi nismo ni kondiciono spremni,a tek psiholoski.Zeleo sam da nista ne ocekujem,pa da me iznenade,ali nisu uspeli.Bar da do kraja pokazu hrabrost i odlucnost,bilo bi mi lakse.

najzad neko ko pise realno.mozda sam malo ja preostar ali stvarno smo mogli bolje, tim pre sto vidim da su holandjani DALEKOod onog sto su bili.imaju nistelroya koji ne pamti kad je dao gol za manchester, robbena koji je sjajan u celziju[gledao ga vise puta] i van bomela koji je isto dobar, ostalo blagi prosek.zato smo mogli igrati na pobedu sa njima......i izvuci dobar rezultat ..a ne sedeti na svojoj polovini , cuvati svoj gol a 2 centarfora potpuno izolovati u napadu i cekati cudo!?a cuda se desavaju vrlo retko...
mike-leo (male, 99)
na jednom od sedam mostova
Gandalf
#135: (2006-06-13 03:51)
SP 2006 !
-trčanje 0
-borbenost-bez ocene,nismo ličili na sebe
-kreativnost-0
-jaja-ne postoje
-stil igre-vidi predhodnu ocenu
-vodjenje tima-1(zbog ulaska Koromana,ali je trebao od početka da igra)
-vezni red-šta može Djordjevic sam?Ostalo su defanzivci,fali nam još neki ofanzivni vezni(Sale,Vukić)
-sve u svemeu:ako se pod hitno ne dozovemo pameti.shvatimo da se fudbal igra za golove,bolje da ne gledamo sledeću utakmicu...

A da probamo ovako:
-Jevric-Gavrančić,Vidić.Krstajić,Dragutinović-Duljaj-Koroman,Djordjevic,Ilic-
Sava i Žigić

Updated 3 time(s), Last update (Gandalf) 2006-06-13 03:59

Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
luna

VIP
#136: (2006-06-13 10:25)
SP 2006 !
..Ma dechaci sada ce oni sa Obalom Slonovache da budu dobri a sa Argentinom sta im bog da
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#137: (2006-06-13 11:54)
SP 2006 !
pa sad posto nam samo ostaje VADJENJE mislim da ce biti jako tesko, mada ako ulozimo 100% mozda i mozemo nesto uraditi........ znajuci da sa argentincima uvek igramo dobro..
petko nebi trebao da se zanosi sa 4-4-2 jer ce nas argentinci tako pregaziti ko plitak potok[ literaly],imaju vezni red koji ce pregaziti protivnicki vezni....
trebalo bi da im pustimo srednji red i igramo 4-2-4 sa elasticnom odbranom, svi napred-svi nazad..

odbrana 4[ svi koji su igrali..]
srednji[ samo p.djordjevic i koroman]
napad[ kezman,ljuboja,milosevic,zigic]

pa sta nam bog da
mike-leo (male, 99)
kokolo
#138: (2006-06-13 13:16)
SP 2006 !
Mike !
Mislim da je najpametnije otici u kladionicu i staviti hendikep na Argentinu . Slutim neku katastrofu
A Slonovaca tuce Holandiju ...gotovo sigurno

Updated 2 time(s), Last update (kokolo) 2006-06-13 13:19

kokolo is no longer member of Romance Cafe
#139: (2006-06-13 13:24)
SP 2006 !
i ja mislim isto ali na argentini je jako mrsava cena, tako da se ne isplat,i treba staviti puno novca [2/7 je, ili tako sto]
ja stavio juce .....

cesi -win
italy- win
korea- win
france- win
brazil- win
spain- draw
tunis- draw pa cemo videti, ovo je oko 400/1...

a crnci ce tuci holandjane sigurno...
mike-leo (male, 99)
kokolo
#140: (2006-06-13 13:34)
SP 2006 !
Mislim da Cesi mogu daleko da doguraju ...kompaktni su i uigrani .
Citam danas da povreda Kolera nije opasna . Istegnuce misica.
Inace danas sam odigrao samo jednu utakmicu - Brazil +4 - kvota 26
kokolo is no longer member of Romance Cafe
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 6 7 8 9 10 11 12 13  14  15 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis